• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi çektirdiği ay hamile kalan varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende cuma günü çektiricem doktor anestezi uygulanacak kadar bir acı olmaz dedi ama panik atak hastasıyım çok korkuyorum

Arkadaslar rahim filminden sonra hemile kalan varmi yumurta tembelligini etkilermi
Bu Arada yumurta tembelliğine etkisini bilemiyorum; benim yumurtlarım büyüyordu o yüzden ilaç kullanmadan sadece çatlatma iğnesi yapılıyordu bana. Herşeyin çaresi var artık; isteyen herkese tez zamanda versin Allah inşallaj

Bu Arada yumurta tembelliğine etkisini bilemiyorum; benim yumurtlarım büyüyordu o yüzden ilaç kullanmadan sadece çatlatma iğnesi yapılıyordu bana. Herşeyin çaresi var artık; isteyen herkese tez zamanda versin Allah inşallaj
Cok tsk ederim cevabiniz icin Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin bende 4 ocakta cektirdim beklemedeyim. Bir senedir deniyoruz iki ay bi klomen catlatma ignesi denendi ardindan tekrar kendimiz deneyelim dedik iki ay ve bu ayda rahim filmi istendi

Rahim filminden sonra nezaman idrar testinde ogrendiniz 4 ocakta rahim filmi cektirdim 21-24 arasi adetim gelecek bende az once dayanamadim yapim dedim tertemiz negatif

Cok tsk ederim cevabiniz icin Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin bende 4 ocakta cektirdim beklemedeyim. Bir senedir deniyoruz iki ay bi klomen catlatma ignesi denendi ardindan tekrar kendimiz deneyelim dedik iki ay ve bu ayda rahim filmi istendi
Merhaba görünce sormak istedim biz de bir yıl olacak deniyoruz bes ay önce adet 3.günü hormonlara vs baktirmistim normal cikti d vit eksikti yalniz. Ama olmadi dört ay daha basarisiz. Simdi eski doktorumla görüştüm hala olmadi diye,bana rahim filmi önerdi ama sehir değistirdik şimdi yeni doktor buldum adetin 12.günü gel dedi kendisi yumurtalarima bakacak sanirim. Sizce rahim filmi mi öncelikle yaptirmaliyim doktorumla görüşüp çnkü adet bitimi çekiyolarmis. yoksa 12.günüme mi randevu alayim fikriniz var mi ne yapsam? Sizin filmleriniz nasil cikti?

Merhaba görünce sormak istedim biz de bir yıl olacak deniyoruz bes ay önce adet 3.günü hormonlara vs baktirmistim normal cikti d vit eksikti yalniz. Ama olmadi dört ay daha basarisiz. Simdi eski doktorumla görüştüm hala olmadi diye,bana rahim filmi önerdi ama sehir değistirdik şimdi yeni doktor buldum adetin 12.günü gel dedi kendisi yumurtalarima bakacak sanirim. Sizce rahim filmi mi öncelikle yaptirmaliyim doktorumla görüşüp çnkü adet bitimi çekiyolarmis. yoksa 12.günüme mi randevu alayim fikriniz var mi ne yapsam? Sizin filmleriniz nasil cikti?
Merhaba canim oncelikle rahim filmini cektir Allah gostermesin bir sorun cikar bide bunla ugrasirsin bosunada tedavi olursun once bi rahim filmini cektir sonra doktorunuz duruma gore tedavi uygular

Adetim 2 gün geçtikten sonra idrar testinde öğrendim. Sonra da kan testi yaptırdım.
Bende çektirdim adetime iki gün var bu ay ama bel ağrısı yok geçen hafta sağ kasığımda ağrı vardı geçti çok az göğsümde ağrı var bakalım hayırlısı

Ben kaldım, filmin çekindiği ay hamile kaldım. Neredeyse 1 yıldır ikinci çocuk İçin deniyorduk; iki kez de çatlatma iğnesi dememiştim olmamıştı. Rahim filmi işe yaradı.
Rahim filmi sonrası adetim 6 gün gecikti idrar testinde negatif ve hâlâ bekliyorum adetim hiç gecikmezdi Rabbim sizin mutluluğunuz dan bana da nasip etsin size de sağlıkla doğum nasip etsn😍🤲

Herkese merhaba hamile kaldığım Bugün kan testiyle kesinleşti:) rahim filmi gerçekten benim çözümüm oldu. Dileyen herkese tez zamanda inşallah 🙏
Merhaba çok sevindim😊 bi sorun yokmuydu bende dün çektirdim tüpler de açık çıktı başka sorunumuzda yok ama 1 bucuk senedir olmadı

Peki herhangi bir sıkıntı çıkmışmıydı hsg sonucunuzda?
Hsg sonucumu 3 farklı doktora göstermiştim. Bir tanesi şekil bozukluğu olduğunu söylemişti; ama yinede hamile kalma ihtimalin var demişti. Diğer iki doktor ise bi sorun yok demişti. O zaman var mı sorun yok mu die baya kafa yormuştum. O ay hamile kaldım.

Hsg sonucumu 3 farklı doktora göstermiştim. Bir tanesi şekil bozukluğu olduğunu söylemişti; ama yinede hamile kalma ihtimalin var demişti. Diğer iki doktor ise bi sorun yok demişti. O zaman var mı sorun yok mu die baya kafa yormuştum. O ay hamile kaldım.
Hmm tıkanıklık vs sizde de yoktu yani, bende çıkmadı bişi ama yine de vesile olur umarım.

Back