• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çekileceğim, korkuyorum :(

Cok hossunuz gercekte

Yok hayir regl halindeyken cekilmiyor benim cekildiginde öyle değildi yani. O bir gun ileri geri oynayabilir. Doktorunuz vajinal muayene ettiyse 12 gun olmasinda sakinca gormemisde olabilir. Agri esiginiz yuksekse uyutmak gereksiz.
Ben biraz tirsak olduğumdan doktorum istedi uyutmayi. Tup bebekte bile transfer isleminde sakinleştirici igne yaptilar damardan şak diye bayildim korkudan :) sonradan anladım ki korkacak bisey yokmus. Ins hersey dilediginiz gibi olur.

Teşekkür ederim.
Evet adet döngümü sordu dr 30 günde bir dedim.
Belki bu nedenle 12. günü uygun gördü kendisi.
Sanırım güvenip rahat olmalıyım..:)

hiç korkma canım bende geçen sene çektirdim bende hiç acı agrı olmadı, ben çektirmeden önce agrı kesici içtim, bende çok korkarak gitmiştim burda okuduklarımdan sonra ama hiç öyle deilmiş, yaptırıp çıkınca dedim hatta bu kadarmıymış hiç agrı acı olmadı diye, eşimin kuzenide benim çektirdiğim ay çektirmişti ertesi ay hemen hamile kaldı hatta bu ay da doğum yaptı, ben daha beklemedeyim :(

hiç korkma canım bende geçen sene çektirdim bende hiç acı agrı olmadı, ben çektirmeden önce agrı kesici içtim, bende çok korkarak gitmiştim burda okuduklarımdan sonra ama hiç öyle deilmiş, yaptırıp çıkınca dedim hatta bu kadarmıymış hiç agrı acı olmadı diye, eşimin kuzenide benim çektirdiğim ay çektirmişti ertesi ay hemen hamile kaldı hatta bu ay da doğum yaptı, ben daha beklemedeyim :KK43:

Şöyle duydum ben, bir yapışıklık ya da tıkanıklık varsa film esnasındaki sıvı ile açılıyormuş.
O şiddetli ağrı da o yüzden oluyormuş.. Açılınca da hamilelik gerçekleşiyordur belki.

Sende ağrı olmadığına göre bir sorun yok muydu?
Nasıldı film sonucun?
Allah senin de gönlüne göre versin inşallah...

Tupler acik cikti.yalniz doktorum bende basta yogun iltihap oldugu icin iltihabinda tuplerde gecisi engelleyebilecegini soylemisti.bir nevi tuolerim temizlendi benim belkide kucuk yapisikliklar acilmis oldu

Ayy benim de temizlenir inşallah çektiğim acılara, streslere değsin :(

Şöyle duydum ben, bir yapışıklık ya da tıkanıklık varsa film esnasındaki sıvı ile açılıyormuş.
O şiddetli ağrı da o yüzden oluyormuş.. Açılınca da hamilelik gerçekleşiyordur belki.

Sende ağrı olmadığına göre bir sorun yok muydu?
Nasıldı film sonucun?
Allah senin de gönlüne göre versin inşallah...
evet canım öyle oluyormuş bende hiç bi sorun çıkmadı açık denildi bende bekledim 5 ay kadar baktım yine olmuyor aynı doktora gittim, bi de histeroskopi ile bakalım dedi onunlada baktı yine bi sorun yok aşılama yapalım dedi aşılama yapıldı oda tutmadı hayırlısı bekliyorum bakalım heralde tüp bebek ile olacak :)

evet canım öyle oluyormuş bende hiç bi sorun çıkmadı açık denildi bende bekledim 5 ay kadar baktım yine olmuyor aynı doktora gittim, bi de histeroskopi ile bakalım dedi onunlada baktı yine bi sorun yok aşılama yapalım dedi aşılama yapıldı oda tutmadı hayırlısı bekliyorum bakalım heralde tüp bebek ile olacak :)

Hakkımızda hayırlısı olsun sağolasın bilgiler için canım ;)

valla bi şikayetim yok akıntıdır o dur budur belki ondan istememiştir ...sonucta adam okumuş doktor olmuş güvenmekten başka ne yapabilirim
Aklinda bulunsun evli bir kadin senede 1kez mutlaka simir testi yaptirmali.doktorun bir yillik evli olup hala istemediyse doktorlugundan suphe ederim.

Ben anestezili çektirmiştim.
Sonrasında çok az bir kanama oldu sadece.
Çektirdikten sonra bir kere regl oldum sonra hamile kaldım.
Eğer tüplerde tıkanıklık varsa ağrı olabiliyormuş.
Geçmiş olsun şimdiden.
Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.

yok yaptırmadım ....
Önce smear testi isterler.
Sonra vajinal muayene ile yumurtalıkları kontrol ederler ki korkulacak bir şey değil.
Bütün bunlardan sonra eşim sperm testi yaptırdı sıkıntı çıkmayınca doktor rahim filmi istedi.
Bence doktorunuzu değiştirin.

Ben anestezili çektirmiştim.
Sonrasında çok az bir kanama oldu sadece.
Çektirdikten sonra bir kere regl oldum sonra hamile kaldım.
Eğer tüplerde tıkanıklık varsa ağrı olabiliyormuş.
Geçmiş olsun şimdiden.
Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.

Amin inşallah.Teşekkür ederim.
Ben de size sağlıklı doğumlar dilerim.

Önce smear testi isterler.
Sonra vajinal muayene ile yumurtalıkları kontrol ederler ki korkulacak bir şey değil.
Bütün bunlardan sonra eşim sperm testi yaptırdı sıkıntı çıkmayınca doktor rahim filmi istedi.
Bence doktorunuzu değiştirin.

Yaa ben de 2 buçuk yıllık evliyim.
Ama smear testi yaptırmadım hiç. :S
Dr da sormadı valla.

Çok mu önemli?

Yaa drlarla hiç aram yok valla 15 ay geçmese çocuk için bile gitmeyecektim.
O derece yok yani :(

Back
X