Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç korkma, iğneyle damar yolu açıp sıvı verıyorlar. Sonrasında bitene kadar uzanıyosun. Korkulacak birşey yok canım merak etmeDoktor ultorosonla baktı her şey normal, rahim filmi istedi ama biraz korkuyorum tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Ama ben devlet Hastanesinde olucam aynı şekilde mi oluyorHiç korkma, iğneyle damar yolu açıp sıvı verıyorlar. Sonrasında bitene kadar uzanıyosun. Korkulacak birşey yok canım merak etme
Canım film filmdir heryerde aynı. Ameliyat değilki bu. Sadece belki damar yolu açarken biraz özensiz davranırlar ama onuda bilemessin. Hiç dert edilecek birşey değil.Ama ben devlet Hastanesinde olucam aynı şekilde mi oluyor
Anestezili yapiyolarmis özelde o yüzdenCanım film filmdir heryerde aynı. Ameliyat değilki bu. Sadece belki damar yolu açarken biraz özensiz davranırlar ama onuda bilemessin. Hiç dert edilecek birşey değil.
Korkulacak hiç bisy yok dört gün önce çekildim anestezi ile ağrı sızı hissetmiyorsunuz on dakikalık işlem on dakika sonea işlem bigiyor uyaniyorsunuz bende ilk çok korktum çekilmeden önce bende burda defalarca araştırma su bu yaptım ama inanın korkulacak bişey yokmuşDoktor ultorosonla baktı her şey normal, rahim filmi istedi ama biraz korkuyorum tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Özelde olman daha iyi canım uyuyorsun bişey hissetmiyorsun devlette ne dedi nasıl çekileceğini dair bişeyler söylediler miAma ben devlet Hastanesinde olucam aynı şekilde mi oluyor
Anestezili yaptırın çok rahat acı ağrı yokDoktor ultorosonla baktı her şey normal, rahim filmi istedi ama biraz korkuyorum tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Hayır çoğu devlet hastanesinde anezssisiz yapıyorlar yani damar yolu falan açılmıyorCanım film filmdir heryerde aynı. Ameliyat değilki bu. Sadece belki damar yolu açarken biraz özensiz davranırlar ama onuda bilemessin. Hiç dert edilecek birşey değil.
ben iki kere çekildim.. ilki aşırı ağrılı sızılıydı ikincisinde hiç sıkıntı çekmedim ayrı yerler ve ayrı doktorlar yaptı.. demem o ki film filmdir değil lütfen insanları yanlış yönlendirmeyinCanım film filmdir heryerde aynı. Ameliyat değilki bu. Sadece belki damar yolu açarken biraz özensiz davranırlar ama onuda bilemessin. Hiç dert edilecek birşey değil.
Şua bir yerde okudum devlette biri daha çekilmiş canım anestezisiz çok ağrı çok sancı oluyormuş çekim sırasında öyle yazmışlarDoktor ultorosonla baktı her şey normal, rahim filmi istedi ama biraz korkuyorum tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Şua bir yerde okudum devlette biri daha çekilmiş canım anestezisiz çok ağrı çok sancı oluyormuş çekim sırasında öyleDoktor ultorosonla baktı her şey normal, rahim filmi istedi ama biraz korkuyorum tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Araştırma hastanesi için ravdevu bulamadım sanırım ozel doktor randevusu ile yaptıracağım o zaman yaparlar heralde anesteziÖzelde olman daha iyi canım uyuyorsun bişey hissetmiyorsun devlette ne dedi nasıl çekileceğini dair bişeyler söylediler mi
Özel hastanede doktorlar anestezi ile yapıyorlar anestezisiz yapmıyor ağrı sızı hissetmemek açısından ben 3250 TL yaptırmıştım özelde benim de dört gün oluyor cekileliAraştırma hastanesi için ravdevu bulamadım sanırım ozel doktor randevusu ile yaptıracağım o zaman yaparlar heralde anestezi
Üniversite hastanesinde cekildim damar yolu filan açma olmadı sedyeye uzanım örtünüyorsun doktor ilacı veriyor verirken korkma birz yanma olabilr diyor gercekten benim adet sancım dahada agrılıydı hafif yanma hissettim sadece . Sonrasında kanama vs olmadı bende 3 ay sonrada hamile kaldımAma ben devlet Hastanesinde olucam aynı şekilde mi oluyor
Ravdevu yokki ne özel doktor ne muayeneÜniversite hastanesinde cekildim damar yolu filan açma olmadı sedyeye uzanım örtünüyorsun doktor ilacı veriyor verirken korkma birz yanma olabilr diyor gercekten benim adet sancım dahada agrılıydı hafif yanma hissettim sadece . Sonrasında kanama vs olmadı bende 3 ay sonrada hamile kaldım
Benim eşimde de varikosel var bide ben de görünmek istedimÜniversite hastanesinde cekildim damar yolu filan açma olmadı sedyeye uzanım örtünüyorsun doktor ilacı veriyor verirken korkma birz yanma olabilr diyor gercekten benim adet sancım dahada agrılıydı hafif yanma hissettim sadece . Sonrasında kanama vs olmadı bende 3 ay sonrada hamile kaldım
Napsam bilmiyorumÖzelde ise anestezi ile yapılıyor onu tercih et. Ben devlette oldum anestesizdi ağrı sancı oldu baya. Ama biraz benden de kaynaklı canım tatlıdır, ağrı eşiğim de düşük. Anlık kuvvetli bi regl sancısı oldu 1-2 dakika sürdü o sancı. İşlem toplam 10 dakika falan sürdü. İşlem sonrası da yarım saat kadar ağrı oldu bende. Kanamam da lekelenme şeklinde 4 gün sürdü. Kimisinde ilk gün de kesiliyormuş kimisinde de 10 güne yakın sürüyormuş.
Bilmiyorum size kalmış. Herkeste de aynı olmuyor tabii ki bu ağrı. Bütçeniz yeterse anestezili çektirebilirsinizNapsam bilmiyorum