• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim duvarim ince dusuk riski varmi?((

lovelavvy

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
52
22
8
29
Merhaba kizlar. Cok shukur 4 haftalik hamileyim. Allah isteyen her kese nasip etsin. Hamile kalmadan once doktor rahim duvarimin ince oldugunu soyledi((( ve hgs yapmamiz gerek dedi. Mayisda Hgs yaptirdim simdi hamileyim. Cok korkuyorum dusuk olurmu diye((

Merhaba kizlar. Cok shukur 4 haftalik hamileyim. Allah isteyen her kese nasip etsin. Hamile kalmadan once doktor rahim duvarimin ince oldugunu soyledi((( ve hgs yapmamiz gerek dedi. Mayisda Hgs yaptirdim simdi hamileyim. Cok korkuyorum dusuk olurmu diye((
Dr o duvarı destekliycek ilaç verecek. Konuşmadinz mi?

Benimde rahim duvarım inceydi 5 haftalık hamileyim hamilelik olunca kalınlaşmış merak etmeyin yinede doktorunuza sorun tabi ama inceysede östrojen başlanıyor

doktorlar bunlar için takviye veriyordur
hareketleriniz yavaş yapın kendiniz yormayın takbiyenizide alın birsey olmaz

Back