Merhaba ne kadara çekildinizrahim filmi izmir kahramanlarda doktor volkan beyden randevu aldım.ona gittikten sonra özel bir kliniğe gittim...cok kaliteliydi..narkozlu yaptırdım.suan yeni eve geldim.biraz kanamam.var.onun dışında iyiyim.birde antibiyotik verdiler.ben çok araştırdım. cok memnun kaldım.her yer 1000 tl veya 750 tl fiyat veriyordu.sonucuda hemen aldım.tupler temiz.simdi yeni bir test istedi.
Canım herkez farklı konusuyor benim arkadasım aglamıs cektirirken size iğne yaptılar mı anestezi yaptırmayan bazılarına iğne vurmuşlar onlar hissetmemiş. Anestezinin ne gibi zararı vardır. Bu arada sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucagınaGeçmiş olsun. rahim filmi çok basit bir işlem ki. Bir kaç saniye alıyor . Narkoz almak damar Yolu açtirmak daha eziyet bir işlem hatta. Ben özelde geçen sene 200e çektirmiştim
Teşekkür ederim canım. Anestezinin zararlarını bilmiyorum da yan etkileri olabilir. Bende aşırı bulantı kusma yapıyor . Damar yolundan verilirken ki yanma hissini Halen unutamıyorum Nefret ediyorum genel anesteziden. Benimde canım çok kıymetlidir aslında. İğne yapılırken bakamam bile , doktor ve hemşire rahim filmi çektirirken hiç ağrısı Yok dediler, inanmadım onlara ve korktum çok . İşlem bitince bittiğini anlamadım?! Bu muymuş dedim cidden. Rahim filmiinden korkup çektiremeyenler normal Doğumda yapamaz. Nasıl çekecek o sancıyı?Canım herkez farklı konusuyor benim arkadasım aglamıs cektirirken size iğne yaptılar mı anestezi yaptırmayan bazılarına iğne vurmuşlar onlar hissetmemiş. Anestezinin ne gibi zararı vardır. Bu arada sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucagına
Açıkmı çıktı tüplerinizMerhaba hanimlar bende 16 ocakta zubeyde kadin dogum evinde cektirdim valla acik soylemek gerekirse kimse agrimiyor acimiyor demesin bende burdan okuyup o kadar rahat gittim ki aci hissetmicem diye ama gercelten cok samimi soyluyorum kalbim yerinden cikti sanki inannin adet sancisina kurban olayim bu aci anlatilmaz yasanir inanin cok aci veriyor kisa suruyor ama o ilk ilaci verdiklerinde bitiyorsu resmen
Evet tuplerimin ikiside acik cikti canim yumurtaliklarinda iyi calisiyor dedi bu ay umidim var hayirlisi insAçıkmı çıktı tüpleriniz
Valla canim benim icinde kabus gibiydi ikinci ilaci verdiginde doktora istemiyorum diye bagirdim valla ama bitmisdi artikGeçmiş olsun canım
Ben anestessiz çekindim
Çok kötüydü kabustu resmen
Valla canim benim icinde kabus gibiydi ikinci ilaci verdiginde doktora istemiyorum diye bagirdim valla ama bitmisdi artik
Amin inşallah bende bugün tepecik sskda çekildim. Acı duydum ama dayanılmayacak bi acı değildi. Bana çeken bayanın söylediği acıyorsa açık demektir tüpler. İnşallah fazla aramadan gelir mucizelerimiz bizeEvet tuplerimin ikiside acik cikti canim yumurtaliklarinda iyi calisiyor dedi bu ay umidim var hayirlisi ins
Valla bende unutmucam bir daha dese doktor ozelde yaptirirm valla canim kabus gibiydi gercektenBana da kızdı
Kıpırdama diye
Korkunçtu
Hayatımda unutmam
Bende izmirde çekildim canm 500 tlrahim filmi izmir kahramanlarda doktor volkan beyden randevu aldım.ona gittikten sonra özel bir kliniğe gittim...cok kaliteliydi..narkozlu yaptırdım.suan yeni eve geldim.biraz kanamam.var.onun dışında iyiyim.birde antibiyotik verdiler.ben çok araştırdım. cok memnun kaldım.her yer 1000 tl veya 750 tl fiyat veriyordu.sonucuda hemen aldım.tupler temiz.simdi yeni bir test istedi.
Ben özelde bu kabusu yaşadımValla bende unutmucam bir daha dese doktor ozelde yaptirirm valla canim kabus gibiydi gercekten
İnsallah canim yaa rabbim herkeze nasip eder hepimizin gonlumuzdekilerini nasip etsin amin aminAmin inşallah bende bugün tepecik sskda çekildim. Acı duydum ama dayanılmayacak bi acı değildi. Bana çeken bayanın söylediği acıyorsa açık demektir tüpler. İnşallah fazla aramadan gelir mucizelerimiz bize
Amin amin inşallah rabbim ol dese olur. Bol bol dua edelimİnsallah canim yaa rabbim herkeze nasip eder hepimizin gonlumuzdekilerini nasip etsin amin amin
Olsun canim en azindan icinde acaba tuplerimdemi sikinti var kuskusu kalmamisdirBen özelde bu kabusu yaşadım
Anestessiz yaptı bana
Boşuna çekindim açıkmış tüpler
Olsun canim en azindan icinde acaba tuplerimdemi sikinti var kuskusu kalmamisdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?