Merhabalar Ağustos ayının sonunda kontrolüm vardı doktorum rahim filmi istedi birkaç gün sonrasına randevu verildi ben çok korktuğum için erteledim, korkum geceleri bile uyutmadı beni
randevu günüm geçtikten sonra doktorum aradı bir problem mi var ertelemeyelim deyip tekrar gün verdi o günde geldi çattı bende korku heyecan tavan hastaneye giderken titriyorum
işlemleri yaptım bekliyorum hala bir yanım git yaptırma diyor neyse içeriye girdim radyoloji de çekildim üzerimi değiştirdim önlük giydim ve sedyeye yattım işlemimde anestesizli olacak, hemşire damar yolu açarken doktoru görmeden uyumak istemiyorum dediğimi hatırlıyorum, gözümü açtığımda odadaydım
ne ağrı ne sızı yoktu kendime geldiğimde işlemden sonra 20 dk geçtiğini farkettim bir iki saat kalkma dedi hemşireler dinlendim ayağa kalkınca çok az kanamam oldu o da normal, sonuçlar için doktorumu gördüm ağzımız kulaklarımızda ikimizinda
hem tüplerim açık çok şükür hem güzel atlattım birkaç ilaç verdi evime geldim gebe kalma ihtimalim oldukça yüksekmiş bekliyoruz bakalım
demem o ki asla korkma asla düşünme çok basit bir işlem şimdiden geçmiş olsun kader arkadaşım