Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi cektirip bebisini bekleyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ankey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ankey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
520
595
33
Selam kizlar ben 24 aralikta rahim filmi cektirdim ve korunmadik iki tupumde acik cikti rahim filmi sonrasi 6 aya kadar gebelik sansi artiyormus benim gibi bekleyenler buyrun birlikte bekleyelim bu arada bat 11 ocak

Selam kizlar ben 24 aralikta rahim filmi cektirdim ve korunmadik iki tupumde acik cikti rahim filmi sonrasi 6 aya kadar gebelik sansi artiyormus benim gibi bekleyenler buyrun birlikte bekleyelim bu arada bat 11 ocak
Rahim filmi çektirip üstüne bir de ameliyat oldum sol tüpüm alındı :) aslında bende de tüpler açıktı ve geçiş oldu ama sol tüp 5 cm şişmişti. Enfeksiyon gelişmiş düzeltilebilir bir şey olmadığı için doktor tüpü almayı uygun gördü.

Filmdn sonrami sisti neden iltihapmi kapti bana antibiyotik verdi dr ama kullanmafim ne yalan soyleyim

Filmdn sonrami sisti neden iltihapmi kapti bana antibiyotik verdi dr ama kullanmafim ne yalan soyleyim
Teşekkür ederim canım. ben de film için antibiyotik kullandım. 1,5 sene önce miyom ameliyatı olmuştum. Açık ameliyatın bir handikapı olarak yapışıklıklar ve enfeksiyon gelişmiş.. yani hsg den dolayı olan bir şey değil..

Canim gecmis olsun ne zaman cektirdin sen tek tuple hamile kalan cok var insallah yakin zamanda sende kalirsin kuzum

Canim gecmis olsun ne zaman cektirdin sen tek tuple hamile kalan cok var insallah yakin zamanda sende kalirsin kuzum
Teşekkür ederim canım ben kasımda çektirdim Aralık’ta da ameliyat oldum. Doktor da 6 ay deneyin, olması için hiçbir neden yok, stres yasak keyfine bak diyerek eve yolladı. Ben de şu an tam olarak bunu yapıyorum. Bu ay ameliyattan sonra ilk şansım olan ay, bakalım bir sürpriz yaşayacak mıyım :)

Insallah olur kuzum rabbim hepimizin gonlune gore nasip etsin bu arada ben bide hsg sonrasi gebelik umudu diye bi konu daha acmistim istersen ordan konusalim

Merhabalar, ben de 12 Ocak'ta HSG çekildim. Sizle beraber beklemeye geldim :)
Aslında bebek için denemelere 2 ay önce başladık, öncesinde bakır spiral ile korunuyordum. Sonrasında adetlerimin eskiye nazaran çok fazla hafiflemesi şikayetiyle doktora gittiğimde HSG istedi. BAT 2 Şubat

Hsg de bir sorun çıkmadı değil mi? Umarım 2 şubatta gelmeyen bat güzel şeylerin habercisi olur senin için.

Canim hos geldin umarim guzel haberler verirsin sende bize ben baska bi konu acmistim istersen ordan yazisalim canim etiketliycem senide

Merhaba bende cuma gunu çektirdim. Hemen ayni ay hamile kalinmasinda sakinca yokmu. Doktor 1 ay dinlensin diyor. Benim de 2 tüpüm açık. Denemelimiyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…