E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
merhaba arkadaşlar bende geçen hafta çektirdim çok ağrılı olmadı dün sonuçları doktora gösterdim açık dedi.bi daha ki ay adetimin ikinci günü gel dedi.klomen ve iğneye devam edicekmişiz.ve doktor dediki %25 dir klomen ve iğneyle gebe kalma şansı umarım şans bize güler benim merak ettiğim hsg den sonra gebe kalma şansının ne olduğu bu şekilde hamile kalan arkadaşlar varsa tecrübelerinize ihtiyacım varopuyorumnanaktan allah herkezin gönlüne göre verir inş........
kızlar banada dr hsg dedi bugün
ama ölüyorum korkudan oyüzden anestezili çekilecem
devlet hastaneleri anestezili çekiyormu
özel hastaneler nekadara çekiyor
Valla 6 ay oldu bende bir işe yaramadı bu veletkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Cnm adetinin 8.günü ile 11. günü arası çekiliyor.
arkadaşlar bende rahim filmi çektirdim.yaklaşık iki ay oldu.evet ağrılı bir işlem.normalde 5 dk sürüyor dediler.ama benim nerdeyse 15 dk. sürdü.oda iyi netice almak için 3 defa ilaç verdiler.ama dayanıyorsunuz.işlemden yarım saat önce iğne yapıyorlar.ama ben 1.5 saat sonra rahim filmi çektirdim.1 ay sonrada hamile kaldım.tabii önce allahın izniyle.rahim filminin çok faydası var.doktorum zaten filme baktıktan sonra sen hemen hamile kalırsın demişti.lütfen çetirmekten korkamyın.hatta hemen çektirin.ağrılı ama sonrasına değiyor.
kızlar hsg çekileceklere Fındıkzadedeki radyomar-radyotom'u öneririm. Hiç acı hissetmiyorsunuz. fiyatı 280-300 tl arası birşey olması lazım
bende orada çektirdim geçen ay süperdi doktorlar ve ekibi espriyle sakinleştirmişlerdi :)
Merhaba arkadaŞlar
benımde 14 ay oldu korunmayı bırakalı ,
yumurtlama dÖnemlerının tutmadıĞı oldu, bende yumurtlma prob oldu eŞımde spermıogram sonucu eŞımde enf ve ılerı hızlı dÜŞÜk Çıktı
ben de bır de yara Çık tı 2 kere dondurttum ama yıne kanama var. Heralde 3.kez dondurulacak bılemyoeum.
Neyse ben 14 aydır bebek ıstıyorum ama olmuyor . 2.bebeĞımı ıstıyorum. Dr.um hsg ye gerek yok sana dıyor ama neye dayanarak sÖlÜyor bılmıyorumÇ.
Ben de zaten Çok korkuyorum . Ohh dıyorum gerek yok ama olmam mı gerekıyo onu da bılemıyorum ,
ınŞŞŞ hsg ye gerek kalmadan hamıle kalırımmmmm ...
Sız nedersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?