Rahim duvarı darlığı lütfen yardim

Zauf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
13
4
1
32
Arkadaşlar iki kez aşılama oldum olmadı tüpe geçmeye karar verdik ve öncesinde histereskopi olmam gerektiğini öğrendim beni genel anestezi ile histereskopi ye aldıklarında rahim ağzında darlık olduğu için işlemi gerceklestiremediklerini söylediler doktorum biraz daha zorlasam rahim delinirdi dedi ve rahimde darlık olduğu için tüp bebek yaptıramiyorum bu durumu Yasayan varmı aranızda ne yaptinz

Spekulum girmiyorsa vajinada darlık vardır ve yapısaldır.Önce onu tespit edip tedavi etmeliler.Arkadaşım bu sebeple ameliyat oldu ve hiç tedavisiz doğal yolla şimdi 3 tane çocuğu var.

Spekulum girmiyorsa vajinada darlık vardır ve yapısaldır.Önce onu tespit edip tedavi etmeliler.Arkadaşım bu sebeple ameliyat oldu ve hiç tedavisiz doğal yolla şimdi 3 tane çocuğu var.
Vajinada darlık yok rahim ağzında sıkıntı var tedaviye devam ediyoruz ama yine de son beni endiselendiriyor

Bi dakka tam anlatamamışsınız canım
Spekulum dediginiz sey vajinayı açmak icin kullanilan alet degil mi? Aşılama daki ince kanül sonucta girmiş ve enjekte edilmiş spermler. Tutmamis. Aşılama da tutma olasılığı zaten düşük. Rahim filminde ne çıktı peki? Cekildiniz mi?

Bi dakka tam anlatamamışsınız canım
Spekulum dediginiz sey vajinayı açmak icin kullanilan alet degil mi? Aşılama daki ince kanül sonucta girmiş ve enjekte edilmiş spermler. Tutmamis. Aşılama da tutma olasılığı zaten düşük. Rahim filminde ne çıktı peki? Cekildiniz mi?
A pardon evet kanul şuan girmiyor aşılamada girmişti şuan girmiyor

A pardon evet kanul şuan girmiyor aşılamada girmişti şuan girmiyor
Cok afedersin esinle cinsel iliskiye de giremiyorsun o zaman öyle mi ne degismis ki rahim ağzında onu anlamadım ya doktor ne diyor

Sonraki açıklamanızı yeni gördüm.Kanül girmiyor diye ifade etmişsiniz.
Size hafif anestezi verip,özel buji denen aletlerle önce rahim ağzınızı genişletip,sonrasında işlemi uygulayabilirler.Doktorunuzla görüşün.Onlar bu gibi durumlarda ne yapılacağı konusunda tecrübelilerdir.
Daha önce normal doğum yapmış olmama rağmen,bende de aynı sizdeki gibi rahim ağzı açılmadığı için,yapılacak küçük bir müdahale yapılamadı.Anlattığına göre, şimdi size yukarıda anlattığım yöntemi uygulacakmış doktorum.

Doktor reglinin ikinci günü gel bı ilaç vereceğiz dedi nasıl olacak bilmiyorum kas gevşetici bir ilaç mı verecek yoksa başka bir şey mi deneycek bilmiyor m

Doktor reglinin ikinci günü gel bı ilaç vereceğiz dedi nasıl olacak bilmiyorum kas gevşetici bir ilaç mı verecek yoksa başka bir şey mi deneycek bilmiyor m
3 kez kanul denemesi yapıldı ve doktor bu kez değişik bı işlem uyguladı makasla falan canım çok yandı ve üç gün kanaman oldu adetin ikinci günü gel ilaç vereceğiz dedi umarım bu sefer ise yarar :((

rahim agzi darligi yuzunden asilama islemi bile dogru durust gerceklestirilemedi bende. Isin cok detayinu bilmiyorum ama demir bir alet yerlestirmeye calistilar asilama isleminden once ve o alet yerlesmedi. Oluyorum sandim o kadarki canim yandi. Hickira hickira agliyorum doktor olacak insan musveddeside bagiyor ustume kendini kasmaya devam edersen islemi iptal edecegim diye. Guc bela yerlestirdi guya gerci ben yerlestiginede inanmiyorum doktorun surat ifadesinden belliydi sperm enjekte edildi ve asilama tutmadi tabiki. Gunlerce kanamam olmustu yirtilmistim sanki alttan. Islemden sonra hemsire bana rahim agzinda asiri darlik var bu yuzden oyle oldu dedi. Ertesi ay kendiligimden hamile kaldim. Insallah sizdede oyle olur. Alakasi varmi bilmiyorum ama ben normal dogumda yapamadim. Tam bir gun suren sanci ve saatler suren ikinma sonrasi bebegimin kafasi sıkısti ve oksijensiz kaldi. Artik oldurun beni dayanamiyorum diye haykiriyordum. Son anda sezeryana alindim ve bebegim kil payi kurtuldu. Adam akilli bilgi veren olmadi bana hic. Banami adam gibi doktorlar denk gelmiyor anlamiyorumki. Gittigim doktora bana rahim agzim cok dar dendi normal doguma engel teskil edermi diye sordum bana x hastanedeki doktorlar hic birsey bilmiyor sen bakma onlara alttan muayene bile etmeden sen cok rahat dogurursun dedi. Bahsettigi hastane ise bir universite hastanesi. Olan cocuguma oluyordu neredeyse. Neyse aklinizda bulunsun eger hamile kalirsaniz bunun ustunde mutlaka durun.

3 kez kanul denemesi yapıldı ve doktor bu kez değişik bı işlem uyguladı makasla falan canım çok yandı ve üç gün kanaman oldu adetin ikinci günü gel ilaç vereceğiz dedi umarım bu sefer ise yarar :KK43:(

Iyide adetin ikinci günü ovülasyon olmuyorsunki. Asilama desen olmaz, tüp bebek denemisindede yumurtalar önceden toplamasina ragmen, ovülasyonu beklemiyorlarmi?

Burnuma niyese iyi kokular gelmiyor. Günlerce kanama felan normal degil. Bende smear testinde zorlaniyorum mesela ama doktorum asla beni kanatacak duruma getirmedi.

Bence baska bir doktora git. Seninde rahat his ettigin doktor.

Iyide adetin ikinci günü ovülasyon olmuyorsunki. Asilama desen olmaz, tüp bebek denemisindede yumurtalar önceden toplamasina ragmen, ovülasyonu beklemiyorlarmi?

Burnuma niyese iyi kokular gelmiyor. Günlerce kanama felan normal degil. Bende smear testinde zorlaniyorum mesela ama doktorum asla beni kanatacak duruma getirmedi.

Bence baska bir doktora git. Seninde rahat his ettigin doktor.

Adet zamanı rahim ağzı açılır

O zaman biraz kendi açılır biraz gevşetici ilaç verir ve rahim içine bakacak şimdi yapamadığı işlemi yapacak

Muhtemelen perde vs var mı diye kontrol edecektir

O zaman biraz kendi açılır biraz gevşetici ilaç verir ve rahim içine bakacak şimdi yapamadığı işlemi yapacak

Ben ayrıca picoluyum ikinci günü kist falan olusmamissa başlayacak herhalde o kadar moralim psikoloji m bozuldu ki anlatamam

Benim rahim agzi sonrasında kapandı çünkü öncesinde aşılama yapıldı başta öle bişi olsa kanul ozamanda girmezdi bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım ,☹️

Back