• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirenler bakabilir mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi pd44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pd44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.404
139
173
İyi akşamlar sevgili kk üyeleri,

bir konuda bilginize ihtiyacım var..

3 klomen 2 çatlatma iğnesinden sonra rahim filmi çektirmeye karar verdim.

adet döneminde çekilmediğini biliyorum sadece. filme girmeden önce yapmam gereken bir şey var mı?

kanama falan oluyo diyorlar doğru mu?

bilmem gerekenler neler yardımcı olursanız çok sevinirim

canim adet bitimi rahim filmi cekilmesi laazim daha iyi sonuc elde edilirmis o Zaman
agri hissedersin illaki fakat uzun surmedginden dayanabilirsin belki
bnm hem rahim filmi hem histereskopi oldugu icin yogun bi kanma olmustu rahim filminde leklenme olur sanirim ped goturebilirsin yaninda
yanliz gitme birsi olsun yaninda her ne Kadar ben yanliz gitti isem Sabah 6 da hastanedeydim 7.30 da girdim amaliyata genel anestezi ile ve oradan ayrilisim Saat 10 du ustelik bide araba kullanrak eve geldim
kimsem yoktu esimde calisoyrdu malesef kendi isimiz oldugundan birakmadi
Allah kolaylik versin korkmayin hersey guzel olacak

canim adet bitimi rahim filmi cekilmesi laazim daha iyi sonuc elde edilirmis o Zaman
agri hissedersin illaki fakat uzun surmedginden dayanabilirsin belki
bnm hem rahim filmi hem histereskopi oldugu icin yogun bi kanma olmustu rahim filminde leklenme olur sanirim ped goturebilirsin yaninda
yanliz gitme birsi olsun yaninda her ne Kadar ben yanliz gitti isem Sabah 6 da hastanedeydim 7.30 da girdim amaliyata genel anestezi ile ve oradan ayrilisim Saat 10 du ustelik bide araba kullanrak eve geldim
kimsem yoktu esimde calisoyrdu malesef kendi isimiz oldugundan birakmadi
Allah kolaylik versin korkmayin hersey guzel olacak

inşallah canım. yardımın için teşekkür ederim.

sıkıştım kaldım Allah sıkıntıdan refaha ulaştırandır inşallah bana da bi yol gösterir:2:

bi zorluğu yok canım adet bitimi gitmen gerekiyor ama o zaman çekiyolar yanında ne olur ne olmaz birisi olsun benim 5dk anca sürdü hafif adet sancısı gibi bi sancı 10-15 saniye o kadar çekilmicek kadar değil ordan ped falan verdiler bana zaten kanamam olmadı sadece ilaç mı ne veriyolar içine o geri gelir diye verdiler

bi zorluğu yok canım adet bitimi gitmen gerekiyor ama o zaman çekiyolar yanında ne olur ne olmaz birisi olsun benim 5dk anca sürdü hafif adet sancısı gibi bi sancı 10-15 saniye o kadar çekilmicek kadar değil ordan ped falan verdiler bana zaten kanamam olmadı sadece ilaç mı ne veriyolar içine o geri gelir diye verdiler

tüpler kapalı olmasın da acı ya zorluğa razıyım...

yanımda büyük ihtimalle annem olur fakat bu çatal dedikleri şeye mı yatırıp yapıyorlar işlemi yoksa ameliyathanede falan mı?

adet bitiminden sonraki 3-4 gün içinde gitmen gerekiyor en az 6 saatlik aç olman gerekiyor ben ufak bi anestezi aldım 10 dak. falan sürmüş eşim öyle dedi çatala yatmadım normal sedye tipi bi masada oldum zaten cihaz üzerinde oluyor yatman lazım yani bide yanında ne olur ne olmaz biri olsun bence sonrasında da kanamam yada ağrım falan olmamıştı 1 saat sonra hastaneden çıkmıştım bukadar

anladım canım çok sağol söylediklerini dikkate alacağım

tüpler kapalı olmasın da acı ya zorluğa razıyım...

yanımda büyük ihtimalle annem olur fakat bu çatal dedikleri şeye mı yatırıp yapıyorlar işlemi yoksa ameliyathanede falan mı?

beni normal sedye gibi bi yere yatırdılar bacaklarımı kırdım sadece öle baktılar çatala falan yatmadım yani umarım sonucun güzel çıkar canım

bi alet takılıyomuş sanırım spe... diye başlıyo yanlş hatrlamıyorsam ondan sonra ilacı veriyorlar mış.

o alet nasıl takılıyo ağrı oluyo mu?

