- 28 Eylül 2014
- 50
- 4
- 13
- 43
- Konu Sahibi edasema boz
-
Hangi hastande özelde mi
Canim bende gecen ay cekildim rahim filmi cok korkarak gittim ayrica narkozla yapilan bi islem degil anestezi sadece 15, 20 dakika uyutuyolar bende anestezili istemistim ancak gittigim hastanede anestezi uzmani izindeymis dojtorum 1 ay daha kaybetmeyelim dedi beni ikna etti ve anestezisiz cekildim suan iyiki de anestezi olmadan cekilmisim diyorum cunku dayanilmicak bi agri degil ve sadece 1 dakika kadar suruyo ustelik gittigim tip merkezinde de aletler yeni teknoloji filan da degildi en cok bundan korkuyodum tenekulumla rahimi tutup cekecekler diye ama inan hicbirsey hissetmedim ki agri esigi dusuk bi bayanim bosuna o kadar korkmusum diyorum rahat ol kesinlikle dayanilmicak bisey degil hem hersey bebislerimiz icin o sekilde dusun dogumda ne agrilar cekicez bu hicbisey yanındaRahim filminde narkoz alan var mi kizlr çok korkuyorum lütfen yardim
Canim bende gecen ay cektrdm ve 10 dk falan surdu bana anestesi falan sormadilar ama korkulacak bsey yok hic anlamiyosn bile bttkten yarm saat snra adet sancisi gbi agrn oluyo ben 12 gbi cekldm o gun agrm oldu ve iliskiye girerkn agrim oldu ama cekilirken hic bsey anlamiyosn bile alttan muayene gbi rahat olcanım bende gebe kalamazsam doktor 3 yada 4 ay sonra rahim filmi isteyecek. ama yaptıranlardan öğrendim. cok zor değilmiş. 5 dk da bitiyormuş. az şiddetli adet ağrısı gibi dediler. anestezi yaptırmamışlar zaten. korkulacak bişey deilmiş. alttam muayene gibi düşün biraz agrılı okadar ama dayanılmayacak gibide deilmiş yani.
ben radyotomda çektirdm hiçbir acı duymadım 10 dk da olay bitti hemen sonucu aldık çok korkanlara tavsiyemdir
Canim ben cektirmeden once cok arastirmistim yeni teknoloji agrisiz olanlarla arasindaki farki filan ist. Da radyotom varmis sanirim orda agrisiz cekiliyormus ben ankarada oldugum icin gitme firsatim olmadi aradaki tek fark normalde ilaci vermeden once tenekulum denen aletle rahimi tutup biraz cekiyorlar ki duzlessin diye yeni teknoloji de buna gerek yok c kollu rontgen cihaziyla onden yandan her pozisyondan cekebiliyorlar cunku bahsettikleri aci bu bende cok aciyacak zannediyordum ama inana hic hissetmiyorsun bile o aleti taktiklarini ilac verirken sadece agri oluyor e onunda zaten bi caresi yok ama inana dayanilmicak bisey degil ben ozelde cektirdim devletle aradaki tek fark doktorlar daha anlayisli oluyor ve seni sakinlestirmeye calisiyor daha guzel ilgileniyorlar bende devlette cektirecektim gorusmeye gittim doktor yuzume bile bakmadi ilgilenmedi sadece oncesinde kullanamm gereken ilaci yazdi istersen adet olunca randevu al dedi o kadar bende bidaha gitmedim sende bi oncesinde gorusmeye git doktoru gozun tutarsa orda yaptirirsinya kızlar ben tıp fakültesinde çektirmeyi düşünüyorum özel hastanede ücretler fazlaymış. ne bilim özel başka bir cihazmı kullanıyor acaba. hani ağrısız falan diyosunuz ya
canım ben 400 tl ödedim ama pişman diilim özel cihazları var c kollu cihaz diyorlar normal muayene gibi hissettim kesinikle ağrı olmadı eğer hastaneden çekilecekseniz ve çok korkuyorsanız anestezili çektirin derim.ya kızlar ben tıp fakültesinde çektirmeyi düşünüyorum özel hastanede ücretler fazlaymış. ne bilim özel başka bir cihazmı kullanıyor acaba. hani ağrısız falan diyosunuz ya
