Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi cektirip bebisini bekleyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ankey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende cuma gunu çektirdim. Hemen ayni ay hamile kalinmasinda sakinca yokmu. Doktor 1 ay dinlensin diyor. Benim de 2 tüpüm açık. Denemelimiyim sizce
Merhaba canim benim doktorum bana korun falan demedi ama bence sen doktorunun dedigini yapmalisin

Merhaba canim benim doktorum bana korun falan demedi ama bence sen doktorunun dedigini yapmalisin
Bana da demedi. Zaten dinlensin demesinin amaci da adet olunca transfer yapacak. Bu ay yapamaacagi icin. Ben de birakmak istiyorum arada kaldim :)

Arkadaslar bi gelisme varmi ?
Canım ben diğer konuya yazmıştım, buraya da yazayım. Ocakta çekilmiştim, şubatta hamile kaldım.
Darısı tüm bekleyenlerin başına! Tabii ben de şu an şu 3 aylık riskli sürecin geçmesini beklemekteyim...

Kızlarhsg çektirenler bir gelisme varmı bende bu ay çektirdim beklemedeyim bü ay 14 gün yumrtladim sanırım bata 1 hafta var sizde durum ne

Kızlar rahim filmini nerede çektirdiniz?

Kızlar buraya yazanlara bir gelişey varmı 16 martta hsg cekildim beklemedeyim hamile kalan vardı sizden hadi beraber bekleyelim hamile olanlarda yasin umut olsun bizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…