Çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah geçecek bugünler bende saat 3.30 da çekineceğim anestezisiz doktor anesteziye gerek yok dedi ama çokta korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah13 aylık evlıyım 6. Ayımızda hamile kaldım 8. Hafta kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum. 5 aydır henüz birşey Yok bu ay sıkıntıdan 3 haftada 8 cm ilk kist oluşmuş yumurtam çatlamamış. Pazartesi Rahim filmi çektirecegim çektirenler varsa aynı durumda olanlar yardımcı olabılır mı
Peki canım ne kisti oluşmuş acaba bendede 3 cm çikolata kisti var bende şubatta ektopik gebelik geçirdim 3 aydır bebek olmuyor zaten rahat edemiyordum ondan hsg çekinmeye karar verdim inşallah hsg dem sonra bebiş olur13 aylık evlıyım 6. Ayımızda hamile kaldım 8. Hafta kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum. 5 aydır henüz birşey Yok bu ay sıkıntıdan 3 haftada 8 cm ilk kist oluşmuş yumurtam çatlamamış. Pazartesi Rahim filmi çektirecegim çektirenler varsa aynı durumda olanlar yardımcı olabılır mı
İnsallah canım benım ben çekildim anestezisiz çok agrım oldu dün dü zaten. Bende kist yoktu geçen ay 3 haftada oluşmuş yumurtam olgunlaşıp stresten catlamamış kist olmuş filmde bi sıkıntı çıkmadı şimdi kist için Doğum kontrol hapı 1 ay kullanıp erimesini beklicegizPeki canım ne kisti oluşmuş acaba bendede 3 cm çikolata kisti var bende şubatta ektopik gebelik geçirdim 3 aydır bebek olmuyor zaten rahat edemiyordum ondan hsg çekinmeye karar verdim inşallah hsg dem sonra bebiş olur
Peki tüplerinin açılması için ne yapacaklarmışBen çekindin hiç ağrım sızım olmadı ama iki tüpte kapalı çıktı
Salak doktor direkt tüp bebek dedi şaka gibi yaa laparaskopi ile tüpler açılmaya çalışılır ondan sonra eğer açılma olmazsa son çare tüp bebektir şimdi sonuçları almaya geldim doktorla konuşup başka doktorlara filmi atacam Şişli ectomarda Cevat bayrak varmış onunla iletişime geçip atıcam filmi eğer biz açarız derse istanbula gidicem hemen tüp bebek yaptırmak istemiyorumPeki tüplerinin açılması için ne yapacaklarmış
Bende hiç ağrı sızı yoktu ama kapalı tüpler dedi doktor tamamen hemde bende nasıl kapalı olur ben ektopik gebelik nasıl geçirdim o zaman dedim bilmem diyor ayy şaka gibi doktor ben bilmeyecem de sen mi bilecenİnsallah canım benım ben çekildim anestezisiz çok agrım oldu dün dü zaten. Bende kist yoktu geçen ay 3 haftada oluşmuş yumurtam olgunlaşıp stresten catlamamış kist olmuş filmde bi sıkıntı çıkmadı şimdi kist için Doğum kontrol hapı 1 ay kullanıp erimesini beklicegiz
Geçmiş olsun bana da 2 side kapalı dediler sen daha önce hiç gebelik falan geçirdin mi acaba laparaskopi ile açılıyor ki tüpler eğer kapalıysa nasıl kolay tüp bebek yaptırın diyorlar yaabende dün çekindim çok zordu sağ taraf komple kapalı sol tarafta çok az bir açıklık varmış. ameliyat yada tüp bebek dedi bana
Benımde çok zor gectı acı eşigim cok yüksektir ama dayanılmazdı aslında doktoru cok değişmeni önermem ama başka bir doktora daha mı gorunsen elınde goruntulerın ne de olsa arkadasım yabende dün çekindim çok zordu sağ taraf komple kapalı sol tarafta çok az bir açıklık varmış. ameliyat yada tüp bebek dedi bana
Aslında biraz doktorlar kolaya kaçıyor gibi geliyor bana da ya benım doktorumda gayet başarılı bir doktor ana rahmi filmi istemeden hormon testi istemeden çatlatma iğnesi yazdı bana ben bu testileri yaptırmak istiyorum deyince yaptıSalak doktor direkt tüp bebek dedi şaka gibi yaa laparaskopi ile tüpler açılmaya çalışılır ondan sonra eğer açılma olmazsa son çare tüp bebektir şimdi sonuçları almaya geldim doktorla konuşup başka doktorlara filmi atacam Şişli ectomarda Cevat bayrak varmış onunla iletişime geçip atıcam filmi eğer biz açarız derse istanbula gidicem hemen tüp bebek yaptırmak istemiyorum