merhaba,
bu yıl temmuz ayında hsg çektirdim. Haziran ayında adetimin 10. ya da 11. günü adetim bittikten sonra doktora gittim fakat dr çekemeyeceğini oluşmuş bir döllenme varsa zarar verebileceğini söyleyip beni gönderdi. temmuz ayında adetimin 3. günü tekrar doktora gittim hem tahlillerimi yaptırdım hem de doktoruma hsg için tarih verdirdim. bana adetimin 6. günü gelmemi söyledi. 6. günü gittim kanamam bitmiş sayılırdı fakat yine de lekelenme devam ediyordu. beni röntgen odasına aldılar. hsg çekilirken bildiğin röntgen cihazı kullanılıyor. cihazın masasına yatırdılar, iyice ucuna geliyorsun yatarken. sonra doktor kontrollerde kullandıkları rahim ağzını açmaya yarayan maşa gibi olan aleti yerleştirdi. ardından içeriye sıvıyı vereceği için hortum gibi bir şeyi yerleştirdi. daha sonra yavaş yavaş sıvı vermeye başlıyorlar ve her aşamada röntgen çekiyorlar. benim sol tüplerim de tıkanıklık olduğundan hafif yanma acıma oldu. işlem bittikten sonra hazırlanıp çıktım ve üstelik şehirler arası yol yaptım. sadece tüplerim açıldığı için sıvı içimden geri çıkarken aynı bölgede sızlama bir süre devam etti. gerçi belki operasyondan sonra yatıp dinlenseydim o sızlama olmayabilirdi. bittiğini sandığım adetim sıvıyla birlikte o gün oldukça yoğun geldi. içimin temizlendiğini hissettim diyebilirim :) bence hiç stres yapma, rahat ol. biraz uzun oldu umarım faydalı olabilmişimdir. geçmiş olsun şimdiden...

Meraba canim.bende rahim filmi cektircem ve bir aydir hastane arstiriyorum.zekai tahir iyi diyolar.ama ben cok korkuyorum o yzden anestezili cektirmeyi dusunuyrm.simdi kafama yatan bi hastane buldum özel ama daha emin degilim:((

Meraba canim.bende rahim filmi cektircem ve bir aydir hastane arstiriyorum.zekai tahir iyi diyolar.ama ben cok korkuyorum o yzden anestezili cektirmeyi dusunuyrm.simdi kafama yatan bi hastane buldum özel ama daha emin degilim:((

Merhaba canım. Ben geçen hafta izmirde bir devlet hast.de çektirdim hem de anestezi olmadan.3 dk sürdü.çekilmeyecek bir ağrı yaşamıyorsun.sonrs da kslkıp gidiyorsun. Boşuna para harcama derim.ama karar senin tabi.

Canim allah gostermesin ama tupler tikali olursa cok agri cekiliyomus ben bundan korkuyorum.hem hayel kirikligi hemde o agriyi ayni anda kaldiram

anesteziye hiç gerek yok çok basit ve sadece 5 dakika sürüyor sansıcı ona da dayanamayacak insan tanımıyorum:)

Merhaba canım. Ben geçen hafta izmirde bir devlet hast.de çektirdim hem de anestezi olmadan.3 dk sürdü.çekilmeyecek bir ağrı yaşamıyorsun.sonrs da kslkıp gidiyorsun. Boşuna para harcama derim.ama karar senin tabi.

aynen bende izmir de özel bir radyoloji merkezinde çektirdim doktorum anesteziye ne gerek var dedi çektirdim ve 2 dakika sonra kalktım otobüse binip eve gittim:))))

rahim filmini size niye gec istemişler analmadım ben çocugum olmadı için hastaneye gittiğimde benden horman rahim filmi hepsini istediler eşimdende aynı şekilde rahim filmi çekilmeden aşılama yapmak nekadar dogru bilmiyorum çünkü trüplerdede sorun oluyo kadınlarda bunlar tamamlandıktan sonra benim doktorum ona göre karar verdi ayrıca özele yıgınla para verip çektirme derim ben devlet hastanesinde yaptırdım öyle herkezin dediğne bakmayın nderim sadece ilaç verildiğinde kasıklarında 1 dakikalık bi agrı oluyo kanam olayınada gelince çok azoluyo okadrıda normal diye düşünüyorum çünkü alet yerlestiriyolar benim doktorum çok iyiydi benimle konuşa konuşa sakinleştirmi beni bu işlerde önce doktor önemli bence manevi olarakta seni güçlendirmeli

Back