- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Bu arada yanınızda yedek iç çamaşırı ve ped götürün bence. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla lazım olabilir. Belki kanı verdiğimiz gün de söylerler zaten bunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bunu bend okumustum, size söylediler mi kac gun öncesinden iliski olmayacağıniBu arada yanınızda yedek iç çamaşırı ve ped götürün bence. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla lazım olabilir. Belki kanı verdiğimiz gün de söylerler zaten bunu.
Hayır bir şey söylemediler.Aynen bunu bend okumustum, size söylediler mi kac gun öncesinden iliski olmayacağıni
Ben dün herseyi unuttum kocaminda ısrarına dayanadim ilişkiye girdik umarim gebe kalmam adet dönemindeyim gerci gebe kalinmazda. Kalsam bile ayin 1. De verdigim kanda gözükür mu gozukmez sanirimAynen bunu bend okumustum, size söylediler mi kac gun öncesinden iliski olmayacağıni
İnternette sonomed diye bi hastanenin yazisini okudumda Eğer adet kanamasından sonra hiç cinsel ilişkiye girilmediyse sınırlama olmaksızın herhangi bir gün rahim filmi çekilebilir yazmislarHayır bir şey söylemediler.
Görünmez. İlişkide bulunmamak en doğrusu olacaktır.Ben dün herseyi unuttum kocaminda ısrarına dayanadim ilişkiye girdik umarim gebe kalmam adet dönemindeyim gerci gebe kalinmazda. Kalsam bile ayin 1. De verdigim kanda gözükür mu gozukmez sanirim
Doğrudur belki, zaten adetten sonraki bir hafta içinde çekilmesinin amacı da yumurtlama olmadan çekmek.İnternette sonomed diye bi hastanenin yazisini okudumda Eğer adet kanamasından sonra hiç cinsel ilişkiye girilmediyse sınırlama olmaksızın herhangi bir gün rahim filmi çekilebilir yazmislar
AynenDoğrudur belki, zaten adetten sonraki bir hafta içinde çekilmesinin amacı da yumurtlama olmadan çekmek.
insallah tutmaz gebelik o zamn sansima tutacağı tutarGörünmez. İlişkide bulunmamak en doğrusu olacaktır.
Adetliyken biraz zor. Zorun da zoru yani. Bir de adetliyken enfeksiyon kapma ihtimaliniz çok yüksek. O sebeple adetliyken cinsel ilişkide bulunmamaniz daha iyi olacaktır.Aynen
insallah tutmaz gebelik o zamn sansima tutacağı tutar
Adetimin ilk günü, adetimin son günü gibiydi son 2 3 aydir böyle tam adet olamiyorumAdetliyken biraz zor. Zorun da zoru yani. Bir de adetliyken enfeksiyon kapma ihtimaliniz çok yüksek. O sebeple adetliyken cinsel ilişkide bulunmamaniz daha iyi olacaktır.
Adetiniz ne kadar az olursa olsun enfeksiyon kapma ihtimaliniz var. Açık bir yara varmış gibi düşünün. Kanama var sonuçta.Adetimin ilk günü, adetimin son günü gibiydi son 2 3 aydir böyle tam adet olamiyorum
Dogru haklısınız gebelik olmasinda suan olmaz herhalde yaniAdetiniz ne kadar az olursa olsun enfeksiyon kapma ihtimaliniz var. Açık bir yara varmış gibi düşünün. Kanama var sonuçta.