canım ben 2. evliliğimi yaptım. ilk evliliğimde gebelik yaşadım ama olmadı. yaş konusunda sıkıntı var 34 yaşındayım. doktor laparaskopi önerdi ama hamile kalırmısın bilemem garantisi yok dedi. vakit kaybetmek istemiyorsan tüp bebek dediGeçmiş olsun bana da 2 side kapalı dediler sen daha önce hiç gebelik falan geçirdin mi acaba laparaskopi ile açılıyor ki tüpler eğer kapalıysa nasıl kolay tüp bebek yaptırın diyorlar yaa
Canım kayseriye giden eski doktorum var onunla iletişime geçtim tüp bebek merkezinde şuan. o sonuçlara bakacak onunda dediği laparaskopi zaman kaybıBenımde çok zor gectı acı eşigim cok yüksektir ama dayanılmazdı aslında doktoru cok değişmeni önermem ama başka bir doktora daha mı gorunsen elınde goruntulerın ne de olsa arkadasım ya
Hiçbirşeyin garantisi YÖK ama birde oyle düşün. Aylardır burdan yorumları okuyup strese görüyorum bıdaha okumıcam diyip dün siteye üye oldum şaka gıbı. Stresten 3 haftada kist olusmus . Aslında herşey kafaya takıyoruz o yuzden. Eğer tüp bebeğe gücün varsa hertürlü belkıde beklememen en doğrusu ama eşimin yengesi 43 yasında 10 yıl korunmadan 6 ay sonra hamıle kaldı ben ise 24 yaşındayım bide öyle düşün arkadasımcanım ben 2. evliliğimi yaptım. ilk evliliğimde gebelik yaşadım ama olmadı. yaş konusunda sıkıntı var 34 yaşındayım. doktor laparaskopi önerdi ama hamile kalırmısın bilemem garantisi yok dedi. vakit kaybetmek istemiyorsan tüp bebek dedi
içimiz kurt kazanı gibi kaynıyor canım elimizde olmuyor malesef akıldan çıkmıyorki hormanların verdiği bi annelik duygusu haber anlatamıyoruz kendimize.dün eşimle oturup istişare yaptık bi şekilde tüp bebeği deniycez Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemizeHiçbirşeyin garantisi YÖK ama birde oyle düşün. Aylardır burdan yorumları okuyup strese görüyorum bıdaha okumıcam diyip dün siteye üye oldum şaka gıbı. Stresten 3 haftada kist olusmus . Aslında herşey kafaya takıyoruz o yuzden. Eğer tüp bebeğe gücün varsa hertürlü belkıde beklememen en doğrusu ama eşimin yengesi 43 yasında 10 yıl korunmadan 6 ay sonra hamıle kaldı ben ise 24 yaşındayım bide öyle düşün arkadasım
Buda bizim şansımıza gidip konuştum bu sefer özelde laparaskopiye yönlendirdi hemen beni konuşturmadı bile Nalet karı suratsizAslında biraz doktorlar kolaya kaçıyor gibi geliyor bana da ya benım doktorumda gayet başarılı bir doktor ana rahmi filmi istemeden hormon testi istemeden çatlatma iğnesi yazdı bana ben bu testileri yaptırmak istiyorum deyince yaptı
Anladım canım benim bende 29 yaşındayım bir ektopik gebelik yaşadım şimdi 2 tüpte kapalı çıktı hala şoktayım bi kaç doktora atıcam filmi bakalım onlar ne diyecek ona göre bir şekil alıcam tüp bebekte garanti değilki arkadaşım 20-30 milyar verip ya olmazsa ne olacak laparaskopi ile açılsa tüpler bakarsın Rabbim nasip etmişcanım ben 2. evliliğimi yaptım. ilk evliliğimde gebelik yaşadım ama olmadı. yaş konusunda sıkıntı var 34 yaşındayım. doktor laparaskopi önerdi ama hamile kalırmısın bilemem garantisi yok dedi. vakit kaybetmek istemiyorsan tüp bebek dedi
Çok zor bir durum onun duygusu üzüntüsü ne yapacağını bilmemek Allahım yardım etsin hepimize. o kadar yüksek meblaya başlayamam canım gücümüz yetmez. ben kayserideki doktorumla görüştüm dün 1000 - 1300 arası ilaçlar 6500 tüp bebek dedi. Şansımı deniycem Rabbim nasip eder belki Allahtan umudumu kesmiycemAnladım canım benim bende 29 yaşındayım bir ektopik gebelik yaşadım şimdi 2 tüpte kapalı çıktı hala şoktayım bi kaç doktora atıcam filmi bakalım onlar ne diyecek ona göre bir şekil alıcam tüp bebekte garanti değilki arkadaşım 20-30 milyar verip ya olmazsa ne olacak laparaskopi ile açılsa tüpler bakarsın Rabbim nasip etmiş
10000 tl olacak o zaman rabbimden hayırlısı ben istanbuldaki doktorla görüşecem açarız derse istanbula gidicemÇok zor bir durum onun duygusu üzüntüsü ne yapacağını bilmemek Allahım yardım etsin hepimize. o kadar yüksek meblaya başlayamam canım gücümüz yetmez. ben kayserideki doktorumla görüştüm dün 1000 - 1300 arası ilaçlar 6500 tüp bebek dedi. Şansımı deniycem Rabbim nasip eder belki Allahtan umudumu kesmiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?