Duzenlidir gecn ay 3 gun gecikti ama oldum hatta az oldum yerlesme kanamasi falan sandim test yaptim negatifti. Bu ayda boylr oldu. Doktor ilk defa olan bisey bundan bisey cikmaz dedi bana ama korktum ister istemez. Arada regl sancilari gelip gidiyorNormal de adetiniz nasıl
Olacaksındir telaslanma mevsim geçişlerinde olabiliyor, stres zamanında da olabilir, endişelenecek bişey yok dediyse doktor yokturDuzenlidir gecn ay 3 gun gecikti ama oldum hatta az oldum yerlesme kanamasi falan sandim test yaptim negatifti. Bu ayda boylr oldu. Doktor ilk defa olan bisey bundan bisey cikmaz dedi bana ama korktum ister istemez. Arada regl sancilari gelip gidiyor
Stres cok var gecen aydan beri uzerimde bende onu sebep görüyorum fakat hic boyle bisey yasamadigimdan kafama taktimOlacaksındir telaslanma mevsim geçişlerinde olabiliyor, stres zamanında da olabilir, endişelenecek bişey yok dediyse doktor yoktur
Akışına bırakırsanız düzene girecek vücut tepkime gösteriyor emin olunStres cok var gecen aydan beri uzerimde bende onu sebep görüyorum fakat hic boyle bisey yasamadigimdan kafama taktim
Olabilir şuan reglim başladı teşekkür ederim ilgilenip yazdiginiz için. Peki bisey sorucam bu rahim duvari inceligu nedir skinti yoktur degil mi yanlis gordu cunku östrojen düşüklüğü var sandim ama hormon degerlerin guzel dediAkışına bırakırsanız düzene girecek vücut tepkime gösteriyor emin olun
Yeşillik bolvbol yiyin rahim adet olcagi zaman incelir atar vücut tabaka tabaka öyle birşey de olabilirOlabilir şuan reglim başladı teşekkür ederim ilgilenip yazdiginiz için. Peki bisey sorucam bu rahim duvari inceligu nedir skinti yoktur degil mi yanlis gordu cunku östrojen düşüklüğü var sandim ama hormon degerlerin guzel dedi
Bilmiyorum ama sonradan oyle bisey yokmus gibi devam etti doktor ben oyle sandim diyerek. Degerler guzel delince değişti. Netten araştırdığımda adet doneminde ve hamilelikte kalinlasirmis yoksa ince olmasi normalmiş gibi bi yazi gördüm.Yeşillik bolvbol yiyin rahim adet olcagi zaman incelir atar vücut tabaka tabaka öyle birşey de olabilir
Aksine adet doneminde incelir mi yani . O zaman ben dun gittim inceydi bugun regl oldum. Normal bir durum degil miBilmiyorum ama sonradan oyle bisey yokmus gibi devam etti doktor ben oyle sandim diyerek. Degerler guzel delince değişti. Netten araştırdığımda adet doneminde ve hamilelikte kalinlasirmis yoksa ince olmasi normalmiş gibi bi yazi gördüm.
Evet normal.bir durum adet olcagin zaman rahim duvarinin kalınlığı incelir ve adet başlar internetten bile baksaniz bu şekilde yazıyor hiç kafanizi bulandirmayinAksine adet doneminde incelir mi yani . O zaman ben dun gittim inceydi bugun regl oldum. Normal bir durum degil mi
Tamam cok tesekkur ederimEvet normal.bir durum adet olcagin zaman rahim duvarinin kalınlığı incelir ve adet başlar internetten bile baksaniz bu şekilde yazıyor hiç kafanizi bulandirmayin