Canim ilacin agrisina dayanabilirim diyosan baska bir agri veya aci yok ki inan hic agriolmuyo alttan muayene olur gibi veya hic smear testi yaptirdin mi ayni alet takiliyorKizlar ben çok korkuyorum hem de çok ilacin agrisina dayanabilirim gibi geliyor ama o aleti nasil sokacaklar o beni çokkorkutuyor llütfen gerçeği söyleyino aleti sokarken agri ooluyormu
canım ben 13 gün önce çektirdim. devlet hastanesinde öyle yeni aletlerden falanda yoktu. smear testi gibi düşün. sadece ilaç verildiği zaman ağrı oluyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil. 2. de çekildi benim hsg. 1. de senin gibi araştırıp korkmasaydım. bilmeden gitseydim ve kendimi kasmasaydım çekilirdi. kendimi kastığım için çok acı çektim. 2. de rahat bıraktım 10 dk bile sürmedi. yani hem 1 ay kaybettim hemde 1. hsg de çok ağrı çektim. rahat ol. kendini sakın kasma.Rahim filminde narkoz alan var mi kizlr çok korkuyorum lütfen yardim
Rahim filminde narkoz alan var mi kizlr çok korkuyorum lütfen yardim
evet canım ben özelde çekilmiştimHangi hastande özelde mi
Canım ben de senin gibi endişe ediyordum çok ve bugün sonunda cekildim. 5 dakika sürdü ve normal jinekolojik muayeneden hiç bir farkı yok. Smear testi yaptirdiysan eğer onun gibi bir işlem. Ben hiç bir ağrı sızı hissetmedim. Radyotom findikzade de çektirdim ben. Fiyatı 400 tl. Son teknoloji kullandıkları makine. Ve çok ilgililer. Kesinlikle oraya git derim. Ve sakın korkma benim dediğim gibi ne işlem sırasında ne de sonrasında hiç bir ağrım olmadı. Ve 5dk da sonucu mu aldım. Şükür bir sorun da çıkmadı. Resmen bu zamana kadar korkudan erteledigime çok pişman oldum valla. Diğer yerleri hiç Bilmiyorum nasıl çekiyorlar ama oraya gidebilirsen gerçekten verdiğin paraya da deyiyor bence.Kizlar ben çok korkuyorum hem de çok ilacin agrisina dayanabilirim gibi geliyor ama o aleti nasil sokacaklar o beni çokkorkutuyor llütfen gerçeği söyleyino aleti sokarken agri ooluyormu
Canim ben de echomar da cektirdim gercekten muayeneden farksizdi. Bosuna korkmusum. Lutfen kimse korkmasin bn kendime iki haftayi zehir ettim buradaki okuduklarimdan dolayi. 5dakika surdu 15 dk sonra da filmi verdiler. Film ile verilen rapor kagidini okuyunca zaten sonucu anliyorsunuz az cok. Echomarda tavsiye ediyorum 450 tl ye cekiyorlar bilginize... baska yerlerde ne oluyor bilemem tabii. bu arada canim sen hsgden sonra mi hamile kaldin. ovulasyon testi yapsam mi bn de? 11. Gunumdeyim olur degil mi?Canım ben de senin gibi endişe ediyordum çok ve bugün sonunda cekildim. 5 dakika sürdü ve normal jinekolojik muayeneden hiç bir farkı yok. Smear testi yaptirdiysan eğer onun gibi bir işlem. Ben hiç bir ağrı sızı hissetmedim. Radyotom findikzade de çektirdim ben. Fiyatı 400 tl. Son teknoloji kullandıkları makine. Ve çok ilgililer. Kesinlikle oraya git derim. Ve sakın korkma benim dediğim gibi ne işlem sırasında ne de sonrasında hiç bir ağrım olmadı. Ve 5dk da sonucu mu aldım. Şükür bir sorun da çıkmadı. Resmen bu zamana kadar korkudan erteledigime çok pişman oldum valla. Diğer yerleri hiç Bilmiyorum nasıl çekiyorlar ama oraya gidebilirsen gerçekten verdiğin paraya da deyiyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?