• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi hakkında yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cbz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2020
240
107
23
30
Bu cuma rahim filmi çektiricem normal de doktorum bu ay klomen de başlayacaktı fakat filmden sonra 1 hafta ilişki yasağı olacağı için bir daha ki aya bırakalım dedi. (neden diye sorduğumda enfeksiyon oluşabilir dedi) Sorum şu burda film çekildiği ay hamile kalan çok kişi okudum benim de yumurtlama dönemim o 1 haftaya denk geliyor. Her doktor aynı şeyimi söylüyor tecrübelerinizi bekliyorum

Merhaba canım, bende çektirdim. Benim doktorum hiç öyle bişey demedi. Hatta doktorun yanında çalışan hemşire de çektirmiş ve çektirdiği ay hamile kalmıştı.

Bu cuma rahim filmi çektiricem normal de doktorum bu ay klomen de başlayacaktı fakat filmden sonra 1 hafta ilişki yasağı olacağı için bir daha ki aya bırakalım dedi. (neden diye sorduğumda enfeksiyon oluşabilir dedi) Sorum şu burda film çekildiği ay hamile kalan çok kişi okudum benim de yumurtlama dönemim o 1 haftaya denk geliyor. Her doktor aynı şeyimi söylüyor tecrübelerinizi bekliyorum
Doktor ne derse onu yapin. Tecrubeleri degil doktorunuzu dinleyin.

O ay antibiyotik verdi doktorum

Rahim filmi çektirip antibiyotik kullanıp ilaç bebeğe zarar verir diye korkuyorlar doğal.olafak

Bir sonraki ay hamile kaldım:)

Doğru diyorsunuz ama 1 ay bile kaybetmek istemiyor insan:(

Bana özellikle ilişki önermişti tabi filmden 3 gün sonra ilişki demisti 3gun kullanımlık antibiyotik vermişti

Ben en iyisi gittiğim de sorayım
Aynen mutlaka sorun belki bende bi etki etmedi sizde edebilir farklılık gosterebilir mesela benim kanamam olmamıştı belki sizi olabilir belli olmaz

rahim filmi çekilen hafta ilişkiye girmeyin doktoru dinleyin

Back
X