Rahim filmi anestezili

Derya12344

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
243
60
27
Merhaba ben cumartesi günü anestezili rahim filmi cektircem ama çok korkuyorum 😥😥😥😥 anestezi acaba damar yoluyla mi verilir kan vermekten korkmuyorum ama damar yilu acik kalıyor ya baygınlık yasiyorum çok endişeliyim acaba ağızdan hava yoluyla anestezi yaparlar mi

Merhaba ben cumartesi günü anestezili rahim filmi cektircem ama çok korkuyorum 😥😥😥😥 anestezi acaba damar yoluyla mi verilir kan vermekten korkmuyorum ama damar yilu acik kalıyor ya baygınlık yasiyorum çok endişeliyim acaba ağızdan hava yoluyla anestezi yaparlar mi
bende anestezili çektirdim damar yolu açtılar doktor gelincede şırınga ile ilacı verdiler anında uyuyorsun zaten

Direk midem bulanıyor kusasım geliyor şimdiden maf olmuş durumdayım.😥😥😥😥😥😥
Bende iğne konusunda bayağı korkan biriyim damar yolu açar açmaz sakinleştirici verdiler bana belki sana da öyle yaparlar ama hiç korkma kendini kasma bak orda hemşireler bana dediki sen anne olacaksın güçlü ol o cümle çok dokunmuştu bana

Bende iğne konusunda bayağı korkan biriyim damar yolu açar açmaz sakinleştirici verdiler bana belki sana da öyle yaparlar ama hiç korkma kendini kasma bak orda hemşireler bana dediki sen anne olacaksın güçlü ol o cümle çok dokunmuştu bana
Çok istiyorum uzun bir süre sadece korkumdan rahim filmi cektirmedim 😭 şimdide ağlıyorum durmuyor inanın çok korkuyorum

Çok istiyorum uzun bir süre sadece korkumdan rahim filmi cektirmedim 😭 şimdide ağlıyorum durmuyor inanın çok korkuyorum
Canım gerçekten hiç korkacak bir şey değil çok basit sadece o ortam falan insanı geriyor ama işlem bittikten sonra ay ben bunun için mi sıktım kendimi diyeceksin bak gör

Anestezi almadanda acımayan bir işlem . Özeldeyse hiç acımıyor .

Damar yolundan oluyor genelde sakin ol hissetmiyosun zaten damae yolundan olunca ve saniyeler icinde uyuyosun

X