- Konu Sahibi gulbridetobe
-
Ağır bir ilaç demek li benim 12 saat de 1 tane yani günde 2 tane içtim 1 hafta ve bittiSeni etiketleyerek cevap vermeyi unutmuşum canım tetradox ilacın adı bir tane iç dedi ecazı
Anestezili mi çekindiniz ağrı oldu mu birde özelde mi çektirdiniz fiyat ne kadar dıMerhabalar kasım 27 sinde rahim filmi çektirdim. Doktorum önce bu ay korun demişti. İkinci çocuk İçin Epeydir deniyoruz ve yaşım 35 yaş üstü. Daha sonraki muayenede film sonucu göstermeye gittim, korunma bu ayda dene dedi. İlk ilişki denememiz 4 aralıktaydı. Ancak galiba ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım. Henüz doktora gitmedim ama test sonucum pozitif. İnternette farklı yorumlar var, tedirgin oldum. Bu konuda aynı ay hamile kalıp doğum yapan varmı? Ya da doktorlardan nasıl bilgi edinmiştiniz?
Ben çekildim 2 gün önce antibiyotigi bitiremedim ilaçlara midem bulanır normalde helede antibiyotiğeee hiç tableti bitirmedim ikisindedeEnfeksiyon kapmama riskine karşı veriliyor her çekilen kişiye veriyorlar sana neden vermediler anlamadım
Enfeksiyon kapmama riskine karşı veriliyor her çekilen kişiye veriyorlar sana neden
Bilemedim açıkçası ilk defa duyuyorum antibiyotik verildiğini doktorumda profesör bu arada gerek görmedi demek ki.Enfeksiyon kapmama riskine karşı veriliyor her çekilen kişiye veriyorlar sana neden vermediler anlamadım
Ola bilir canım her dr aynı konuşmuyor sıkıntı olmadıysa sorun yokBilemedim açıkçası ilk defa duyuyorum antibiyotik verildiğini doktorumda profesör bu arada gerek görmedi demek ki.
Aslında düzgün kullanmak gerekiyormuş ben enfeksiyonla uğraşmamak için bitirdim hepsiniBen çekildim 2 gün önce antibiyotigi bitiremedim ilaçlara midem bulanır normalde helede antibiyotiğeee hiç tableti bitirmedim ikisindede
Anestezili çekindim hiç birşey hissetmedim. Sonraki günlerde kanama vs de olmadı. Özelde çektirdim 1.000 TL gibi bi ücret ödedim.Anestezili mi çekindiniz ağrı oldu mu birde özelde mi çektirdiniz fiyat ne kadar dı
Benim filmden çıkınca az akıntı gibi birşey oldu sonrasında ağrı sızı kanama hiçbirşey yaşamadım. 23 gün olacak filme birşey olsa olurdu sanırım.Ola bilir canım her dr aynı konuşmuyor sıkıntı olmadıysa sorun yok
Korun diyen var korunma diyen var; benim doktorumda sonradan korunma dene bakalım dedi. Profesör kendisi ve güveniyorum aslında ona ama konu bebek olunca insan endişeleniyor. Antibiyotik vermedi; ben anestezi aldım; özel bi üniversite hastanesiydi. Ama antibiyotik verilmedi; zaten 3 hafta oldu çekineli bi sıkıntı yaşamadım. Çok teşekkür ederim; inşallah hepimiz mutlu haberler alırız:)Merhaba ben de 10 gün önce çekildim. Tüpleri. Açık çıktı. Doktorum korunmayın bu ay olasılık fazla dedi. Antibiyotik verdi steril çalışıyorum ama ortam çok steril değil dedi röntgen odası sonuçta anestezi almadığım için ameliyathanede çekilmedim. Antibiyotik 5 günlüktü 3 gün kullansan yeter dedi.eğer hamileyseniz sevinin ve endişelenmeyin bence
Teşekkür ederimAnestezili çekindim hiç birşey hissetmedim. Sonraki günlerde kanama vs de olmadı. Özelde çektirdim 1.000 TL gibi bi ücret ödedim.
