Rahim filmi çekindim az önce, toplaşın ☺️

Ki ben canlı canlı operasyon olan bi insanım dikişşiz operasyonlarım oldu evet acılıydı ama bu bende başka bi acı yaşattı
Bununla geçmiş olsun ben hiç bir şey hissetmemiştim çok şükür bir sıkıntı da çıkmamış

Bu da T iki yandan baskılı sen yeni opu oldun di mi bunu yorumlamadılar mı sana
Evet dün olmuştum Dr baktı sorun yok falan dedi hattaa ben başka hastanede rahimden ameliyat oldum Dr bilmiyordu kızdı neden oldun gerek yoktu ameliyata diye

Evet dün olmuştum Dr baktı sorun yok falan dedi hattaa ben başka hastanede rahimden ameliyat oldum Dr bilmiyordu kızdı neden oldun gerek yoktu ameliyata diye
Valla şaşırdım. Bi dolan histereskopi topiclerinde karşılaştır istersen canım. Ne desem bilemedim.

Valla şaşırdım. Bi dolan histereskopi topiclerinde karşılaştır istersen canım. Ne desem bilemedim.
Her hangi bir sorun var mı ki bana t şeklinde denildi ameliyat oldum perde var yapışıklık var ve onları temizledik t şeklinide düzelttik dediler ameliyat öncesi bu hsg yapan doktor histereskopi yapacağız demişti Mayıs ayında olmuştum

Sonuç kısmında çıkan tabirlere göz attım bi takım bilgiler çıktı bi göz atın siz de.

çatal rahim ve perde var yazıyor galiba sonuçta tabiki doktorunuz daha iyi bilir

He yanlış anladım ben olduysan süper. Gelsin bebiş hayırlısıyla

Merhaba kızlar. Banada bugün doktorum histereskopi önerdi. Benim rahimimde üstten ve sağ taraftan hafif basık onların düzeltilmesi gerekiyo dedi. Geçen yılda rahim filmi çektirmiştim tüplerim kapalıydı açtırdım. Bu ay adetten sonra histereskopi için gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…