- 15 Nisan 2017
- 3.329
- 8.663
-
- Konu Sahibi strawberry_cake
benim annemde vardı doktor uzun süre kontrol etti. sürekli simir alındı yıllar sonra durum kötüye gidince rahim alındı ama şu an gayet iyi. önemli olan o süreçte takibin duzenli yapılması. çok geçmiş olsunIyi aksamlar hanimlar. Uzun zamandir devam eden sikayetlerim uzerine bugun hastaneye gittim. Son dogumumdan sonra iki haftada bir adet goruyorum ve kanamam cok fazla. Ayrica idrar yaparken cok sikıntı yasiyorum yanma hissi mesaneyi bosaltamama vs. Yapilan ultrasonda rahim duvarinda kalinlasma oldugu saptandi ve acil olarak biyopsi istediler. Iki doktor vardi kendi aralarinda konusurken suphelendikleri birsey oldugu cok belliydi ama ben sorunca birsey demediler. Biyopsi icin arayacaklar beni ama ben korkuyorum galiba. Rahim duvarinda kalinlasma ve idrar yapmada sıkıntı semptomlarini bir arada yazdigimda malesef pek ic acici seyler okumuyorum. Biyopsu agrili bir islem oldugu icin anestezi istedim bu yuzden bugune yetismedi biyopsi islemi sImdi pismanim keske yaptirsaydim hemen. Simdi bekledikce evhamlarim artacak. Rahim duvarinda kalinlik olup sonuclari temiz cikan varmi nasil bir yol izlendi sizlerde. Cocuklarim cok kucuk onlari dusununce korku sariyor beni
Bunu kendinize yapmayın. Internete başım ağrıyor yazıyorsunuz, beyin tümörü diyor. Boş yere sinirinizi bozmayın, sonuçları alın o zaman detaylı araştırırsınız. Beklemek zor ama sakinliğinizi koruyun ve iyi düşünün. İnşallah tertemiz çıkar biyopsi sonucunuz.ahim duvarinda kalinlasma ve idrar yapmada sıkıntı semptomlarini bir arada yazdigimda malesef pek ic acici seyler okumuyorum.
O biyopsilerden çok oldum. İçeriyi kürtajla çok temizlediler pedler tamponlar yetişmezdi kanmama hepsi temiz çıktı şükür moralinizi bozmayın. Pcos varsa olabiliyor rahim kalınlaşmasıIyi aksamlar hanimlar. Uzun zamandir devam eden sikayetlerim uzerine bugun hastaneye gittim. Son dogumumdan sonra iki haftada bir adet goruyorum ve kanamam cok fazla. Ayrica idrar yaparken cok sikıntı yasiyorum yanma hissi mesaneyi bosaltamama vs. Yapilan ultrasonda rahim duvarinda kalinlasma oldugu saptandi ve acil olarak biyopsi istediler. Iki doktor vardi kendi aralarinda konusurken suphelendikleri birsey oldugu cok belliydi ama ben sorunca birsey demediler. Biyopsi icin arayacaklar beni ama ben korkuyorum galiba. Rahim duvarinda kalinlasma ve idrar yapmada sıkıntı semptomlarini bir arada yazdigimda malesef pek ic acici seyler okumuyorum. Biyopsu agrili bir islem oldugu icin anestezi istedim bu yuzden bugune yetismedi biyopsi islemi sImdi pismanim keske yaptirsaydim hemen. Simdi bekledikce evhamlarim artacak. Rahim duvarinda kalinlik olup sonuclari temiz cikan varmi nasil bir yol izlendi sizlerde. Cocuklarim cok kucuk onlari dusununce korku sariyor beni
Gebelik yok canim. Bugun aldilar parcayi patolojiye verdim bir ay icinde belli olacak sonucu.Rahim duvarında kalınlasma hamilelikde de oluyor aama?
Gebelik olabilir mi?
Hemen en kötüye yorma bence.
Amin insallah. Evet bakmamak lazim aslinda internete dipsiz bir kuyu icine dustukce cirpiniyorsun.Bunu kendinize yapmayın. Internete başım ağrıyor yazıyorsunuz, beyin tümörü diyor. Boş yere sinirinizi bozmayın, sonuçları alın o zaman detaylı araştırırsınız. Beklemek zor ama sakinliğinizi koruyun ve iyi düşünün. İnşallah tertemiz çıkar biyopsi sonucunuz.
