Rahim filmi cektiricek olanlar...!!

glsmc

Hayat dardır,doğru ama umutta geniş.
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
248
52
73
meraba hanimlar bu hafta rahim filmim cekilcek yalniz endiseliyim aci esigim biraz alt kisimda dusuk anestezili olan varmi veya normal ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

meraba hanimlar bu hafta rahim filmim cekilcek yalniz endiseliyim aci esigim biraz alt kisimda dusuk anestezili olan varmi veya normal ?

cnm anestezisiz yaptırdım korktuğum gibi degildi sonra geciktirdim diye kendime kızdım.....

Canım çok zor bişe değil adet sancısından öte değil emin ol Allah kolaylık versin hayırlı sonuçlar versin inşAllah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok sagolun adet sancisi her ay cekiyorum carsaflari parcalicak kadar agrim oluyor hatta, ama korkum alet taktiklari icin

cok sagolun adet sancisi her ay cekiyorum carsaflari parcalicak kadar agrim oluyor hatta, ama korkum alet taktiklari icin

Ben de anestezisiz çektirdin bu ay ve hic korkma.öncesinde ağrı kesici iğne vurdu hemşire.ben anestezili diye gün almıştım çünkü çok korkmustum yazılanlardan dolayı.olacak işte anestezici izne ayrılma.iyi ki de anestezi olmamisim korkulacak hic bir şey yokmuş.kesinlikle çektirdin ve aklından çıkar canım.benim çok şükür tüpler açılmış.

Ben de hir kaç ay sonra çektirmeyi düşünüyorum. Ama ben anestezi alırım. Korkuyorum öyle aletleri görünce falan. Kendimde olmazsam rahat rahat çekerler öbür türlü çok kasarim kendimi. Bazen kasinca çekemiyorlarmis tekrar uğraşıyorlarmis. En iyisi anestezili bence

cok kararsizim ya :/ ablam bagira bagira cektirmis aslinda agri olmasi tupler acik anlamina geliyormus .tirsiyor insan iste :) 350 tl de az degil

cok kararsizim ya :/ ablam bagira bagira cektirmis aslinda agri olmasi tupler acik anlamina geliyormus .tirsiyor insan iste :) 350 tl de az degil

Tüpler açılmış diecektim canım.benim agrim olmadı ve tüplerde de bir sorun yokmuş.bu biraz kişiyle alakalı sanırım.rahat olmassak herşey daha da zor

Açık yerini acil yazmış israrla telefonun
Yani açık olduğu zamanla alakası yok bence ağrının
Ama alttan muayenelerde bile sıkıntı yasayan biri için çok kolay değildir

ilac verıldgı zamankı agrıya dayanırsanz alet takıldıgındakı agrı cokta büyük degıl dayanılacak bı agrı

bugun cekildi filmim kizlar acik cikti her ikiside anestezisz yaptilar cok memnun kaldim:)( 0 agri.

bugun cekildi filmim kizlar acik cikti her ikiside anestezisz yaptilar cok memnun kaldim:)( 0 agri.

Geçmiş olsun canım gözün aydın ben sana demiştim dimi.ama tavsiyem kendine dikkat et.benim yaptırmalı 15 gün oldu ve sanırım enfeksiyon kaptim.doktor korun ve ya korunma dedi mi

tesekkur ederim evet demistin :) yok bisey demediki

Kızlar bende rahim filmi çekilcem de çok korkuyorum sonucu hemen söylüyorlar mı ki

Kızlar bende rahim filmi çekilcem de çok korkuyorum sonucu hemen söylüyorlar mı ki

bende korkudan ateslendim film masasinda :) doktorumla muhabbet ede ede cekti valla hic korkma derin nefes al surekli hemen bitiyor.sonuclarda hemen cikiyor ama ben ozelde yaptirdim devlette nasil bilmiyorum.

Bende özelde yaptırcam kaç tl acaba bana 500 tl dediler çok mu ki

Bende özelde yaptırcam kaç tl acaba bana 500 tl dediler çok mu ki

oo cok demisler .ben 250 tl cektirdim

oo cok demisler .ben 250 tl cektirdim

Yaaa gerçekten çokmuş

Yaaa gerçekten çokmuş

tabi cok yari yariya resmen , hangi sehirdesin

tabi cok yari yariya resmen , hangi sehirdesin

Kilis te oturuyorum ama antepte doktorum gazla biyerde bilmiyorum ki burda ne bileyim devlette mi yaptırsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…