• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirenler yardımcı olabilir mi?

IlyZcn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
37
18
88
Arkadaşlar rahim filmi çektirmemi istedi doktorum ama çok yüksek bir fiyat istedi anestezili 1800 TL Ben o kadar veremem şu anda. Birkaç yeri aradım İstanbul’da 400 de var 700 de ben anlamadım onlar da güvenilir mi? Neye göre fiyat değişiyor Önerebileceğiniz bir yer var mı?

Arkadaşlar rahim filmi çektirmemi istedi doktorum ama çok yüksek bir fiyat istedi anestezili 1800 TL Ben o kadar veremem şu anda. Birkaç yeri aradım İstanbul’da 400 de var 700 de ben anlamadım onlar da güvenilir mi? Neye göre fiyat değişiyor Önerebileceğiniz bir yer var mı?
1800 tl ye ameliyat yapacak herhalde... Ecomara gidin dr cevat bayraka. Geçen sene 650,00 tl idi bu sene artmıştır ama anestesiz ve ağrısız çekiyorlar gayet memnun kaldım ben.

1800 çok pahalı bence biraz daha arastirma yapin anestezili agrisiz sizisiz rahat oluyo ama 1800 de tutmaz yani fiyati ben ozel hastanede bir ay önce 1000 tl ye çektirdim

Ben çekildim 9 gün önce İstanbul çakmak Erdem hastanesinde anastezili

Ben 400 tl ye Bakırköy emarparkta çekildim anestezi olmadan acı ağrı yok sadece 3 gün kadar lekelenmem oldu o kadar şimdiki cihazların hepsi aynı echomar 700 lira dedi parasından değil de bakırköydekinden de çok memnun kalan varmış orda çekildim ben de devlet hastanesinden geliyorum dediğinde 400 liraya iniyor normalde 650 imiş

Bende başakşehir tıp merkezinde çekildim anestezi olmadan 1100 lira falandı
Ama Cevat hocayı çok fazla öneriyolar burda gördüm bende
hem tıkanık olanlarıda işlem sırasında açıyormus sanırım
Ben yakın diye tercih etmiştim burayı ama siz arastırın cevat hocayı

Ben istanbul anadolu yakasinda c kollu bi makine ile cekildim 5dk falan surdu agri veya sizi olmadi asla anestezi almaktansa boyle yeni nesil bi yerde cektirmenizi oneririm 750tl falandi fiyati. Cekildigim yeri unuttum sonomed yada ecomardi ismi

Arkadaşlar rahim filmi çektirmemi istedi doktorum ama çok yüksek bir fiyat istedi anestezili 1800 TL Ben o kadar veremem şu anda. Birkaç yeri aradım İstanbul’da 400 de var 700 de ben anlamadım onlar da güvenilir mi? Neye göre fiyat değişiyor Önerebileceğiniz bir yer var mı
Şişli cevat bayrak ta çekilebilirsin ağrısız anestesisiz çok kolay bir hfta önce çekildim 700 TL fiyat bende çok korkuyordum ama hiç hissetmedim çok basit oldu son sistem olduğu için

Şişli cevat bayrak ta çekilebilirsin ağrısız anestesisiz çok kolay bir hfta önce çekildim 700 TL fiyat bende çok korkuyordum ama hiç hissetmedim çok basit oldu son sistem olduğu için
Cevat beymi çekti

Back