- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi harbikiz42
-
tüplerde tıkanıklık yapısıklık olabiliyormuş
bende de tıkanıklık varmış basınclı ilaç verdikleri için o anda film cekılırken acılmıs
hmm,peki hamile misin?
Bu ay iğne tedavisi uygulandı 3-4 şubat regl tarihim beklemedeyim anlayacagın.
sende durumlar nasıl
bende 23 ocakta asılama oldum 1 hafta oldu daha bi belirtim deyok
adetime daha var biraz bakalım beklemedeyim hayırlısııı
Hadi bakalım hayırlısı inşallah bu ay artık mucizelerimize kavusuruz
İnsan yıpranıyor hemde farkında olmadan hele uzun yıllardır mücadele edenler
yorgunluk bıkkınlık hissi oluşuyor..
Benimde en mutlu olduğum andı sanırım kendime geldikten sonra duyduklarım.
Tıkalı olan tüplerimin açılması...
Daha kötü durumda olanları düşündükce şükrediyorum..
Aynı şeyleri yasayan kardeşlerimede dua ediyorum.
Hadi bakalım hayırlısı inşallah bu ay artık mucizelerimize kavusuruz
insallah cnm hayırlısııı
Bende klomen ve çatlatma iğnesi yaptirdim bu ay bitkiler le deniyorum olmazsa önümüzdeki ay hsg cektiriyim inşallah kendiliğinden gelir bebeğim adetime 2 hafta var inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar
Merhaba kızlar çok uzun olmadı üye olalı, 23 Ocak'ta rahim filmim çekildi herşey yolunda dendi bendede, ağrım olmadı ama 2 gün hafif bi kanamam oldu... Geçen hafta tesadüfen sayfada hamilelik testlerine bakarken çamaşır suyu testini gördüm bende geceden klozete dökmüştüm, farkında olmadan sabah wc gittim ve köpürdüğünü farkettim normalde o gün adet olmam gerekiyodu "belki" dedim, ve test aldım yaptım ve pozitif çıktı, demekki çamaşır suyu işe yarıyor :)
doktora gittim tabiki gerçek ama tahminimdeki gibi 4 değil 9 haftalıktı bebeğim, yani bana rahim filmi çekildiğinde hamileymişim 6 haftalık! Çok mutluyum ve ultrasonlarda herşey yolunda görünüyor ama detaylı filmlerim testlerim olucak, doktorumada dava açıcam tabiki İnsan test yapmadan nasıl böyle bi hata yapabilir, güveniliyor sonuçta... Neyse ama bebeğim benimle Allahım olmayan herkese versin inşallah benim ve bebeğim için dualarınızı eksik etmeyin nolur! Sevgiyle kalın...
rahım fılmınden korkma korkulcak bırsey degıl kac yasındasın daha evleneli 5 ay olmuş hanı erken degılmı tedavı ıcın yasın gençse bekle dene bıraz daha bence
benıde cok korktmuslardı anesteziyle cektırmek ıcın ac gıttım hatta dr korkulcak bırsey olmadığına ıkna ettı benı hıcte acı duymadım öncesı daha öncede yazmıştım fitil verdi yarım saat önce oda rahımdekı kasılmaları alıyormuş hıc ağrım olmadı tüplerım acıktı tüplerde tıkanıklık varsa ozaman ılac yayılmayacağından acı olabılır
ben bugün hsg çektirdim cnm cesaretimi toplayıp ama öldüm ağrıdan müthiş bi adet ağrısı oldu sonuç iyiydi ama şükür inşallah bu ay gelir bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?