Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba canım ben çekindim baya oldu ama sonuç sol tüp kapalı sağ açık çıktı
Ben özel hastanede çektirdim anestezili yaptırdım çünkü acılı bi işlem biraz o yüzden acı eşliğim düşük diye göze alamadım anestezili oldu ben uyanınca işlem bitmişti ve hiç acım yoktu sadece hafif bir kanama vardı oda geçti belim ağrıyordu biraz bir kaç gün dinlendim geçti
Ankara yı bilmiyorum ama bende çekildim anestezisiz benim acı eşiğim düşüktür ama o kadar anlatıldığı gibi bi acı ağrı hissetmedim sonucum temiz çıkmıştı 2dakikalık adet ağrısı gibiydi sonradan biraz kanamam oldu geçti tüpleri tıkalı olanlarda acı olabiliyormuş diye duymuştum belki de bende hiç bi sıkıntı çıkmadığı için acı ağrı olmamıştır bilmiyorum rahim filmi çekildikten 3 ay sonrada hamile kaldım çok şükür
ankara sehir hastanesinde bugun cektirdim hafif bir agri vardi ama harika bir doktor islemi yapti kontrollu dikkatli ve anlayisliydi benim sansim o doktora denke gelmek oldu bu ayni hastanede ikinvi kez cektirmem oldu uc ay once ilk hsg cekimini yaptirmistim . islemi yapamadilar verdikleri ilac hep disari tasti goruntuleyemediler bu yuzden ikinci kez cekim istediler
ankara sehir hastanesinde bugun cektirdim hafif bir agri vardi ama harika bir doktor islemi yapti kontrollu dikkatli ve anlayisliydi benim sansim o doktora denke gelmek oldu bu ayni hastanede ikinvi kez cektirmem oldu uc ay once ilk hsg cekimini yaptirmistim . islemi yapamadilar verdikleri ilac hep disari tasti goruntuleyemediler bu yuzden ikinci kez cekim istediler
devllet hastanesi oldugu icin ucrrt alinmadi infertelite bebek olmamasi sebebiyle istemislerdi hsg cekimini benimki tamamen sans oldu ilk cekimimide ayni hastanede yaptim ama yapamidalar bos yere zamanim gitti bu gibi risklerde oluyor sevgiler
devllet hastanesi oldugu icin ucrrt alinmadi infertelite bebek olmamasi sebebiyle istemislerdi hsg cekimini benimki tamamen sans oldu ilk cekimimide ayni hastanede yaptim ama yapamidalar bos yere zamanim gitti bu gibi risklerde oluyor sevgiler