- 1 Ekim 2013
- 379
- 31
- 48
- Konu Sahibi harbikiz42
-
Ne kadar etkisi oldu derken?
Ne kadar etkisi oldu derken?
Evet çekim sırasında verdikleri ilaç adet sancısı gibi sancı yapıyor onun dışında bi ağrı olmuyor he bi de sonrasında çok ağrım olmuştu ağrı kesiciyle geçmişti
Etkisi derken hamile kalmayı kolaylaştıryor mu
ben de çektirdim canım anasteziyle o yüzden acı hissetmedim sonrasında da ne acı ne kanama bişey olmadı bende diğer arkadaşın da dediği gibi bazılarında yapışıklıklar açılıyomuş hamile kalman kolaylaşıyormuş ama bende de bi işe yaramadı sol tüp tıkalı sağ için de bi etki yapmadı yani
eger ufak tefek yapışıklıklar varsa onlar açılır öyle etkısı olur yapışıklık fln yoksa artı bır etkısı olmaz rahım fılmı zaten genelde asılamaöncesı tüplere bakmak için yapılıyor eger suan bır sorunun yoksa gerekte yok filme
benım agrı olmadı cekım öncesi fitil vermıstı dr onun etkısı oldu
gecen ay cektirdim cnm tüplerim acıkmıs cok sükür,sende cektirrr ... Biraz agrı oluyor,cok korktum.aglayarak cıktım.hsg çektirenler var mı arkadaşlar ne kadar etkisi oldu ? çekimi sırasında ağrı oluyor dediler doğru mu?
gecen ay cektirdim cnm tüplerim acıkmıs cok sükür,sende cektirrr ... Biraz agrı oluyor,cok korktum.aglayarak cıktım.
arkadaşım naptın senzaten korkuyorum eyvahlar olsun sen kaç yıllık evlisin ilk bebeğin mi ?
20 gün önce çektirdim ancak muayeneden bile korkan biri olarak filme dayanamayacağım için
ben söylemeden doktorum anestezili çekelim dedi..
Kimle konuştuysam herkes kötü anılarını anlattı filmle ilgili bende fazlasıyla panik oldum..
4yıl boyunca ertelemiştim sonunda başarmış oldum.Tüplerimde tıkanıklık varmış acılmıs
islem esnasında..Maddi imkanın varsa bana göre anestezi en iyisi.
ağrı eşigin düşükse dayanamabilirsin...
film sonrası kanamam oldu yaklasık 2 gün sürdü hafif agrım oldu onun dışında iyiydim.
tüplerinde açıksa neden olmuyor ki dedimi doktorun bişey? ağladım diyince panik oldum bian :26:3 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz cnm :44: noldu
tüplerinde açıksa neden olmuyor ki dedimi doktorun bişey? ağladım diyince panik oldum bian :26:
ya banada herkes kötü anısını anlattı hiç sorma bi tek hsg kaldı yaptırmadığım onu yaptıracaktım ama bu gidişle korkudan yaptıramıycam galiba :S
Kimseyi dinleme diycem ama olmuyor kendimden biliyorum..
Şuanda bile bak herkes farklı bişey öneriyor.
Yani aslında herkes yaşadığını anlatıyor.
Bence doktorun gerek duyuyorsa konuş anestezi al 10 dakıkalık bir işlem zaten.
Hergün öleceğimize bir gün ölelim..
Bende arkadaş gibi çok ağladım ama 4 yılıma çektiklerime tükenmişliğime ağladım en çokta.
bende artık yıprandığım için ağladım ..
psikolojik yorugnluktann
cok sükür tüplerim acıkmı .. normal herseyyy
İnsan yıpranıyor hemde farkında olmadan hele uzun yıllardır mücadele edenler
yorgunluk bıkkınlık hissi oluşuyor..
Benimde en mutlu olduğum andı sanırım kendime geldikten sonra duyduklarım.
Tıkalı olan tüplerimin açılması...
Daha kötü durumda olanları düşündükce şükrediyorum..
Aynı şeyleri yasayan kardeşlerimede dua ediyorum.
nasıl tıkalı olan tüplerin acıldı :44: anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?