- Konu Sahibi xoxzlem147
-
arkadaşlar doktorum benden rahim filmi istedi bebiş tedavisine başlamadan önce kanalların tıkalı olup olmadığına bakıcakmış. ama ben çok korkuyorum ya sizce anesteziyle mi yoksa anestezisiz mi çektirsem? bir de nasıl çekiyolar bu filmi kullandıkları alet bildiğimiz ultrason aletleri gibimi aletmi ağrı yapıyo ilaçmı
cevap yazarsanız çok sevinirim
bende 2ay önce cektirdim.o kadar çok korkuyordumki anlatamam.arkadaşlar doktorum benden rahim filmi istedi bebiş tedavisine başlamadan önce kanalların tıkalı olup olmadığına bakıcakmış. ama ben çok korkuyorum ya sizce anesteziyle mi yoksa anestezisiz mi çektirsem? bir de nasıl çekiyolar bu filmi kullandıkları alet bildiğimiz ultrason aletleri gibimi aletmi ağrı yapıyo ilaçmı
cevap yazarsanız çok sevinirim
ya arkadaşlar bende eğer bu ay hamile kalmazsam adet olduktan sonra gidicem rahim filmine.ama korkuyorumm yani düşününce içim bi hoş oluyor. ben acıya dayanıklıyım normalde adetlerimde çok ağrılı olur dayanabildiğim kadar dayanırım ilaç içmeden.ama beni korkutan kendimi kasıpta tıkalı gibi görünmesi.
birde kuzuum sana bir sorum var ağrı kesici içip gitmek işe yarıyor senin dediğine göre ama bir sakıncası yok dimi bana dönermisin.sevgiler
canım bende çok korkuyordum o yüzden çok araştırdım.bu konuyla ilgili bulduğum herşeyi okudum.ve çektirenlerin çoğu ağrı kesici kullanmış.iğne veya hap.dr u önerenlerde vardı.benim dr uma sorma gibi bi şansım yoktu.çünkü üniversite hastanesinde çektirdim.ama çok şükür atlattım.benim canım çok tatlıdır üstelik.sen acıya dayanıklıyım diyorsun.inşallah sende hayırlısıyla atlatırsın.ya arkadaşlar bende eğer bu ay hamile kalmazsam adet olduktan sonra gidicem rahim filmine.ama korkuyorumm yani düşününce içim bi hoş oluyor. ben acıya dayanıklıyım normalde adetlerimde çok ağrılı olur dayanabildiğim kadar dayanırım ilaç içmeden.ama beni korkutan kendimi kasıpta tıkalı gibi görünmesi.
birde kuzuum sana bir sorum var ağrı kesici içip gitmek işe yarıyor senin dediğine göre ama bir sakıncası yok dimi bana dönermisin.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?