herkese selam ve hepimize geçmiş olsun bende bugün çektirdim rahim filmimi 2 saat falan oluyor hatta :) doktorum bu ay filmini çekelim artık dediğinden filmim çekilip bittiği ana kadar yaşadığım stresi ve huzursuzluğu anlatamam.o kadar çok yorum okudum ki ağladım durdum ne yapıcam diye hatta bi tanıdığım karnında bomba patladığını düşün öyle bi ağrı mutlaka anestezili yaptır demişti neyse doktorum ve hemşiresinin beni rahatlatmaları sonucu anestezisiz olmaya karar verdim röntgen odasına gelip masaya yattığımda masa sallanmaya başladı titrememden o kadar çok korktum ve heyecandım aletler takıldı ilk film çekildi sonra doktorum ilacı veriyorum biraz ağrı hissedebilirsin çok sakin ol dedi ve başladım deriiiin derin nefes alıp vermeye hadi gözün aydın tüplerin açık deyince şaka yapıyo sandım heralde kendimi bırakayım rahat çekilsin diye öyle diyo dedim hiç bir acı ağrı kasılma hiç bişey hissetmedim çok şükür ki çok rahat geçti hatta rahmimde hafif bi eğrilik varmış onuda düzeltmiş sanırım o anda onu bile hissetmedim çok heyecanlandığım için biraz başım döndü 5 dk. dinlenip çıktım ve eve geldim şu anda çok hafif belimde sızlama var ama o kadar çekilecek arkadaşlar gerçekten çok araştırıp aklınızı karıştırmayın Mersinde çekilecek arkadaşlar varsa doktorumu gönül rahatlığıyla önerebilirim hepinize tekrar geçmiş olsun inşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz