rahim filmi çektirenler?

harbikiz42

kun fe yekun
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
379
31
48
hsg çektirenler var mı arkadaşlar ne kadar etkisi oldu ? çekimi sırasında ağrı oluyor dediler doğru mu?

Ne kadar etkisi oldu derken?
Evet çekim sırasında verdikleri ilaç adet sancısı gibi sancı yapıyor onun dışında bi ağrı olmuyor he bi de sonrasında çok ağrım olmuştu ağrı kesiciyle geçmişti

Etkisi derken hamile kalmayı kolaylaştıryor mu

Etkisi derken hamile kalmayı kolaylaştıryor mu

doktorlar bazen rahimde küçük yapışıklıklar varsa hsg onları açıyor hsg sonrası hamile kalan kadınlar var dedi ama ben kalmadım hsg çektirirsin ertesi ay hamile kalırsın ya da daha sonra kalırsın bunu bilemeyiz

ben de çektirdim canım anasteziyle o yüzden acı hissetmedim sonrasında da ne acı ne kanama bişey olmadı bende diğer arkadaşın da dediği gibi bazılarında yapışıklıklar açılıyomuş hamile kalman kolaylaşıyormuş ama bende de bi işe yaramadı sol tüp tıkalı sağ için de bi etki yapmadı yani

eger ufak tefek yapışıklıklar varsa onlar açılır öyle etkısı olur yapışıklık fln yoksa artı bır etkısı olmaz rahım fılmı zaten genelde asılamaöncesı tüplere bakmak için yapılıyor eger suan bır sorunun yoksa gerekte yok filme
benım agrı olmadı cekım öncesi fitil vermıstı dr onun etkısı oldu

Anesteziyle nerde yaptirdin cnm heryerde yapmıyorlar galiba ağrıdan korkuyorum ilacı tazikli veriyolarmis o yapiyormus ağrıyı acaba bi yan etkisi var mı ki ilacn

Görünürde hiç bi problemim tok klomen ve çatlatma iğnesi yaptirdim hiç bi faydası olmadı öyle olunca Tuplerdemi sıkıntı var yoksa diye düşündüm bu ay bitkiler le deniyorum olmazsa önümüzdeki ay hsg cektiriyim diyorum

hsg çektirenler var mı arkadaşlar ne kadar etkisi oldu ? çekimi sırasında ağrı oluyor dediler doğru mu?
gecen ay cektirdim cnm tüplerim acıkmıs cok sükür,sende cektirrr ... Biraz agrı oluyor,cok korktum.aglayarak cıktım.

20 gün önce çektirdim ancak muayeneden bile korkan biri olarak filme dayanamayacağım için

ben söylemeden doktorum anestezili çekelim dedi..

Kimle konuştuysam herkes kötü anılarını anlattı filmle ilgili bende fazlasıyla panik oldum..

4yıl boyunca ertelemiştim sonunda başarmış oldum.Tüplerimde tıkanıklık varmış acılmıs

islem esnasında..Maddi imkanın varsa bana göre anestezi en iyisi.

ağrı eşigin düşükse dayanamabilirsin...

film sonrası kanamam oldu yaklasık 2 gün sürdü hafif agrım oldu onun dışında iyiydim.

ya banada herkes kötü anısını anlattı hiç sorma bi tek hsg kaldı yaptırmadığım onu yaptıracaktım ama bu gidişle korkudan yaptıramıycam galiba :S

ya banada herkes kötü anısını anlattı hiç sorma bi tek hsg kaldı yaptırmadığım onu yaptıracaktım ama bu gidişle korkudan yaptıramıycam galiba :S

Kimseyi dinleme diycem ama olmuyor kendimden biliyorum..

Şuanda bile bak herkes farklı bişey öneriyor.

Yani aslında herkes yaşadığını anlatıyor.

Bence doktorun gerek duyuyorsa konuş anestezi al 10 dakıkalık bir işlem zaten.

Hergün öleceğimize bir gün ölelim..

Bende arkadaş gibi çok ağladım ama 4 yılıma çektiklerime tükenmişliğime ağladım en çokta.

bende artık yıprandığım için ağladım ..
psikolojik yorugnluktann
cok sükür tüplerim acıkmı .. normal herseyyy

bende artık yıprandığım için ağladım ..
psikolojik yorugnluktann
cok sükür tüplerim acıkmı .. normal herseyyy

İnsan yıpranıyor hemde farkında olmadan hele uzun yıllardır mücadele edenler

yorgunluk bıkkınlık hissi oluşuyor..

Benimde en mutlu olduğum andı sanırım kendime geldikten sonra duyduklarım.

Tıkalı olan tüplerimin açılması...

Daha kötü durumda olanları düşündükce şükrediyorum..

Aynı şeyleri yasayan kardeşlerimede dua ediyorum.

nasıl tıkalı olan tüplerin acıldı :44: anlamadım

nasıl tıkalı olan tüplerin acıldı :44: anlamadım

tüplerde tıkanıklık yapısıklık olabiliyormuş

bende de tıkanıklık varmış basınclı ilaç verdikleri için o anda film cekılırken acılmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…