Rahim filmi hakkinda

Kdrssss

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
408
106
Arkadaşlar merhaba. Üniversite hastanesi kadın doğum eğitim araştırmada anestezili rahim filmi çekiliyor mu bilgisi olan yazabilir mi ? Artı aşılama süreci nasıl oluyor fiyat vs oluyor mu ?

Ben üniversite hastanesinde çektirdim geçen ay anestezli değildi ama hiç ağrım olmadı zaten 5 dakika süren bir işlem

Hayir hiç korkmayın bende bu yorumlar yüzünden çok korkmuştum ama vajinal ultrason gibi acı ağrı söyledikleri kadar cok olmuyo ve zaten kısa sürüyor hemen bitiyo

Yakınımda çektirenler de var hep acılı bayilmali olmuş o yüzden çok korkuyorum
Eskiden cektirenler büyük ihtimalle hep bahsediyordur. Bende çok korkmuştum çektirirken ama en ufak bir ağrı yasamadim. Teknoloji gelişiyor sürekli bende geçen sene üniversitede çektirdim. Hiç bir ağrı yasamadim rahim filminden 5 ay sonra da kendiliğinden hamile kaldım.

İlaçlı olduğu için acılı değil mi yani

İlaçlı olduğu için acılı değil mi yani
Yoo sadece doktor birazdan ilacı bırakacam ağrı girecek dedi. Adet sancısı gibi bir sancı girdi o kadar elimi kolumu sallaya sallaya çıktım hatta çok korktuğum icin rahim filminden eşim inanamadi yarım bıraktım çekmedim sandı. Niye çıktın hani yarım birakmayacaktin dedi . Bende çektirdim valla dedim baya sorguladı kapıda o da inanamadi bu kadar abartilan bir şeyin bu kadar kolay ve hızlı sürmesine. Sancı da şuan hamileyim son zamanlarım bu mesajı yazarken de ayni adet sancısı giriyor dayanilamayacak kadar büyük bir ağrı değil

Ne kadar süre sonra genr kaldiniz kilonuz var miydi

Ne kadar süre sonra genr kaldiniz kilonuz var miydi
Rahim filminden 2 ay sonra bir kimyasal gebelik geçirdim 5. Ayda da hamile kaldım belki daha erken de olabilirdi araya depremler falan girdiği için çocuk planımız iki ay ertelendi. Hayır kilom yoktu aksine zayıfım 50 kiloyla hamile kaldım

Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizede nasip olur

Ben de yeni geçen ay çektirdim çok rahattı. Ilaç verilirken yanma ve ağrı hissi oluyor. O an yukarıdan çekim yapılıyor röntgen cihazıyla. Şiddetli bir adet sancısı gibi düşünün. Çekim bittiği an ilaç verme işlemi bitiyor ve o an ağrı geçiyor. 2 dakika bile sürmüyor, rahatlıyorsunuz hemen. Gün içinde hafif bir ağrım oldu. Hatta şehir dışında çekildiğim için alışverişe çıktık. Yemek yedik falan. Günümü hiç etkilemedi. Kişiden kişiye değişmekle beraber, bence kafada çok büyütüldüğü için de zorlu geçiyor. Yoksa içinize giren sert metal bir cisim yok. Kesme biçme de yok. Bayılacak kadar şiddetli bir ağrı olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…