• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim duvari enfeksiyonu yasayanlar bakabilir misiniz ?

Histereskopide alınıyor evet canım tamam şimdi anlasıldı. ama işte o işlemden sonra bile antibiyotik vermesi gerekirdi. Önlem amaçlı. Garip bir doktormus kimi doktor yoğunluktan hiç ilgilenmiyor bile.
aynen şaka gibi bir doktor ve antibiyotik verdi ama bir ise yaramadı sonra tekrar gittim şikayetlerimi anlattım famera verdi gönderdi ne yumurta takibi ne birşey 🙂 sonra burda özel ümit hastanesi var oraya gittim adetim 4 gün gecikti dedim ve sorunları anlattım yumurtan çatlamamış dedi. vajinal kültür yaptı temiz dedi gönderdi. delirmemek el de değil 🙂🙂

Rahim agzı yarasıyla aynı şey degil sanırım degil mi ?
hayır değil. bu rahim duvarında koroniklesmis enfeksiyon. yani kronik endometrik diye geçiyor. ve kötü olan vajinal kültür de yada idrar tahlilinde çıkmıyor cok sinsi birşey. o yüzden bebek duvara tutunamıyor tutunsada düşük vs oluyor..

aynen şaka gibi bir doktor ve antibiyotik verdi ama bir ise yaramadı sonra tekrar gittim şikayetlerimi anlattım famera verdi gönderdi ne yumurta takibi ne birşey 🙂 sonra burda özel ümit hastanesi var oraya gittim adetim 4 gün gecikti dedim ve sorunları anlattım yumurtan çatlamamış dedi. vajinal kültür yaptı temiz dedi gönderdi. delirmemek el de değil 🙂🙂
Yok artık yaniii.. femara öyle kafasına göre veremez ki verse bile takip şart ne doktorlar var yahu

hayır değil. bu rahim duvarında koroniklesmis enfeksiyon. yani kronik endometrik diye geçiyor. ve kötü olan vajinal kültür de yada idrar tahlilinde çıkmıyor cok sinsi birşey. o yüzden bebek duvara tutunamıyor tutunsada düşük vs oluyor..
Umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz ve dilediginiz şekilde bir bebeginiz olur .

Canım netten biraz araştırdıgımda uygun antibiyotikmiş tek çaresi. Sen iyi bir doktora gitte uygun ilacını versin. Gerçi vajinal kültürde işine yarayabilrdi. çünkü virüsün bakterinin türü kültürle belli oluyor ona göre de antibiyotik veriliyor

Canım netten biraz araştırdıgımda uygun antibiyotikmiş tek çaresi. Sen iyi bir doktora gitte uygun ilacını versin. Gerçi vajinal kültürde işine yarayabilrdi. çünkü virüsün bakterinin türü kültürle belli oluyor ona göre de antibiyotik veriliyor
aynen şimdi doktor araştırması yapıyorum. işin tarjikomik kısmı vajinal kültür de sorun yok. sonucu normal vajina florası üredi. doktor da sorun yok dedi.

Nasil anlasiliyor oeki bu durum bilgi verebilir misini rica etseen

Back
X