Rahim filmi devlet hastanelerinde anestezili olur mu

Ben devlette çektireli 2 yılı geçti aynı mıdır bilmiyorum ama ben kadın doğuma gitmiştim onlar çekmek istemişti reglide göre ayarlayıp gitmiştim 1 ayı bulmamıştı ama şimdi devlette sıra olmuyor diyorlar bilemiyorum yine kadın doğuma randevu alıp gidicem çok sonraya verirlerse mecbur özelde yaptırıcam

Bu arada maddi durumu olan canım yanmasın diyen tabi ki parasını versin çektirsin kızlar ama ücretler çok yüksek bu parayı zorlanarak çıkaran insanlar var veya hiç çıkaramayıp devletten çekilmek zorunda olanlar var. Rica ediyorum o yüzden bu kadar insanları korkutmayın. Biz kadınlar olarak her ay regl ağrısı çeken doğum yapan insanlarız 5 dk lık bir acı evet kolay demiyorum tekrar ediyorum durumu olan tabi ki özeli seçsin ama illa da kendinizi zora sokup kasmayın gayet devlet hastanesinde de çektirmiş ve acı eşiği çok düşük biri olarak söylüyorum sıra bulursam yine devlette çektiricem 10 bin bile olsa yazık olduğunu düşünüyorum (durumu çok da iyi olmayanlar için)

İnşallah çok sıra olmaz bakalım tüp bebek yaptiricam 4. Kez yani zaten maddi olarak sıkıntıdayız özele para vermek istemiyorum 5. Dk için dayanırım diye düşünüyorum her ay adet sancısı çekiyorum zaten

Ya kesinlikle biz de çocuk için uğraşıyoruz zaten tek bu değil her şey çok masraflı oluyor. Durumu çok iyi olmayanlar ya da zaten çocuk istedikleri için bizim gibi sürekli masraf yapanlar için dayanılmayacak bi ağrı olduğunu düşünmüyorum

Aynen canim daha önceki dayanilmayacak kadar agrimadi agrisada yapacak bişey yok o kadar para veremem çok kısa bi islem için Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın bizde evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah

Benim olaylar baya karışık, 22. hf erken doğumum var, sonrasında tüp bebeğe yönlendirdiler, dış gebelik geçirdim, sonrasında düşük oldu fln fln

Merhaba kızlar rahim filmi çektirmem gerekiyor ama çok ağrılı olduğunu duydum araştırma hastanesi ya da devlet hastanelerinde anestezili çekiliyor mu bilginiz var mı acaba özellerde fiyat çok fazla
Merhaba anestezili çekiliyor mu bilmiyorum ben anestezisiz çektirmiştim ve çok ağrım olmuştu
Şimdi okudum İstanbul’da echomar önermişler fiyatlar 10 bin civarıymış işlem de acısız oluyor demişler araştırın isterseniz
Ben Echomar Cevat Bayrak'ta çektirdim ve inanın hiç ağrım olmadı yorumlara bakarak gitmiştim gerçekten de doğruymuş hiç ağrım olmadı işlem 5 dk bile sürmedi

Merhaba kızlar rahim filmi çektirmem gerekiyor ama çok ağrılı olduğunu duydum araştırma hastanesi ya da devlet hastanelerinde anestezili çekiliyor mu bilginiz var mı acaba özellerde fiyat çok fazla
Ozelde pahali ama acisiz. Devlette aneztezi yok aci kismi muamma. Ben ozelde yaptirdim 1ay sonra gene kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…