Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi çektirdiği ay hamile kalan varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok çekilip kalan var
Senin testini görmüştüm hadi inşallah sağlıkla gelsin herşey olacağına varır

Anestezili mi çekindiniz ağrı oldu mu birde özelde mi çektirdiniz fiyat ne kadar dı

Enfeksiyon kapmama riskine karşı veriliyor her çekilen kişiye veriyorlar sana neden vermediler anlamadım
Ben çekildim 2 gün önce antibiyotigi bitiremedim ilaçlara midem bulanır normalde helede antibiyotiğeee hiç tableti bitirmedim ikisindede

Merhaba ben de 10 gün önce çekildim. Tüpleri. Açık çıktı. Doktorum korunmayın bu ay olasılık fazla dedi. Antibiyotik verdi steril çalışıyorum ama ortam çok steril değil dedi röntgen odası sonuçta anestezi almadığım için ameliyathanede çekilmedim. Antibiyotik 5 günlüktü 3 gün kullansan yeter dedi.eğer hamileyseniz sevinin ve endişelenmeyin bence

Korun diyen var korunma diyen var; benim doktorumda sonradan korunma dene bakalım dedi. Profesör kendisi ve güveniyorum aslında ona ama konu bebek olunca insan endişeleniyor. Antibiyotik vermedi; ben anestezi aldım; özel bi üniversite hastanesiydi. Ama antibiyotik verilmedi; zaten 3 hafta oldu çekineli bi sıkıntı yaşamadım. Çok teşekkür ederim; inşallah hepimiz mutlu haberler alırız:)

Anestezili mi çekindiniz ağrı oldu mu birde özelde mi çektirdiniz fiyat ne kadar dı
Merhaba 4 5gun önce bende çektirdim. Anestezili çekiyorum dedi doktorum seçme şansı vermeden çünkü stres kaynaklı kasilmalar veya sıvıyı verdiklerinde rahim kasılmaları yüzünden tüpler tıkalı gözükebilirmis ve hafif olan tıkanıklıklar ilaç verilirken acilabildigi için sancida olabiliyormuş. Anestezili insan strese giriyor ama uyudum uyandım hicbirsey yoktu benim hafif bir tıkanıklık varmış sağ tarafta ikinci kez ilaç verince açılmış sanırım ondan dolayı ara ara ertesi güne kadar hafif bir kanamam ve ağrım oldu ama regli ağrısı kadar bile degil. Eskişehir'de özelde çektirdim 1300tl tuttu acibademde 2000 civarı fiyat verdiler

Çok teşekkür ederim bilgiler için

bende bu ay cektirdim anestezili, hiç ağrı cekmedim cok rahattı.
fiyatı 1500dü.
--
doktor bana korun demedi. hatta bu ay çekilmeden önce de gonal f yumurta geliştirici iğneye devam ettim. çektirdim. sadece benim yumurtalarım iğneden dolayı erken olgunlaşmış ertesi günde çatlatma iğnesi yaptım bekliyorum. korun diyenlerde varmış şaşırdım. bu aydan cok umudum yok zaten de

Hiç öyle düşünmeyin bi kere, biz bir yıldır ikinci çocuk İçin uğraşıyoruz, 3 defa çatlatma iğnesi yaptı doktor, yumurtlarım olgunlaşması iyiydi hap kullanmadım. Filmden sonra hem kendi doktorum hem de danıştığım ikinci bi doktor yaşınızda 35 üzeri uzun süredir de deniyorsunuz tüp bebek öneririm dediler. Ben de diyordum artık tüp bebek olur DİE. Üstelik eşimin sperm değerleri de çok parlak değil. Tüm bunlara rağmen çekindiğim ay hamile kaldım. Yani sağlıkla ilerler ilerlemez orasını allah bilir ama oldu. Rahim filminden sonra hamile kalan çok. Doktorumda ihtimali artırıyor demişti. Gayet de kalırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…