• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi hsg ....izmirde çektirdim.650 tl..suan eve yeni geldim.anestezili...dr volkan bey...

Neden tüp bebek canim sende sikinti yokmuş zaten esinin degerlerindemi sikinti cikti ins hayirlisi olur canim guzel haberlerini aliriz

Diğerlerimiz iyi
Ama olmadı
Bizde şansı katlamak adına
Tüp başladık
Siz ne aşamadasınız ?

İnş guzel haberlerini aliriz canim bize doktor 6 ay dogal yolla hamile kalmayi dene dedi ikinci ayimiz bakalim ins bu ay hsg cekildim hsg sonra hamile kalma sansin yuksek dedi bekliyorum bende canim dort gozle

Kızlar rahim filmimi burrda yorumlayacak dr önerirmisiniz ?

Merhaba hanimlar bende 16 ocakta zubeyde kadin dogum evinde cektirdim valla acik soylemek gerekirse kimse agrimiyor acimiyor demesin bende burdan okuyup o kadar rahat gittim ki aci hissetmicem diye ama gercelten cok samimi soyluyorum kalbim yerinden cikti sanki inannin adet sancisina kurban olayim bu aci anlatilmaz yasanir inanin cok aci veriyor kisa suruyor ama o ilk ilaci verdiklerinde bitiyorsu resmen
Geçmiş olsun canım kişiden kişeye değişebiliyor demek ki. Ben kendimi kasmamaya çalıştım elimden geldiğince sakin oldum. Zaten hrpimiz artık sorunlarımız olursa onları sraştırıp öyle gidiyoruz. Bende çektirmeden önce okumuştum hep yaptıranları kimi adet sancısı gibi diyordu kimi ağrılı bir işlem diyordu. Eyvah dedim şansıma benimki de ağrılı geçecek vs. derken işte çekilceğim merkezi aradım bilgi aldım falan bende öyle aşırı bir ağrı olmadı tekrar geçmiş olsun canım.

Merhaba hanimlar bende 16 ocakta zubeyde kadin dogum evinde cektirdim valla acik soylemek gerekirse kimse agrimiyor acimiyor demesin bende burdan okuyup o kadar rahat gittim ki aci hissetmicem diye ama gercelten cok samimi soyluyorum kalbim yerinden cikti sanki inannin adet sancisina kurban olayim bu aci anlatilmaz yasanir inanin cok aci veriyor kisa suruyor ama o ilk ilaci verdiklerinde bitiyorsu resmen
Canim bende çocuk yapmaya karar verdiğimizde çekiştirmiştim. Hepimizin ağrı eşiği farklı birimizde hissedilen daha fazka digerindeki daha az. Ama verilen ilaç evet biraz insana sanci veriyor fakat bende çikolata kisti olduğu için ve adet sancılarım çok ağrılı olduğu için o kadar da ağır gelmedi. bence kimse korkmasın önemli olan dr iyi seçin. De dikkatli ve eli hafifse canınızı yakmıyor

Canim bende çocuk yapmaya karar verdiğimizde çekiştirmiştim. Hepimizin ağrı eşiği farklı birimizde hissedilen daha fazka digerindeki daha az. Ama verilen ilaç evet biraz insana sanci veriyor fakat bende çikolata kisti olduğu için ve adet sancılarım çok ağrılı olduğu için o kadar da ağır gelmedi. bence kimse korkmasın önemli olan dr iyi seçin. De dikkatli ve eli hafifse canınızı yakmıyor
Aynen yapılan yerdeki personel de çok önemli belki benim şansıma bir sorunum olmamıştır :)

Back