Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi hakkinda bilgisi olan bakabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sey06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2021
23
12
38
26
Kizlar bakarmisiniz rahim filmine

Eklentiler

• 26F0701A-5768-422C-930B-603064AFFA64.webp
    125,7 KB · Görüntüleme: 14
Rahmin kalp şeklinde arkuat uterus tüplerin açık görünüyo galiba emin olamadım raporda ne yazıyor ? Kalp şeklinde rahim kötü bişi değil benimde öyle kadınların yüzde 80 ni böyle rahime sahiplermiş

Rapor yok canim sadece tikaniklik vardi suan acik dedi doktor

Rapor yok canim sadece tikaniklik vardi suan acik dedi doktor
Bende çekildim nasıl rapor vermezler en azından bir açıklamalı kağıt vermeleri gerekir e-nabız da felan varsa bak bakmadıysan, muhtemelen tıkanıklığı o an açtılar ama rahmin arkuat uterus google dan bakabilirsin benimde film böyle

Eklentiler

• IMG_9097.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 14
Sadece CD verdiler e nabizdan baktim ordada yok. Radyoloji merkezinde cektirdim ondan mi acaba dusmedi e nabiza. Tamam tessekur ederim arastircam googledan

Doktorum rahim filminden sonra gebelik sansi arttigini soyledi, siz nezaman cekindiniz?

Doktorum rahim filminden sonra gebelik sansi arttigini soyledi, siz nezaman cekindiniz?
Ben nisan 2024 çekildim bana da öyle dediler ama pko ve eşimde hareketsizlik vardı olmadı yani nasip

Sadece CD verdiler e nabizdan baktim ordada yok. Radyoloji merkezinde cektirdim ondan mi acaba dusmedi e nabiza. Tamam tessekur ederim arastircam googledan
Olabilir demek onu verdiler ondan herhalde bir doktordan randevu alıp kadın doğumda cd ile birlikte yorumlattırabilirsiniz bakarlar ona göre size bi tedavi uygularlar gebelik için

Olabilir demek onu verdiler ondan herhalde bir doktordan randevu alıp kadın doğumda cd ile birlikte yorumlattırabilirsiniz bakarlar ona göre size bi tedavi uygularlar gebelik için
Doktorum sadece tikaniklik vardi acik suan nisan mayisa kadar gebelik olusmazsa tekrar gel dedi

Doktorum sadece tikaniklik vardi acik suan nisan mayisa kadar gebelik olusmazsa tekrar gel dedi
Bende aşılama ysptirmadan önce çektirmiştim Ağustos ayında oran yükseliyor diyorlar evet özellikle tüpte tıkanıklık olanlarda diye biliyorum açıldıysa şansınız yüksek

Benimde rahmim senin gibiydi gebeliklerkm dusukle sonuclandi hep seninkidd öyle duruyor kalp şeklinde duruyor bir doktora sor

Bende aşılama ysptirmadan önce çektirmiştim Ağustos ayında oran yükseliyor diyorlar evet özellikle tüpte tıkanıklık olanlarda diye biliyorum açıldıysa şansınız yüksek
Insallah, sizde oldumu peki?filmden sonra

Merhaba geçmiş olsun ben de bu ay doktordan aşılama istedim, o da rahim filmi çekelim ; aşılamada gebelik şansın 15/20 , ama rahim filmi çektirirsen 40 a kadar çıkar dedi. İnşallah kısa zamanda güzel haber alırsınız

Merhaba insallah sende guzel haber alirsin canim ben iki kere catlatma ignesi vuruldum basarisiz, asilamada evet bende tutma orani dusuk oldugunu okumustum insallah sende tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…