Merhabalar benimde rahimde incelik olduğu için transferim iptal edildi.usg de görünürde bir şey yok. Histereskopi olucam bu ayRahim duvarım ince olduğu için 2 aydır tedavi görüyorum ve transferim yapılmıyor. Aynı durumdan muzdarip olanlar ve sorunu çözenler var mı? Çözenler bu sorunu hangi ilaçlarla çözdü acaba? Ben esrofem ve climara kullandım 6,3 e çıktı ama 7 olmadan transfer yapılmıyor. Bu ay vajinal esrofem ve climara bant deneyecem bakalım ne olacak.
Benim doktorum hsg çekilince yapışıklık olmadığını söyledi bu yüzden histereskopiye gerek duymadığını söyledi ya çok sıkıldım. Neupogen diye bir iğne varmış onu soracam doktoruma.Merhabalar benimde rahimde incelik olduğu için transferim iptal edildi.usg de görünürde bir şey yok. Histereskopi olucam bu ay
Merhaba ben de 9 gundur estrofem kullaniyorum ve adetimin 12.gunu yano bugun dr ye gittim.daha once 3 kuretajim vardi rahim kalinligim 5 mm cikti ve hoca cok dusuk dedi.gelecek ay transfer bekliyirduk simdi histereskopi yapacak sonraki regl ile ve akabinde de 2-3aylik ilac tedavisiyle kalinlastirmaya calisacakmis ben de cok korkuyorum ya kalinlasmazsa diyeRahim duvarım ince olduğu için 2 aydır tedavi görüyorum ve transferim yapılmıyor. Aynı durumdan muzdarip olanlar ve sorunu çözenler var mı? Çözenler bu sorunu hangi ilaçlarla çözdü acaba? Ben esrofem ve climara kullandım 6,3 e çıktı ama 7 olmadan transfer yapılmıyor. Bu ay vajinal esrofem ve climara bant deneyecem bakalım ne olacak.
Merhaba benim kalınlaşma oldu ben de 3 ay ilaç tedavisi gördüm sonra kalınlaştı. 3. Ay esrofemi vajinal olarak kullandım artı climera bant kullandım kalınlaştı şükür. Bence doktorunuza söyleyin vajinadan daha çok emiyor benim de 5 ti ama yükseldi çok şükür. Bir de nar suyu için her gün bir bardak yüzde yüz nar suları da iş görüyor. Saraçoğlu bu kürü öneriyor. Ben bunları yaptım yükseldi.Merhaba ben de 9 gundur estrofem kullaniyorum ve adetimin 12.gunu yano bugun dr ye gittim.daha once 3 kuretajim vardi rahim kalinligim 5 mm cikti ve hoca cok dusuk dedi.gelecek ay transfer bekliyirduk simdi histereskopi yapacak sonraki regl ile ve akabinde de 2-3aylik ilac tedavisiyle kalinlastirmaya calisacakmis ben de cok korkuyorum ya kalinlasmazsa diye
Cok tesekkur ediyorumMerhaba benim kalınlaşma oldu ben de 3 ay ilaç tedavisi gördüm sonra kalınlaştı. 3. Ay esrofemi vajinal olarak kullandım artı climera bant kullandım kalınlaştı şükür. Bence doktorunuza söyleyin vajinadan daha çok emiyor benim de 5 ti ama yükseldi çok şükür. Bir de nar suyu için her gün bir bardak yüzde yüz nar suları da iş görüyor. Saraçoğlu bu kürü öneriyor. Ben bunları yaptım yükseldi.
Sizin de regliler kisa suruyormuyduMerhaba benim kalınlaşma oldu ben de 3 ay ilaç tedavisi gördüm sonra kalınlaştı. 3. Ay esrofemi vajinal olarak kullandım artı climera bant kullandım kalınlaştı şükür. Bence doktorunuza söyleyin vajinadan daha çok emiyor benim de 5 ti ama yükseldi çok şükür. Bir de nar suyu için her gün bir bardak yüzde yüz nar suları da iş görüyor. Saraçoğlu bu kürü öneriyor. Ben bunları yaptım yükseldi.
Evet çok az ve kahverengi geliyorduSizin de regliler kisa suruyormuydu
Nar Suyu, sogan suyu oneriyorlar dogal. Benimde ince ma daha tedviye baslayamadim dr sorun degil bu dedi. Sizin e2'niz kac? ostrojen az oldugu icin mi ince oluyor acaba rahim. Ben de pko var ilacsiz regl de olmuyorumRahim duvarım ince olduğu için 2 aydır tedavi görüyorum ve transferim yapılmıyor. Aynı durumdan muzdarip olanlar ve sorunu çözenler var mı? Çözenler bu sorunu hangi ilaçlarla çözdü acaba? Ben esrofem ve climara kullandım 6,3 e çıktı ama 7 olmadan transfer yapılmıyor. Bu ay vajinal esrofem ve climara bant deneyecem bakalım ne olacak.
E2 kaç hiçbir bilgim yok ama doktorum sorunu çözdü zaten.Nar Suyu, sogan suyu oneriyorlar dogal. Benimde ince ma daha tedviye baslayamadim dr sorun degil bu dedi. Sizin e2'niz kac? ostrojen az oldugu icin mi ince oluyor acaba rahim. Ben de pko var ilacsiz regl de olmuyorum
Cok sevindim, hayirli olsun. Hangi ilaci kullandiniz?E2 kaç hiçbir bilgim yok ama doktorum sorunu çözdü zaten.
