Rahim filmi hsg çektirenler

dgn16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
13
4
1
Merhaba bende pcos var ve bebek duusnuyoruz iki sene oldu evleneli rahim filmi devlette narkozsuz oluyomus galıba acılı bi işlemmi ve devlette gün sorunu oluyormu aylar sonraya atma durumu ve cektırdıkten sonra hamıle kalnanlar varmı cektırdıkten sonra hamıle kalma oranı yüksekmiş

Merhaba bende pcos var ve bebek duusnuyoruz iki sene oldu evleneli rahim filmi devlette narkozsuz oluyomus galıba acılı bi işlemmi ve devlette gün sorunu oluyormu aylar sonraya atma durumu ve cektırdıkten sonra hamıle kalnanlar varmı cektırdıkten sonra hamıle kalma oranı yüksekmiş
Narkozsuz çok acı ve ağrı olur bence imkanınız varsa özelde anestezili yapın ağrısı çok kötü

Narkozsuz çok acı ve ağrı olur bence imkanınız varsa özelde anestezili yapın ağrısı çok kötü
Devlet anestezisiz mi yapıyor ozelde yaptırma dusuncem var dedım acaba devlet yapuyormu anestezili
Birde gebelık yıksekmu rahım fılmınden sonra hamıle kalma ıhtımalı

-Devlette anestezili yok die biliyorum
-Acılı bi işlem mi ? Acı eşiğiniz düşükse evet
Eski teknoloji makınalar kullanınca bayılanlar bile oluyormuş acıdan
-herkes için geçerli değil film sonrası gebe kalma durumu öyle olsa herkes gider hamile kalır 10 kişiden 1 i evet kalabiliyor
-adet bittiği hafta çekilmeli aylarca beklenecek bisey değil

- tüpleriniz kapalı çıkarsa Salpingografi işlemi (ilaçlı sıvı salımı) yaparlarsa açılma ihtimali olabilir tüplerinizin ama devlet bu işlemi yapıyormu bilmiyorum

Zaten açılmazsa tüp bebeğe yönlendiriyorlar

-Devlette anestezili yok die biliyorum
-Acılı bi işlem mi ? Acı eşiğiniz düşükse evet
Eski teknoloji makınalar kullanınca bayılanlar bile oluyormuş acıdan
-herkes için geçerli değil film sonrası gebe kalma durumu öyle olsa herkes gider hamile kalır 10 kişiden 1 i evet kalabiliyor
-adet bittiği hafta çekilmeli aylarca beklenecek bisey değil

- tüpleriniz kapalı çıkarsa Salpingografi işlemi (ilaçlı sıvı salımı) yaparlarsa açılma ihtimali olabilir tüplerinizin ama devlet bu işlemi yapıyormu bilmiyorum

Zaten açılmazsa tüp bebeğe yönlendiriyorlar
Tedekkur edrrımmm

Sizin adınıza nasıl geçer kesin bi şey diyemem ancak ben Adana başkent hastanesinde anestezisiz çekildim. Katater kullanılıyordu yani yeni usül c kollu da değil onlar ameliyathanede kullanılıyor dediler. Asla dayanamadığım bi acı olmadı. Ah bile demedim. Sadece bi dolgunluk hissim oldu ama benim tüplerim açıktı. Tüpleriniz tıkalıysa acısı nasıl olur bilmiyorum. Yine de anestezisiz çektirecek olursanız kendinizi korkutmayın 2 dklık bi şey ben vajinal muayenede bile daha çok rahatsızlık hissediyordum.

Devlet anestezisiz mi yapıyor ozelde yaptırma dusuncem var dedım acaba devlet yapuyormu anestezili
Birde gebelık yıksekmu rahım fılmınden sonra hamıle kalma ıhtımalı
Benim bildiğim devlet rahim filmi çekmiyor

Ben Aralık da devlet çekildim anestezisiz acı oluyor ama anlık bir şeydi acı gibide değilde doluluk gibiydi vajinal muayene gibi hemen oldu bitti özele o kadar para vermeye gerek yok bence dayanılmaz bir acı ağrı yok benim çekildikten sonra 5 6 gün kahve lekeleme oldu hiç korkulacak bir şey değil kendinizi korkutmayın ben hamile kalamadım malesef hala deniyoruz

Ben anestezili özelde çektirdim. Açıkçası korktum ve acı eşiğim de yüksek değil. Tüplerim açıkmış zaten. Ama anestezili çok rahattı. İşlem bittiğinde odaya alıyorlar biraz dinlenip çıkıyorsun. Anesteziliyi tavsiye ederim deneyimlediğim için.

Ben de dün çektirdim rahim filmi ve rahim ağzında tıkanıklık varmış bu gebeliğe engel mı

1,5 sene önce özelde anestezili çekildim. Anestezili çok rahat oldu. Uyandıktan sonra ağrım falan yoktu. Birkaç gün kanamam oldu. Hsg çektirip tüplerinde ufak tıkanıklık olanlarda sıvı verince açılma oluyor ve hamilelik ihtimalide daha yüksek oluyor. Benim tüplerim açıktı ve hamile kalamadım.

1,5 sene önce özelde anestezili çekildim. Anestezili çok rahat oldu. Uyandıktan sonra ağrım falan yoktu. Birkaç gün kanamam oldu. Hsg çektirip tüplerinde ufak tıkanıklık olanlarda sıvı verince açılma oluyor ve hamilelik ihtimalide daha yüksek oluyor. Benim tüplerim açıktı ve hamile kalamadım.
Peki ya rahim ağzı tıkanıklığı varsa o zaman hamileliği etkiler mi

Dar mı tamamen mi tıkalı ? Tıkalı olursa sperm geçişi olmaz diye biliyorum. Doktorunuz ne dedi
Tıkalı yapışmış Galib çok az yeri açık işte böyle
IMG_20250419_105205.webp

Canım ben geçen ay devlette çektirdim. Reglim bittikten 3 gün sonra hemen randevu verdi doktorum ve narkozlu oldum hiç bir şey hissetmedim. Bu ay da şu an testlerin pozitif cuma kan verdim sonuç bekliyorum. 2. Ayım oluyor.

Back
X