Yakınımda çektirenler de var hep acılı bayilmali olmuş o yüzden çok korkuyorumBen üniversite hastanesinde çektirdim geçen ay anestezli değildi ama hiç ağrım olmadı zaten 5 dakika süren bir işlem
eski tip cihazlar evet ağrı yapıyormuş.ama şu an yeni cihazlar zaten üstten emar gibi çekiyorlar.4 kere çektirdim bir sorun yaşamadım.Yakınımda çektirenler de var hep acılı bayilmali olmuş o yüzden çok korkuyorum
Eskiden cektirenler büyük ihtimalle hep bahsediyordur. Bende çok korkmuştum çektirirken ama en ufak bir ağrı yasamadim. Teknoloji gelişiyor sürekli bende geçen sene üniversitede çektirdim. Hiç bir ağrı yasamadim rahim filminden 5 ay sonra da kendiliğinden hamile kaldım.Yakınımda çektirenler de var hep acılı bayilmali olmuş o yüzden çok korkuyorum
Yengem çektirmiş bayıldım dedi çok sanciliydi dedieski tip cihazlar evet ağrı yapıyormuş.ama şu an yeni cihazlar zaten üstten emar gibi çekiyorlar.4 kere çektirdim bir sorun yaşamadım.
İlaçlı olduğu için acılı değil mi yaniEskiden cektirenler büyük ihtimalle hep bahsediyordur. Bende çok korkmuştum çektirirken ama en ufak bir ağrı yasamadim. Teknoloji gelişiyor sürekli bende geçen sene üniversitede çektirdim. Hiç bir ağrı yasamadim rahim filminden 5 ay sonra da kendiliğinden hamile kaldım.
canım benim tüpler kapalıdır onu açmak istemişlerdir,yada eski cihazlarda alttan çekiyorlarmış ondandır o zaman.Yengem çektirmiş bayıldım dedi çok sanciliydi dedi
Yoo sadece doktor birazdan ilacı bırakacam ağrı girecek dedi. Adet sancısı gibi bir sancı girdi o kadar elimi kolumu sallaya sallaya çıktım hatta çok korktuğum icin rahim filminden eşim inanamadi yarım bıraktım çekmedim sandı. Niye çıktın hani yarım birakmayacaktin dedi . Bende çektirdim valla dedim baya sorguladı kapıda o da inanamadi bu kadar abartilan bir şeyin bu kadar kolay ve hızlı sürmesine. Sancı da şuan hamileyim son zamanlarım bu mesajı yazarken de ayni adet sancısı giriyor dayanilamayacak kadar büyük bir ağrı değilİlaçlı olduğu için acılı değil mi yani
Kaç sene önce çekmişYengem çektirmiş bayıldım dedi çok sanciliydi dedi
Alttan derken ilaçlı olmuyor mu rahim filmi nasıl cekiliyorcanım benim tüpler kapalıdır onu açmak istemişlerdir,yada eski cihazlarda alttan çekiyorlarmış ondandır o zaman.
1 seneKaç sene önce çekmiş
Ne kadar süre sonra genr kaldiniz kilonuz var miydiYoo sadece doktor birazdan ilacı bırakacam ağrı girecek dedi. Adet sancısı gibi bir sancı girdi o kadar elimi kolumu sallaya sallaya çıktım hatta çok korktuğum icin rahim filminden eşim inanamadi yarım bıraktım çekmedim sandı. Niye çıktın hani yarım birakmayacaktin dedi . Bende çektirdim valla dedim baya sorguladı kapıda o da inanamadi bu kadar abartilan bir şeyin bu kadar kolay ve hızlı sürmesine. Sancı da şuan hamileyim son zamanlarım bu mesajı yazarken de ayni adet sancısı giriyor dayanilamayacak kadar büyük bir ağrı değil
Hmm bende geçen sene çektim onun belki tüpleri kapalı oldugu için öyle olmuştur. Benim iki tüpümde açıktı ondan da olabilir1 sene
Rahim filminden 2 ay sonra bir kimyasal gebelik geçirdim 5. Ayda da hamile kaldım belki daha erken de olabilirdi araya depremler falan girdiği için çocuk planımız iki ay ertelendi. Hayır kilom yoktu aksine zayıfım 50 kiloyla hamile kaldımNe kadar süre sonra genr kaldiniz kilonuz var miydi
hayatım altan bir sıvı veriyorlar,üstten emar gibi düşün bir cihaz var öle çekiyor işte.baksana nette varAlttan derken ilaçlı olmuyor mu rahim filmi nasıl cekiliyor
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizede nasip olurRahim filminden 2 ay sonra bir kimyasal gebelik geçirdim 5. Ayda da hamile kaldım belki daha erken de olabilirdi araya depremler falan girdiği için çocuk planımız iki ay ertelendi. Hayır kilom yoktu aksine zayıfım 50 kiloyla hamile kaldım
Biraz baktım ama kafam çok karıştı açıkçası korku da sardihayatım altan bir sıvı veriyorlar,üstten emar gibi düşün bir cihaz var öle çekiyor işte.baksana nette var