Ben estrofem i 3 tane vajinal aldım bir de climara forte bant kullandım önce bir sonra iki sonra üç en son dört adetCok sevindim, hayirli olsun. Hangi ilaci kullandiniz?
9.1Tesekkur ederim, kac mm oldu peki?
Yıllardır bu durumdan muzdaribim. 2 yada 3 kez transferim ertelendi. Sonra 5 yıl önce 7 mm ile transferim yapıldı. 2 embriyo çok şükür biri tuttu bir oğlum var. Geçen yıl 2. Çocuk için uğraştım düzenli spor yapıyordum reformer pilates. İlk denemede aynı ilaçlarla kalınlık 8 mm ye çıktı sorunsuz transferim oldu tutunduda ancak boş çıktı kese şansıma. Bu yıl tekrar deneyim dedim rahim yine kalınlaşmıyor. Estrofem kullanıyordum günde 3 tane. Birde bant verdi. Çarşamba kontrolüm var bakalım kalınlaştı mı? Adetim hep az olur ve kısa sürerdi evet. Kanama şeklinde olmaz kahverengi leke şeklinde olurdu. Demem o ki. Rahimde sıkıntı yoksa yapışıklık falan spora yüklenin pelvik pilates diye bişey bile var. Bu çok can sıkıcı bişey. Ama çareleri var Allah’ın izniyle. Bende pilatese başlıycam tekrar kalınlaşmazsa.Rahim duvarım ince olduğu için 2 aydır tedavi görüyorum ve transferim yapılmıyor. Aynı durumdan muzdarip olanlar ve sorunu çözenler var mı? Çözenler bu sorunu hangi ilaçlarla çözdü acaba? Ben esrofem ve climara kullandım 6,3 e çıktı ama 7 olmadan transfer yapılmıyor. Bu ay vajinal esrofem ve climara bant deneyecem bakalım ne olacak.
Çok teşekkür ederim .Ben de vajinal estrofem ve bant kullandım kalınlaştı 9.1 oldu transferim oldu ama maalesef dış gebelik gerçekleştiYıllardır bu durumdan muzdaribim. 2 yada 3 kez transferim ertelendi. Sonra 5 yıl önce 7 mm ile transferim yapıldı. 2 embriyo çok şükür biri tuttu bir oğlum var. Geçen yıl 2. Çocuk için uğraştım düzenli spor yapıyordum reformer pilates. İlk denemede aynı ilaçlarla kalınlık 8 mm ye çıktı sorunsuz transferim oldu tutunduda ancak boş çıktı kese şansıma. Bu yıl tekrar deneyim dedim rahim yine kalınlaşmıyor. Estrofem kullanıyordum günde 3 tane. Birde bant verdi. Çarşamba kontrolüm var bakalım kalınlaştı mı? Adetim hep az olur ve kısa sürerdi evet. Kanama şeklinde olmaz kahverengi leke şeklinde olurdu. Demem o ki. Rahimde sıkıntı yoksa yapışıklık falan spora yüklenin pelvik pilates diye bişey bile var. Bu çok can sıkıcı bişey. Ama çareleri var Allah’ın izniyle. Bende pilatese başlıycam tekrar kalınlaşmazsa.
Ya Rahmi kalınlaştırmak için o kadar uğraş pozitifi gör sonradan dış gebelik bende de boş gebelik oldu. Değer kaça kadar çıkmıştı? Çok can sıkıcı hakkaten. Ama bu kez olsun o zaman inşallah. Vajinal estrofemi ilk kez duyuyorum nasıl uyguladınız? Minicik şey tutarken kayboluyor. Başka bi formu mu var?Çok teşekkür ederim .Ben de vajinal estrofem ve bant kullandım kalınlaştı 9.1 oldu transferim oldu ama maalesef dış gebelik gerçekleştitekrar deneyeceğiz
Hayır. Ultrasonla bakılıp ölçülüyor. Sabit bi değeri yok. Adetle atılan doku giderek kalınlaşıyor. Gebelik için 7-10 arası normal diyorlar.Kızlar birnswy soracagım dr a gitmeden bu kalınlık veya inceliğin belirtilerinden anlamammız mümkünmü?
Yok o küçücük ilacı vajinadan aldım emilimi daha yüksek oluyor dedi doktorum gerçekten de öyle oldu. Değerim 1200 olmustu sonra düştü arttı değer acayipleşti. Sonra bir iğne vuruldum kendiliğinden düştü değerim ve regl oldum o iğnede çok acıtan bir iğneydi umarım bu defa normal gebeliğim olur.Ya Rahmi kalınlaştırmak için o kadar uğraş pozitifi gör sonradan dış gebelik bende de boş gebelik oldu. Değer kaça kadar çıkmıştı? Çok can sıkıcı hakkaten. Ama bu kez olsun o zaman inşallah. Vajinal estrofemi ilk kez duyuyorum nasıl uyguladınız? Minicik şey tutarken kayboluyor. Başka bi formu mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?