- 3 Ekim 2011
- 4.298
- 777
Cd yoktuBen de orada çektireceğim bu ay inşallah..
filmle beraber, cd veriyolar mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cd yoktuBen de orada çektireceğim bu ay inşallah..
filmle beraber, cd veriyolar mı?
2 kez rahim filmim cekildi.korkulacak hicbirsey yok.toplam 4 dak bile surmuyor.bosa korkuyorsunArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Seninki istisnai bir durum olmuş mutlaka dr.a danışmalisin benceBende dün ilk defa anestezi almadan cekindim sancım cok fazla oldu ama ilaç vücuda girer girmez alerjik reaksiyon gösterdi vücudum fenalastim tansiyonum düştü konuşmakta ve nefes almakta çok güçlük çektim serum ve ignelerle anca kendime gelebildim çok nadir yaşanan bi durummus vücudu hassas olan kişilerde olabilirmiş bole durumlar çok şükür geçti bitti ama ben fenalasinca doktorum ne ilişki yasağı ile ilgili nede banyoyla ilgili bi bilgi veremedi antibiyotik yada fitilde yazmadi duş alsam sorun olurmu acaba
Sisli echomar 500 tl ekim de cektirdim adetin 8. Gunu
Merablar bende dun çektirdim anestizili agirlarim fln oldu aksam ama iyim simdi agri kesici verdi 2 tane o iyi geldi sanirim. Umarum hayirlisiyla hamile kalirim
Evet acikti cnm cok şükür Rabbim.isteyen herkese nasip etsinhamile kalmışsınız hayırlı oslun çok sevindim film sonucu açıktı sanırım tüpler?:)
Evet acikti cnm cok şükür Rabbim.isteyen herkese nasip etsin
Anesteziye inan hic gerek yok nasil basladigini bittigini bile anlamadimanestesisiz çektirdiniz sanırım nasıl geçti acaba sonuç neydi?
Pko. Var bnde adetlerim duzensidi 3 kez asilama yaptirdim ondan öncede klomen kullandim 4 5 ayçok teşekkürler cevabınız için hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah sizde herhangi bi rahatsızlık felan varmıydı acaba daha öncesinden nekadar tedavi görmüştünüz.
bende de pko var bu ay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım klomen sonrası 4. klomenim bi ayda gonal f kullanmıştım ama sonuç alacağımdan umutsuzum nedense.Pko. Var bnde adetlerim duzensidi 3 kez asilama yaptirdim ondan öncede klomen kullandim 4 5 ay
Anesteziye inan hic gerek yok nasil basladigini bittigini bile anlamadim
Sonuc da temiz cikti
Bu ay 2. Ayim umarım bu sefer
İnsallah Allah hepimize isteyen herkese nasip etsinallahım inşallah nasip eder bu ay herkez filmden sonra hamile kalıyo:)