• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi cektireceklere yardım için

tusemim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
1.253
315
163
kızlar ben 4 sene önce bi poliklinikte cektirmiştim ve 200 tl vermiştim bundan 4 sene önce ama hiç düzgün çekememişler filmi belki onlar yüzünden 4 sene sonraya kadar ertelendi tedavim sorunum tüplerimdeymiş ama düzgün çekmedigi için filmi anlayamamıslar tüpler acık görünüyodu ama tüpümün biri yamukmus büyük bi ihtimalle ondan olmuyodur dedi doktorum ikinci filmi cektirmemi istedi doktorum radyomara yolladı 320 tl verdim ama helal olsun aldıkları para cünki hak ediyolar gercekten hiç ama hiç canım yanmadı normal muayene gibi oldu gercekten rahim fimi cektirecek olan varsa kesinlikle tavsiye ederim çünki ben ilk filmi cektirirken hiç arastırmadan orda cektirdim ve canımdan can aldı resmen öldüm öldüm dirildim bu yüzden cektirecek olanlar benim yasadıgımı yasamasın diye yazdım buraya rabbim inşallah hepimize tez zamanda bebişlerimizi kucagımıza almayı nasib eder

rabbim emeklerinin karşılığını verir inş. Bende 1,5 sene önce araştırma sonucu radyomarı buldum,yaptırdım.Senin dediğin gibi nerdeyse hiçbşy hissetmedim diyebilirim.Fiyatı da dışarıdaki yerlere göre gayet iyi.Kullandıkları cihazlar son model.Kesinlikle orayı tavsiye ediyorum.

Back