Aslinda bu kadar ustunde durmalarini beklemiyordum. Muaeyene olur cikarim diyordum detayli tetkik isteyince biraz evham yaptim.O biyopsilerden çok oldum. İçeriyi kürtajla çok temizlediler pedler tamponlar yetişmezdi kanmama hepsi temiz çıktı şükür moralinizi bozmayın. Pcos varsa olabiliyor rahim kalınlaşması
Üstünde durmalarına sizin adınıza çok sevindim. Korkulacak bir durum olmasından ziyade doktorunuz olası bir durum atlanmasın diye düşünmüş. Allah korusun kötü bir durum olsa ve özensiz kontrol yapılsa sonucu kötü olurdu. İyi tarafından bakmak gerekiyor, hayırlı sonuçlar diliyorum.Aslinda bu kadar ustunde durmalarini beklemiyordum. Muaeyene olur cikarim diyordum detayli tetkik isteyince biraz evham yaptim.
Evet haklisiniz aslinda. Cok tesekkur ederim.Üstünde durmalarına sizin adınıza çok sevindim. Korkulacak bir durum olmasından ziyade doktorunuz olası bir durum atlanmasın diye düşünmüş. Allah korusun kötü bir durum olsa ve özensiz kontrol yapılsa sonucu kötü olurdu. İyi tarafından bakmak gerekiyor, hayırlı sonuçlar diliyorum.
Rahim kalınlaşmasını hiçbir zaman boş geçmiyotlar mutlaka parça alıp patolojiye gönderiyorlar. Benimkiler gibi kanama çok yoğunsa içeriyi kürtajla temizliyor. 3-4 kere oldum ben o kürtajdan. Her seferinde biyopsiye parça gitti. Sonuç Atipisiz dediği sürece sorun yok demektir. Polikistik over varsa maalesef oluyor rahim kalınlaşmasıAslinda bu kadar ustunde durmalarini beklemiyordum. Muaeyene olur cikarim diyordum detayli tetkik isteyince biraz evham yaptim.
Polikistik over oldugu nasil anlasiliyor peki. Kan tahlilinde belli oluyormu? Benim kan tahlilinde hic bir anormallik gormedi doktor. Ben kizima dogum yaptigimdan beri adet dongum bozuldu. 1 sene oluyor. Oncesinde gunu gunune adet olurdum ve bir hafta surerdi. Simdi 10/14 gun arasi suruyor ve agrili geciyor. Ayrica adet haricindede rahim bolgesinde surekli agri hissediyorum. Kendimi sicak tutmuyorum diye oluyor bu agrilar sandim ama simdi aklima her turlu vesvese geliyor.Rahim kalınlaşmasını hiçbir zaman boş geçmiyotlar mutlaka parça alıp patolojiye gönderiyorlar. Benimkiler gibi kanama çok yoğunsa içeriyi kürtajla temizliyor. 3-4 kere oldum ben o kürtajdan. Her seferinde biyopsiye parça gitti. Sonuç Atipisiz dediği sürece sorun yok demektir. Polikistik over varsa maalesef oluyor rahim kalınlaşması
Sitede polikistik over yani pcos ile ilgili daha detaylı bilgi var. Kısaca düzensiz ve yoğun adet görme. Kıllanma, kilo alımı gibi belirtileri var. Kilo en büyük düşmanı. Forumda çok başlık var bir okuyunPolikistik over oldugu nasil anlasiliyor peki. Kan tahlilinde belli oluyormu? Benim kan tahlilinde hic bir anormallik gormedi doktor. Ben kizima dogum yaptigimdan beri adet dongum bozuldu. 1 sene oluyor. Oncesinde gunu gunune adet olurdum ve bir hafta surerdi. Simdi 10/14 gun arasi suruyor ve agrili geciyor. Ayrica adet haricindede rahim bolgesinde surekli agri hissediyorum. Kendimi sicak tutmuyorum diye oluyor bu agrilar sandim ama simdi aklima her turlu vesvese geliyor.
Gecmis olsun,biyopsi sonucunuz nasil cikti acaba? Ben de dün oldum biyopsi ve sonuc bekliyorum.Rahim kalinligi oldugunu söyledi bana da.Polikistik over oldugu nasil anlasiliyor peki. Kan tahlilinde belli oluyormu? Benim kan tahlilinde hic bir anormallik gormedi doktor. Ben kizima dogum yaptigimdan beri adet dongum bozuldu. 1 sene oluyor. Oncesinde gunu gunune adet olurdum ve bir hafta surerdi. Simdi 10/14 gun arasi suruyor ve agrili geciyor. Ayrica adet haricindede rahim bolgesinde surekli agri hissediyorum. Kendimi sicak tutmuyorum diye oluyor bu agrilar sandim ama simdi aklima her turlu vesvese geliyor.