Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Valla canım tekrar yapmaya cesaretim yok. korkuyorum perşembe herşeyi anlayacaz. elimde dondurulmuşta kalmadı.
Canım haklısın. Dur bakalım inşallah Perşembe güzel bir değer çıkar kan sonucuyla. Valla ben de bu ara çok korkuyorum bu transfer de tutmazsa elimde embriyo da kalmayacak diye. En kötü yeniden başlarız canım napalım Allah’tan umut kesilmez

Sil bastan baslariz ozman ama simdi dusunmeyelim gercekten iyi olucak hamile kalicaz insallah bayagi kendimi motive ettim persembeye kadar sonrasi allah kerim

Canım sizdeki tüp bebek yapma nedeni neyden kaynaklıyıdı .. 4 gün embriosu kana geç karışıyo eh idrarara daha geç sabr et .. embrio kaliten neydi ?
Canim esimin morfoloji 2 bendede yumurta rezervi 0.9 ikimizinde kalite sorunu var. Bu ikinci denememiz ilkinde de elimde 2 tane kalmisti onlari transfer ettiler tutmadi. Busefer 3 tane dondurmuslardi cozulunce 2 tanesi gelisimi gerilemis bana transfer edilenin kaliteli oldugunu soyledi doktor ama bilmiyorum

Anladım canım kuzum ama morfoloji tüp bebekte hiç bi etki etmiyor .. ivf mi icsi mi yapıldı ?

Benim negatifle sonuçlandı kızlar. Maddi manevi çok yoruldum Allah'ım sizlerin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Benim negatifle sonuçlandı kızlar. Maddi manevi çok yoruldum Allah'ım sizlerin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Canım çok üzüldüm gerçekten. Allah’tan umut kesilmez, belki başka tedaviye güç bulursun kendinde yada doğal olarak olur. Konuşmak istersen burdayım, özelden de yazabilirsin

Canım çok üzüldüm gerçekten. Allah’tan umut kesilmez, belki başka tedaviye güç bulursun kendinde yada doğal olarak olur. Konuşmak istersen burdayım, özelden de yazabilirsin
Allah razı olsun canım gerçekten bizi bizden başkası anlamıyor. bugün bir ağlıyorum bir gülüyorum. çok tuhafım rabbim düşmanıma bile yaşatmasın. Kendıme gelince tekrar başlarım herhalde tedaviye doktorum pes etmek yok dedi pes etmicemde olumluda düşünemiyorum artık .

Canım gözlerim doldu İnan. Benim de iki başarısız denemem var biliyorsun, insanın canı çok yanıyor biliyorum. Üzülmemeye çalış bi sonrakinde olacak Allah’ın izniyle. Konuşmak istediğinde yaz kendini yalnız hissetme, hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, sırayla anne olucaz inşallah

Dualarım sizinle. Ağlayıp üzülün ama çabuk toparlanın yaşınız daha 32 o kadar gençsiniz ki. Allah'ım inşallah sizinde kucağınızı boş bırakmayacak

İnşallah canım Çok sağolun tekrardan. Dua etmekten başka çarem yok. sizlerde dualarımdasınız. Allah yardımcımız olsun

Dualarım sizinle. Ağlayıp üzülün ama çabuk toparlanın yaşınız daha 32 o kadar gençsiniz ki. Allah'ım inşallah sizinde kucağınızı boş bırakmayacak
İnşallah canım bu tedavide zaman öyle hızlı geçiyorki anlamıyorsun bile rabbim hayırlısını versin. Çok teşekkür ederim desteğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…