• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çekilmeden rahim şekli kesin belli olur mu?

pamukprenses187

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
1.607
635
53
Drum normal muatenede kalp şekşinde rahim dedi..böyle bşey olabilir mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Drum normal muatenede kalp şekşinde rahim dedi..böyle bşey olabilir mi

Merhaba ben 32 yaşındayım bir çok kez ultrason kontrolü oldum ama şimdiye kadar rahimim hakkında bir bilgim yoktu . Tüp bebek tedavisi için rahim filmimi istediler ve rahimim ters olduğunu öğrendim .
Kalp şekli duydum ama bu rahim şekilleri tamamen genetik olduğunu öğrendim doktorumda öyle dedi. Hiç bir zararı yok

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Zararı yoktur umarım benim eltimin de ters 1yıldur olmadı onunda oof of hayırlısı sizin neden kaynaklanıyor..netten bunla ilgili şeyler okuyunca rahatsız oldumm drum engel değil dedi ama taktım

Zararı yoktur umarım benim eltimin de ters 1yıldur olmadı onunda oof of hayırlısı sizin neden kaynaklanıyor..netten bunla ilgili şeyler okuyunca rahatsız oldumm drum engel değil dedi ama taktım

Benim tüplerim yok ondan doğal yoldan çocuk sahibi olamam . Rahim tersliğinin veya şeklinin çocuk sahibi olmaya bir engeli yok . Benim bir çocuğum var zaten Buda rahimim tersken olmuştu . Doktorum hiç bir engeli yok dedi kafana takma bence o kadar . %20 kadınlarda rahim tersliği varmış . Bu genetik bir yapıymış

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Benimki ters değilmiş kalbe benziyomuş sekli ootası hagif çökük dr da öyle söyledi engel değil dedi ama blkm kısmet

Back