- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- Konu Sahibi strawberry_cake
Bende de gebeliğe engel olacak şekilde kalınlaşma vardı 3 ay doğum kontrol hapı kullandım düzeldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun,kalinliktan dolayi düzensiz ve yogun regl oluyor muydunuz? Biyopsi yapilmis miydi acaba?Bende de gebeliğe engel olacak şekilde kalınlaşma vardı 3 ay doğum kontrol hapı kullandım düzeldi.
Biyopsi yapılmadı ama yoğun olduğu günler oluyordu, duzensizdi zaten. Yasmin kullandım ben baya rahat oluyor insan, hem duvarın incelemesini sağladı. O kadar kalınlaşmadi bir daha da .Gecmis olsun,kalinliktan dolayi düzensiz ve yogun regl oluyor muydunuz? Biyopsi yapilmis miydi acaba?
Tabi ki dr sormadan asla bi sey yapmilmamali.Yasmin ben de bi ay kadar icmistim,dr vermisti düzen icin. ben de cok psikolojik sıkıntı yapmisti yani antidepresan tarzi yan etkiler diyebilirim.Sonra biraktim,perimenopozum zaten yaşım geregi.Belli bir yastan sonra rahat icilebilecek bir ilac degil o.Ama uzayan kanamami kesip işe yaramisti doktor kontrolünde.Kadin olmak zor,hepimize gecmisler olsun ,sagliklar gelsin insallah.Biyopsi yapılmadı ama yoğun olduğu günler oluyordu, duzensizdi zaten. Yasmin kullandım ben baya rahat oluyor insan, hem duvarın incelemesini sağladı. O kadar kalınlaşmadi bir daha da .
Ama siz doktorunuza danışmadan bisey yapmayın. Bu sıkıntılarda kişisel oluyor bazen. Sizde başka etkiler gösterebilir.
Gecmis olsun,biyopsi sonucunuz nasil cikti acaba? Ben de dün oldum biyopsi ve sonuc bekliyorum.Rahim kalinligi oldugunu söyledi bana da.
Merhaba. Sizin konu sahıbı gıbi ıdarar problemınız var mı bilmiyorum. Benim ara kanamalarım oluyordu ve bir dahaki adete kadar devam edıyordu. Doktor rahım kalınlasması var biyopsi yapılmalı dedi ve vahim gibi kpnustu korkuttu. Ardından farklı bir doktora gittim yasıma göre rahım kalınlasması olabılecegını bununda yumurtlama kanaması oldugunu söyledi. Aynı yukarıdaki arkadas gıbı bende dogum kontrol hapı kullanarak tedavı oldum. Once 3 ay denedık olmayınca 1 yıl daha kullandım cok sukur gectiBende de gebeliğe engel olacak şekilde kalınlaşma vardı 3 ay doğum kontrol hapı kullandım düzeldi.
Gecmis olsun,sizler dahs gençsiniz sanirim. 35_40 yaş üstünde rahim kalinlasmasi gözükünce mutlaka biyopsi isteniyor.Dogum kontrol hapi belli bi yaş üzerine iyi de degil.O yüzden herkesin tedavisi farkli oluyor sorun ayni olsa da.Saglikli günler dilerim herkese.Merhaba. Sizin konu sahıbı gıbi ıdarar problemınız var mı bilmiyorum. Benim ara kanamalarım oluyordu ve bir dahaki adete kadar devam edıyordu. Doktor rahım kalınlasması var biyopsi yapılmalı dedi ve vahim gibi kpnustu korkuttu. Ardından farklı bir doktora gittim yasıma göre rahım kalınlasması olabılecegını bununda yumurtlama kanaması oldugunu söyledi. Aynı yukarıdaki arkadas gıbı bende dogum kontrol hapı kullanarak tedavı oldum. Once 3 ay denedık olmayınca 1 yıl daha kullandım cok sukur gecti
Merhabalar biyopsi sonucum temiz cikti cok sukur. 3 aylik ilac tedavisi baslattilar progesteron kullandim sonuc olarak adet dongum nornale dondu regl suresi kisaldi ve kanamalarim azaldi. Icinizi ferah tutun buyuk ihtimalle sizin biyopsi sonucuda temiz cikar. Bu tur durumlarda anladimki tum riskleri deve disi birakmak icin en kotu ihtimali goz onunde bulunduruyorlar ama sonuc cogu zaman temiz cikiyor.Gecmis olsun,biyopsi sonucunuz nasil cikti acaba? Ben de dün oldum biyopsi ve sonuc bekliyorum.Rahim kalinligi oldugunu söyledi bana da.
Tekrar cok gecmis olsun,darisi basima insallah cok sagolun ⚘ Progesteron iceren tarlusal vs mi kullandınız? Bunun icin hormonlu spiral de takabiliyorlarmis.Bilemiyorum tabii kisinin durumuna göre Dr karar verir.Merhabalar biyopsi sonucum temiz cikti cok sukur. 3 aylik ilac tedavisi baslattilar progesteron kullandim sonuc olarak adet dongum nornale dondu regl suresi kisaldi ve kanamalarim azaldi. Icinizi ferah tutun buyuk ihtimalle sizin biyopsi sonucuda temiz cikar. Bu tur durumlarda anladimki tum riskleri deve disi birakmak icin en kotu ihtimali goz onunde bulunduruyorlar ama sonuc cogu zaman temiz cikiyor.
Insallah duphaston 10 mg kullandim hormonlu spirali ilac fayda etmezse dusunuruz dedi doktorum. Simdi tekrar kontrole gitmem lazim rahim duvari inceldiyse sadec kontrol onerilir galiba.Tekrar cok gecmis olsun,darisi basima insallah cok sagolun ⚘ Progesteron iceren tarlusal vs mi kullandınız? Bunun icin hormonlu spiral de takabiliyorlarmis.Bilemiyorum tabii kisinin durumuna göre Dr karar verir.
O ilaclari 5_ 6 ay kadar tedavi edici veriyorlar ,sonucunda da biraktirip takip ediyorlar evet.Gelmis,gecmis olsun insallah⚘⚘Insallah duphaston 10 mg kullandim hormonlu spirali ilac fayda etmezse dusunuruz dedi doktorum. Simdi tekrar kontrole gitmem lazim rahim duvari inceldiyse sadec kontrol onerilir galiba.
Amin cok tesekkur ederim. Sizede acil sifalar dilerim cok gecmis olsun simdidenO ilaclari 5_ 6 ay kadar tedavi edici veriyorlar ,sonucunda da biraktirip takip ediyorlar evet.Gelmis,gecmis olsun insallah⚘⚘