Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben varim son durumlar nasil beklemedeyim bu ay cekindimYokmu yeni rahim filmi cektirmis olan![]()
Rahim filmi çektirip üstüne bir de ameliyat oldum sol tüpüm alındı :) aslında bende de tüpler açıktı ve geçiş oldu ama sol tüp 5 cm şişmişti. Enfeksiyon gelişmiş düzeltilebilir bir şey olmadığı için doktor tüpü almayı uygun gördü.Selam kizlar ben 24 aralikta rahim filmi cektirdim ve korunmadik iki tupumde acik cikti rahim filmi sonrasi 6 aya kadar gebelik sansi artiyormus benim gibi bekleyenler buyrun birlikte bekleyelim bu arada bat 11 ocak
Filmdn sonrami sisti neden iltihapmi kapti bana antibiyotik verdi dr ama kullanmafim ne yalan soyleyimRahim filmi çektirip üstüne bir de ameliyat oldum sol tüpüm alındı :) aslında bende de tüpler açıktı ve geçiş oldu ama sol tüp 5 cm şişmişti. Enfeksiyon gelişmiş düzeltilebilir bir şey olmadığı için doktor tüpü almayı uygun gördü.
Gecmis olsun canim bu aradaFilmdn sonrami sisti neden iltihapmi kapti bana antibiyotik verdi dr ama kullanmafim ne yalan soyleyim
Teşekkür ederim canım. ben de film için antibiyotik kullandım. 1,5 sene önce miyom ameliyatı olmuştum. Açık ameliyatın bir handikapı olarak yapışıklıklar ve enfeksiyon gelişmiş.. yani hsg den dolayı olan bir şey değil..Filmdn sonrami sisti neden iltihapmi kapti bana antibiyotik verdi dr ama kullanmafim ne yalan soyleyim
Canim bu ay klomen verdi doktor bana dun 20 mm yumurta olusmus ama rahim kalinlasmamis bu aydan hic umudum yok yani senin sonuclar nasilAy ben varim son durumlar nasil beklemedeyim bu ay cekindim
Canim gecmis olsun ne zaman cektirdin sen tek tuple hamile kalan cok var insallah yakin zamanda sende kalirsin kuzumRahim filmi çektirip üstüne bir de ameliyat oldum sol tüpüm alındı :) aslında bende de tüpler açıktı ve geçiş oldu ama sol tüp 5 cm şişmişti. Enfeksiyon gelişmiş düzeltilebilir bir şey olmadığı için doktor tüpü almayı uygun gördü.
Teşekkür ederim canım ben kasımda çektirdim Aralık’ta da ameliyat oldum. Doktor da 6 ay deneyin, olması için hiçbir neden yok, stres yasak keyfine bak diyerek eve yolladı. Ben de şu an tam olarak bunu yapıyorum. Bu ay ameliyattan sonra ilk şansım olan ay, bakalım bir sürpriz yaşayacak mıyım :)Canim gecmis olsun ne zaman cektirdin sen tek tuple hamile kalan cok var insallah yakin zamanda sende kalirsin kuzum
Canim bu ay klomen verdi doktor bana dun 20 mm yumurta olusmus ama rahim kalinlasmamis bu aydan hic umudum yok yani senin sonuclar nasil[/QUOTE 27si adet gunum bekliyorum tum adet belirtileri var ama gebelikle ayirt etmek zor malum beklemeden sonucu bilemeyiz![]()
Insallah olur kuzum rabbim hepimizin gonlune gore nasip etsin bu arada ben bide hsg sonrasi gebelik umudu diye bi konu daha acmistim istersen ordan konusalimTeşekkür ederim canım ben kasımda çektirdim Aralık’ta da ameliyat oldum. Doktor da 6 ay deneyin, olması için hiçbir neden yok, stres yasak keyfine bak diyerek eve yolladı. Ben de şu an tam olarak bunu yapıyorum. Bu ay ameliyattan sonra ilk şansım olan ay, bakalım bir sürpriz yaşayacak mıyım :)
Canim hic tedavi oldunmu peki klomen falanValla bende agustosta çekildim ve hala bekliyorm
Evet cnm hsgden sonra 1 kere önce 2 kere ama olmadıCanim hic tedavi oldunmu peki klomen falan
Yazdım oraya canımInsallah olur kuzum rabbim hepimizin gonlune gore nasip etsin bu arada ben bide hsg sonrasi gebelik umudu diye bi konu daha acmistim istersen ordan konusalim
Hsg de bir sorun çıkmadı değil mi? Umarım 2 şubatta gelmeyen bat güzel şeylerin habercisi olur senin için.Merhabalar, ben de 12 Ocak'ta HSG çekildim. Sizle beraber beklemeye geldim :)
Aslında bebek için denemelere 2 ay önce başladık, öncesinde bakır spiral ile korunuyordum. Sonrasında adetlerimin eskiye nazaran çok fazla hafiflemesi şikayetiyle doktora gittiğimde HSG istedi. BAT 2 Şubat
Canim hos geldin umarim guzel haberler verirsin sende bize ben baska bi konu acmistim istersen ordan yazisalim canim etiketliycem senideMerhabalar, ben de 12 Ocak'ta HSG çekildim. Sizle beraber beklemeye geldim :)
Aslında bebek için denemelere 2 ay önce başladık, öncesinde bakır spiral ile korunuyordum. Sonrasında adetlerimin eskiye nazaran çok fazla hafiflemesi şikayetiyle doktora gittiğimde HSG istedi. BAT 2 Şubat