• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim duvari kalinlasmasi lutfen yardim an itibariyle hastanedeyim

Karpay48

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
104
Puanlar
18
Kizlar bebek düşünüyorum iki bebegim gitti doktorum kan pihtilasma sorunundan supelendi üniversite hastanesine sevk etti burdaki doktor bakti rahim duvarinda kalinlasma tesbit etti ... simdi kan tahlil sonuclarini bekliyorum .. parca alinip patolojiye godecekmis çok korkuyorum lutfen boyle olan varmi nasil oluyor aci veriyormu? Sonrasinda duzeliyormu? Cok kotuyum :KK43:

rahat ol annem geçirmişti aynı rahatsızlığı o kalınlığı alıyorlar ve iyi oluyorsun hamile kalınır mı kalınamaz mı bilmiyorum ama kalınamayacağını da düşünmüyorum ne alaka iyileşin ilk önce sonrasında hamile de kalırsınız inşaallah. Geçmiş olsun

korkulacak birşey değil geçmiş olsun :kahve:

rahim duvarı kalınlaşması gebelik olunca olmuyor muydu? biri aydınlatsın beni :dua: doğru bildiğim bir yanlşı var sanırım:oha::KK17:

Kizlar bebek düşünüyorum iki bebegim gitti doktorum kan pihtilasma sorunundan supelendi üniversite hastanesine sevk etti burdaki doktor bakti rahim duvarinda kalinlasma tesbit etti ... simdi kan tahlil sonuclarini bekliyorum .. parca alinip patolojiye godecekmis çok korkuyorum lutfen boyle olan varmi nasil oluyor aci veriyormu? Sonrasinda duzeliyormu? Cok kotuyum :KK43:

Korkma çok basit bir tedavisi var, parça almaları zorunlu prosedür

adet yaklaşınca,gebelik olun ca da rahim duvarı kalınlaşır korkmayın kan sonuçlarını bekleyin belkide gebesiniz kim bilir;)

rahim duvarı kalınlaşması gebelik olunca olmuyor muydu? biri aydınlatsın beni :dua: doğru bildiğim bir yanlşı var sanırım:oha::KK17:
Bende aynı şeyi düşünüyorum daha empriyo görünmeden ilk duvar kalınlaşıyor hamilelik şüpheniz yoksa yaptırım operasyon derim ben. Belki hamile kaldınız da o yüzden kalınlaştı duvar.
Benimde kalınlaşmıştı sonra da Bebiş göründü.

Kizlar hastaneye yatis yaptik yarin operasyon yapilacak parca alinip patolojiye gonderilecek sonrasinda bakalim hayirlis... :KK43:

Back