- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
- Konu Sahibi DilekBurcu
Ya kimisi ağrılı diyo kimisi demiyo korkuyorum interfelite bölümüne başvurduk doktorumuz dedi yardım eder misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya doktor bana ağrı kesici veremem sana dedi varmı böyle birşeyBu kişiye göre değişir canım. Acı eşiğin yüksekse çok ta ağrı hissetmiyorsun. İki yöntemle yapıyorlar anestezi ve anestezisiz olarak.
Ben anestezi almadan yaptırdım sadece işlem yaparken ağrım oldu.
Polikistik over varmış bende bugün öğrendim en son gittiğim doktor kısırlık polikiliğine gönderdi daha 9 aylık evliyim ve aşılama veya tüp bebek öneriyorlar adetim düzensiz sinirlerim bozuldu bayaMerhaba canım ağrı kesici içmeyi gerektirecek bi durum yok zaten çünkü sadace işlem sırasında bi ağrı olıyo ki işlem 2 dk sürüyor sonra geçiyor kendini korkutma tabiki bi basınç hissediyorsun adet ağrısının fazla olanı bende öyleydi yani ama sonuçta 2 dk süren bi işlem inşallah sorun yoktur tüplerinde önemli olan o bence
Eşinizde bi problem var mı pkoyla hamile kalan var ama tabi doktorlar yine daha iyi bilir rahim filmini her şekilde istiyorlar tedaviye başlamadanYani onun için soruyorum onlar istedi
Yani ilaç içeçek bir durumum olmadı benim dediğim gibi sadece işlem sırasında ağrı oluyor. Bence kendini strese sokma ağrım olur diye parol minoset gibi ilaçlar alabilirsin eğer olursa da.Ya doktor bana ağrı kesici veremem sana dedi varmı böyle birşey
Spermde şekil bozukluğu varEşinizde bi problem var mı pkoyla hamile kalan var ama tabi doktorlar yine daha iyi bilir rahim filmini her şekilde istiyorlar tedaviye başlamadan
Hsg çekilmeden önce çok araştırdım işte kimisi çok ağrım oldu kimisi hiç olmadı yazmış.Ya kimisi ağrılı diyo kimisi demiyo korkuyorum interfelite bölümüne başvurduk doktorumuz dedi yardım eder misiniz?
Herkese yorumları için çok teşekkür ederim gerçekten korkum oldu doktor ağrı yapar dedi ondan dolayı korktum birde benim acı eşiğim düşük adetlerimde bile ufacık acı beni bitirir ama dayanıklı daynmayı bilen biriyim bakıcaz inşallah ağrım olmazHsg çekilmeden önce çok araştırdım işte kimisi çok ağrım oldu kimisi hiç olmadı yazmış.
Korkarak girdim odaya bacaklarim titreye titreye anestezisiz çekildim sıfır acı diyebilirim.
Hiç korkma ve kasma kendini hiç bir acı hissetmeyecksin zaten
Ay teşekkür ederim insan öğrendikçe üzülüyor ben her şeye katlanırım gelsin de o minnak yavrumbenide bu filmden çok korkuttular rahim filmi kişiden kişiye değişiyor canım ben 4 sene önce anestezili çekildim 26 yasındaydım çıktıktan sonra mide bulantısı ve ilaç içinde dolandıkça adet agrısı gibi bir agrı oluyor antibiyotik ve agrı kesici veriyorlar 15 dk kadar çektim ben agrıyı ağrı kesiciyi kullanmadım dayanabilirim ben bu agrıya deyip kendimi yatıstırdım çünkü zaten bir dünya ilaç kullanıcaz ve bu yola girdiysem bu agrı beni üzemez dedim sende bu şekilde kendini yatıstır anne olmak istiyorsak güçlü olmayı öğrenmeliyiz şimdiden gelmiş geçmiş olsun canım
tek istediğimiz minnacık atan bir kalp allahım tüm isteyenlere versin kimsenin kucağını bos bırakmasın seninde tedavin su gibi akıp gecsin musmutlu haberler al inşAy teşekkür ederim insan öğrendikçe üzülüyor ben her şeye katlanırım gelsin de o minnak yavrum
Allah razı olsun inşallah cümlemizetek istediğimiz minnacık atan bir kalp allahım tüm isteyenlere versin kimsenin kucağını bos bırakmasın seninde tedavin su gibi akıp gecsin musmutlu haberler al inş
Yaptırdınız mı bilmiyorum mesaji yeni gördüm. Ben acıya dayanamam diye anestezili cektirmistim. Uyandiktan sonra mide bulantısı oldu attıktan sonra yoğurt yedim rahatladım.Ya kimisi ağrılı diyo kimisi demiyo korkuyorum interfelite bölümüne başvurduk doktorumuz dedi yardım eder misiniz?