• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi çektirenler?

Bugün çekildi Hsg, anestezili önerdi doktorum. Gergin olunca açık tüp de kapalı görünebiliyormuş bazen. Çok şükür açıkmış tüplerim. Uyandığımda adet ağrısı gibi bir ağrı hissediyordum sadece. Hafif bir bel ağrısı, biraz kasık ağrısı şeklinde. Kanamam oldu biraz. Bakalım yarın nasıl olacağım. 20 gün ilişki yok ve küvet/jakuzi/havuz şeklinde suya girmemem gerekiyormuş. Hiç acı yok hanımlar ama yine de mümkünse anestezili tercih etmekte fayda var.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Doktorum anestezili önerdi ve bugün çektirdim.Toplam 15 dakika sürmüş ve yarım saatte tam olarak ayıldım.
(Bayılacakken acaba 3 saniye içinde bayılır mıyım diye düşünürken ayılırken 3 saniye diye sayıklıyor muşum:)
Kesinlikle stres yapılacak bir şey yok.Herkese anestezili öneririm.(Rahim filmi çektirme aşamasına gelene kadar yumurta büyümemesi,çatlamaması,prolaktin eksiliği gibi birçok sıkıntı yaşadığım için gerek yok acı çekip psikoloji bozmaya) Sonrasında hafif bir ağrı ve adet kanaması gibi bir kanama oluyor.
İnşallah çektiren ve çektirecek herkesin yaşadığı son aşama olur ve bundan sonraki aşama sağlıklı bir çocuk olur :)
 
Back