- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
Selam arkadaşlar rahim filmi maliyeti ne kadar acaba gerçi her hastaneye göre belki değişiyodur ama ortalama bir fiyat aralığı vardır sanırım yazarsanız sevinirim...
Selam arkadaşlar rahim filmi maliyeti ne kadar acaba gerçi her hastaneye göre belki değişiyodur ama ortalama bir fiyat aralığı vardır sanırım yazarsanız sevinirim...
selam kızlar ben ağustosun 20 sinde hsg çektirdim 13 ağustosta da adet olmuştum dün koyu kıvamlı mukusu benzeyen kanamam oldu adet oldum sandım fakat sabah baktığımda çok az kahverengi akıntım geldi ve başka bir şey gelmedi sizce neden olmuş olabilir hsg etkilermiki
arkdşlar banda doktor rahim flimi dede ilk önced oktorumu degişecem oda derse ondan sonra çekilecem benim sorum rahim flimi çekildiginde ne zamn sonuçları alıyosunuzz...
arkadaşlar ben cumartesi sabahı yaptıracam dua edin bana. yalnız yaptırdıktan sonra şehir dışına gitmemiz lazım. sizce gitmemden bir sakınca olurmu çok ağrım olur? lekelenme olur diyor yaptıran arkadaşlar ne kadarlık kaç petlik bir kanama oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?