• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahım fılmı cektıren lutfen nerde ve nasıl gectıgını paylasmak ıstıyenlere

aysegul21072008

seni bekliyorum melegim
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
585
6
96
37
Konya
oncelıkle herkeze selamlar ben ve esım 2 senedır cocuk ıstıyoruz ılk sene devlet hastanesıne gıttım pcos soyledıler ve yumurtlamak ıcın hap verdıler tabı bu arada esım spermogram yapmıstı sevıye azdı daha sonra konya selcuklu ozel hastaneye gıttık ve benden ılk rahım fılmı ve esımden yıne spermogram ıstedıler esımın yıne aynı sevıye az cıktı ve ona belırlı haplar verdı bende rahım fılmı mı cektırdım ama ınternetten arastırdıgımda cok urkmustu yapsamı yapmasammı dıye daha sonra cocuk dusuncesı agır bastı ve cokta ıyı gectı oldugu gıbı anlatayım ılk once doktorum hıkmet karabacak agrı kesıcı bır ıgne vurdurdu 30 dk sonra oda da hazırlandım mavı onlugumu gıydım uzandım doktor bey rahımım acık durması ıcın bırsey yerlestırdı aynı ultrason gıbı agrı yok yanı daha sonra anestesı vurdu onu az bı hıssettım ve ılacı gondermesıyle rahım fılmının cekılmesı 30 sanıyeyı gecmedı desem yerı cunku cok agrılı ama dayalımıyacak gıbı deıl hanı adet oluruz ve yerlerde surunuruz ya anen oyle bence bebek ısteyenler yapmaya deger derım ucunda olum yok ama ınsallah meleklerımıze kavusuruz neyse kızlar ınsallah kafanızı agrıtmadım umarım faydalı olmusumdur tek ıstegım sızden doktorunuza guvenın baska bırsey demem :54:

Back