Rahmin kalp şeklinde arkuat uterus tüplerin açık görünüyo galiba emin olamadım raporda ne yazıyor ? Kalp şeklinde rahim kötü bişi değil benimde öyle kadınların yüzde 80 ni böyle rahime sahiplermiş
Bende çekildim nasıl rapor vermezler en azından bir açıklamalı kağıt vermeleri gerekir e-nabız da felan varsa bak bakmadıysan, muhtemelen tıkanıklığı o an açtılar ama rahmin arkuat uterus google dan bakabilirsin benimde film böyleRapor yok canim sadece tikaniklik vardi suan acik dedi doktor
Sadece CD verdiler e nabizdan baktim ordada yok. Radyoloji merkezinde cektirdim ondan mi acaba dusmedi e nabiza. Tamam tessekur ederim arastircam googledanBende çekildim nasıl rapor vermezler en azından bir açıklamalı kağıt vermeleri gerekir e-nabız da felan varsa bak bakmadıysan, muhtemelen tıkanıklığı o an açtılar ama rahmin arkuat uterus google dan bakabilirsin benimde film böyle
Doktorum rahim filminden sonra gebelik sansi arttigini soyledi, siz nezaman cekindiniz?Bende çekildim nasıl rapor vermezler en azından bir açıklamalı kağıt vermeleri gerekir e-nabız da felan varsa bak bakmadıysan, muhtemelen tıkanıklığı o an açtılar ama rahmin arkuat uterus google dan bakabilirsin benimde film böyle
Ben nisan 2024 çekildim bana da öyle dediler ama pko ve eşimde hareketsizlik vardı olmadı yani nasipDoktorum rahim filminden sonra gebelik sansi arttigini soyledi, siz nezaman cekindiniz?
Olabilir demek onu verdiler ondan herhalde bir doktordan randevu alıp kadın doğumda cd ile birlikte yorumlattırabilirsiniz bakarlar ona göre size bi tedavi uygularlar gebelik içinSadece CD verdiler e nabizdan baktim ordada yok. Radyoloji merkezinde cektirdim ondan mi acaba dusmedi e nabiza. Tamam tessekur ederim arastircam googledan
Dualarim seninle insAllah hayirlisiyla tez zamanda olur canimBen nisan 2024 çekildim bana da öyle dediler ama pko ve eşimde hareketsizlik vardı olmadı yani nasip
Doktorum sadece tikaniklik vardi acik suan nisan mayisa kadar gebelik olusmazsa tekrar gel dediOlabilir demek onu verdiler ondan herhalde bir doktordan randevu alıp kadın doğumda cd ile birlikte yorumlattırabilirsiniz bakarlar ona göre size bi tedavi uygularlar gebelik için
Bende aşılama ysptirmadan önce çektirmiştim Ağustos ayında oran yükseliyor diyorlar evet özellikle tüpte tıkanıklık olanlarda diye biliyorum açıldıysa şansınız yüksekDoktorum sadece tikaniklik vardi acik suan nisan mayisa kadar gebelik olusmazsa tekrar gel dedi
Insallah, sizde oldumu peki?filmden sonraBende aşılama ysptirmadan önce çektirmiştim Ağustos ayında oran yükseliyor diyorlar evet özellikle tüpte tıkanıklık olanlarda diye biliyorum açıldıysa şansınız yüksek
dusugun sebebi rahmin seklimiydi? Bende daha gebelik olmadi hicBenimde rahmim senin gibiydi gebeliklerkm dusukle sonuclandi hep seninkidd öyle duruyor kalp şeklinde duruyor bir doktora sor
Oda sebep dediler tam. Omudur sebep bilmiyorum bir daha hamile. Kalamadimdusugun sebebi rahmin seklimiydi? Bende daha gebelik olmadi hic
MerhabaMerhaba geçmiş olsun ben de bu ay doktordan aşılama istedim, o da rahim filmi çekelim ; aşılamada gebelik şansın 15/20 , ama rahim filmi çektirirsen 40 a kadar çıkar dedi. İnşallah kısa zamanda güzel haber alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?