Teşekkür ederim
Çok korkutuyo bazı insanlar anlatıldığı gibi değil hiç kolay değil diyorlar hangi ilde çekindiniz acebeAnestezili çekindim hiç birşey hissetmedim. Sonraki günlerde kanama vs de olmadı. Özelde çektirdim 1.000 TL gibi bi ücret ödedim.
Ben de anlatılılanlar yüzünden cesaret edemedim zaten o yüzden anestezili çektirdim.Çok korkutuyo bazı insanlar anlatıldığı gibi değil hiç kolay değil diyorlar hangi ilde çekindiniz acebe
Aynen olurdu canım sorun yok demek kiBenim filmden çıkınca az akıntı gibi birşey oldu sonrasında ağrı sızı kanama hiçbirşey yaşamadım. 23 gün olacak filme birşey olsa olurdu sanırım.
Merhaba 4 5gun önce bende çektirdim. Anestezili çekiyorum dedi doktorum seçme şansı vermeden çünkü stres kaynaklı kasilmalar veya sıvıyı verdiklerinde rahim kasılmaları yüzünden tüpler tıkalı gözükebilirmis ve hafif olan tıkanıklıklar ilaç verilirken acilabildigi için sancida olabiliyormuş. Anestezili insan strese giriyor ama uyudum uyandım hicbirsey yoktu benim hafif bir tıkanıklık varmış sağ tarafta ikinci kez ilaç verince açılmış sanırım ondan dolayı ara ara ertesi güne kadar hafif bir kanamam ve ağrım oldu ama regli ağrısı kadar bile degil. Eskişehir'de özelde çektirdim 1300tl tuttu acibademde 2000 civarı fiyat verdilerAnestezili mi çekindiniz ağrı oldu mu birde özelde mi çektirdiniz fiyat ne kadar dı
Çok teşekkür ederim bilgiler içinMerhaba 4 5gun önce bende çektirdim. Anestezili çekiyorum dedi doktorum seçme şansı vermeden çünkü stres kaynaklı kasilmalar veya sıvıyı verdiklerinde rahim kasılmaları yüzünden tüpler tıkalı gözükebilirmis ve hafif olan tıkanıklıklar ilaç verilirken acilabildigi için sancida olabiliyormuş. Anestezili insan strese giriyor ama uyudum uyandım hicbirsey yoktu benim hafif bir tıkanıklık varmış sağ tarafta ikinci kez ilaç verince açılmış sanırım ondan dolayı ara ara ertesi güne kadar hafif bir kanamam ve ağrım oldu ama regli ağrısı kadar bile degil. Eskişehir'de özelde çektirdim 1300tl tuttu acibademde 2000 civarı fiyat verdiler
bende bu ay cektirdim anestezili, hiç ağrı cekmedim cok rahattı.Anestezili mi çekindiniz ağrı oldu mu birde özelde mi çektirdiniz fiyat ne kadar dı
Hiç öyle düşünmeyin bi kere, biz bir yıldır ikinci çocuk İçin uğraşıyoruz, 3 defa çatlatma iğnesi yaptı doktor, yumurtlarım olgunlaşması iyiydi hap kullanmadım. Filmden sonra hem kendi doktorum hem de danıştığım ikinci bi doktor yaşınızda 35 üzeri uzun süredir de deniyorsunuz tüp bebek öneririm dediler. Ben de diyordum artık tüp bebek olur DİE. Üstelik eşimin sperm değerleri de çok parlak değil. Tüm bunlara rağmen çekindiğim ay hamile kaldım. Yani sağlıkla ilerler ilerlemez orasını allah bilir ama oldu. Rahim filminden sonra hamile kalan çok. Doktorumda ihtimali artırıyor demişti. Gayet de kalırsınız inşallah.bende bu ay cektirdim anestezili, hiç ağrı cekmedim cok rahattı.
fiyatı 1500dü.
--
doktor bana korun demedi. hatta bu ay çekilmeden önce de gonal f yumurta geliştirici iğneye devam ettim. çektirdim. sadece benim yumurtalarım iğneden dolayı erken olgunlaşmış ertesi günde çatlatma iğnesi yaptım bekliyorum. korun diyenlerde varmış şaşırdım. bu aydan cok umudum yok zaten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?