Rahim Duvarı İnceliği

karakulli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
1.263
558
123
41
Kızlar merhaba, çok moralim bozuk. Az önce doktordan geldim, bu ay klomen kullandım, 3 yumurtam var. 15-16-18 mm iki gün sonra çatlatma iğnesi vuracağım. Fakat şöyle bir durum var, rahim duvarım çok inceymiş 5,8 mm dedi. Döllenme olsa bile yerleşme zor olur dedi. Zaten 6 kimyasal gebeliği de ondan yaşamışsın, bence taşıyıcı anneliği bir düşünün dedi. Ben yıkıldım tabi. Neyse… Aynı dertten muzdarip olan var mı? Nasıl kalınlaşır bu rahim? Vazoxen verdi ama umutlu konuşmadı, çok üzgünüm 😢

Kızlar merhaba, çok moralim bozuk. Az önce doktordan geldim, bu ay klomen kullandım, 3 yumurtam var. 15-16-18 mm iki gün sonra çatlatma iğnesi vuracağım. Fakat şöyle bir durum var, rahim duvarım çok inceymiş 5,8 mm dedi. Döllenme olsa bile yerleşme zor olur dedi. Zaten 6 kimyasal gebeliği de ondan yaşamışsın, bence taşıyıcı anneliği bir düşünün dedi. Ben yıkıldım tabi. Neyse… Aynı dertten muzdarip olan var mı? Nasıl kalınlaşır bu rahim? Vazoxen verdi ama umutlu konuşmadı, çok üzgünüm 😢
Evet bildiğim kadarıyla gebelik için en az 8mm olmalı. Ama doktor çok umutsuz konuşmuş bence ya sen doktorunu değiş bu düzelebilir birşey imkansız da değil tedavisi olan birşey hormonal sebepten mi kaynaklı durumun ilaçla düzelir mi enfeksiyondan kaynaklı bir durum mu histeroskopi gerekir mi bunları hiç araştırmadan direkt böyle konuşması hiç doğru değil. Bence doktor değiş ve içine sinenlerle yola devam et eminim ki düzelecektir de sadece biraz zaman ve sabır

Back