Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

kızlar sakın korkmayın gayet basit bir işlem sizleri anlıyorum bende deli gibi korkmuştum hatta korkudan ağlamıştım ama değmedi vajinal ultrasyondan gibi bir şey hiç bir farkı yok bence inş sonuç güzel çıkar

selam kızlar ben ağustosun 20 sinde hsg çektirdim 13 ağustosta da adet olmuştum dün koyu kıvamlı mukusu benzeyen kanamam oldu adet oldum sandım fakat sabah baktığımda çok az kahverengi akıntım geldi ve başka bir şey gelmedi sizce neden olmuş olabilir hsg etkilermiki

Selam arkadaşlar rahim filmi maliyeti ne kadar acaba gerçi her hastaneye göre belki değişiyodur ama ortalama bir fiyat aralığı vardır sanırım yazarsanız sevinirim...

kızlar işin komiği normal vajınal muayneyede dayanamıyorum ki!:)))
Allah çektireceklerin yardımcısı olsun

kızlar bu konuda fikri olan yokmu bu arada ben medical parkta 75 çekildim ama belli bir kısmını devlet ödediyse bilemem

daisiycim ben çektirmedim ama çektirenler rahim filminden sonra biraz kanama olduğunu söylüyorlar geçmiş olsun tekrar umarım bende çektirir kurtulurum

48 saat yasak canım.ılişki ve banyo yapmak,enfeksiyon kapma açısından 48 saat yasak.Sonra serbest.Ben de kanama gibi değil lekelenme şeklinde 1 hafta sürdü.

arkdşlar banda doktor rahim flimi dede ilk önced oktorumu degişecem oda derse ondan sonra çekilecem benim sorum rahim flimi çekildiginde ne zamn sonuçları alıyosunuzz...

arkadaşlar ben cumartesi sabahı yaptıracam dua edin bana. yalnız yaptırdıktan sonra şehir dışına gitmemiz lazım. sizce gitmemden bir sakınca olurmu çok ağrım olur? lekelenme olur diyor yaptıran arkadaşlar ne kadarlık kaç petlik bir kanama oluyor ?

canım kolay gelsin ben geçen ay girdim özelde petlik bir kanama olmadı bende biraz lekelenme oldu o kadar bir iki gün adet sancın olabilir ama geçiyor kolay gelsin bebiş için her yol mübah:ecrin_bebek:

ya benim yaptıracağım hastanede kamarelı makina yokmuş hatta benim bulunduğum şehirde yokmuş.. kamerasız çokmu ağrıtıyor??????

arkadaşlar ben çektirdim bilgi vereyim..
kamerasız yerde çektirdim.
korkumdan 4-5 tane ağrı kesici içtim
işlem 10 dakika falan sürüyor.
tam çekim sırasında ağrı oluyor ama öyle dayanılamaz narkazluk bir ağrı değil bir anda adetin ik günü gibi sancı geliyor.. ama bu ağrılar yarım saat falan sürdü.
Allaha şükür sonuç temiz çıktı ve doktorun herşey çok iyi belki bu ay bile olur sözünü duymak tüm acılara değdi...

geçmiş olsun canım bende çektircem ama daha cersaret edemedim. bayramdan sonra artık kısmetse artık çektiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…