Canım sizdeki tüp bebek yapma nedeni neyden kaynaklıyıdı .. 4 gün embriosu kana geç karışıyo eh idrarara daha geç sabr et .. embrio kaliten neydi ?Valla canım tekrar yapmaya cesaretim yok. korkuyorum perşembe herşeyi anlayacaz. elimde dondurulmuşta kalmadı.
Canım haklısın. Dur bakalım inşallah Perşembe güzel bir değer çıkar kan sonucuyla. Valla ben de bu ara çok korkuyorum bu transfer de tutmazsa elimde embriyo da kalmayacak diye. En kötü yeniden başlarız canım napalım Allah’tan umut kesilmezValla canım tekrar yapmaya cesaretim yok. korkuyorum perşembe herşeyi anlayacaz. elimde dondurulmuşta kalmadı.
Sil bastan baslariz ozman ama simdi dusunmeyelim gercekten iyi olucak hamile kalicaz insallah bayagi kendimi motive ettim persembeye kadar sonrasi allah kerimCanım haklısın. Dur bakalım inşallah Perşembe güzel bir değer çıkar kan sonucuyla. Valla ben de bu ara çok korkuyorum bu transfer de tutmazsa elimde embriyo da kalmayacak diye. En kötü yeniden başlarız canım napalım Allah’tan umut kesilmez
Canim esimin morfoloji 2 bendede yumurta rezervi 0.9 ikimizinde kalite sorunu var. Bu ikinci denememiz ilkinde de elimde 2 tane kalmisti onlari transfer ettiler tutmadi. Busefer 3 tane dondurmuslardi cozulunce 2 tanesi gelisimi gerilemis bana transfer edilenin kaliteli oldugunu soyledi doktor ama bilmiyorumCanım sizdeki tüp bebek yapma nedeni neyden kaynaklıyıdı .. 4 gün embriosu kana geç karışıyo eh idrarara daha geç sabr et .. embrio kaliten neydi ?
Anladım canım kuzum ama morfoloji tüp bebekte hiç bi etki etmiyor .. ivf mi icsi mi yapıldı ?Canim esimin morfoloji 2 bendede yumurta rezervi 0.9 ikimizinde kalite sorunu var. Bu ikinci denememiz ilkinde de elimde 2 tane kalmisti onlari transfer ettiler tutmadi. Busefer 3 tane dondurmuslardi cozulunce 2 tanesi gelisimi gerilemis bana transfer edilenin kaliteli oldugunu soyledi doktor ama bilmiyorum
Canım mikrochip yöntemini kullandı doktor hangisi oluyor bilmiyorumAnladım canım kuzum ama morfoloji tüp bebekte hiç bi etki etmiyor .. ivf mi icsi mi yapıldı ?
Tamam canım ivf yani .. hakkınızda hayırlısı olsun inşalllah bir an önce pozitifi alırsınCanım mikrochip yöntemini kullandı doktor hangisi oluyor bilmiyorum
Amin inşallah canım hepimiz görelimTamam canım ivf yani .. hakkınızda hayırlısı olsun inşalllah bir an önce pozitifi alırsın
Canım çok üzüldüm gerçekten. Allah’tan umut kesilmez, belki başka tedaviye güç bulursun kendinde yada doğal olarak olur. Konuşmak istersen burdayım, özelden de yazabilirsinBenim negatifle sonuçlandı kızlar. Maddi manevi çok yoruldum Allah'ım sizlerin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Allah razı olsun canım gerçekten bizi bizden başkası anlamıyor. bugün bir ağlıyorum bir gülüyorum. çok tuhafım rabbim düşmanıma bile yaşatmasın. Kendıme gelince tekrar başlarım herhalde tedaviye doktorum pes etmek yok dedi pes etmicemde olumluda düşünemiyorum artık .Canım çok üzüldüm gerçekten. Allah’tan umut kesilmez, belki başka tedaviye güç bulursun kendinde yada doğal olarak olur. Konuşmak istersen burdayım, özelden de yazabilirsin
Canım gözlerim doldu İnan. Benim de iki başarısız denemem var biliyorsun, insanın canı çok yanıyor biliyorum. Üzülmemeye çalış bi sonrakinde olacak Allah’ın izniyle. Konuşmak istediğinde yaz kendini yalnız hissetme, hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, sırayla anne olucaz inşallahAllah razı olsun canım gerçekten bizi bizden başkası anlamıyor. bugün bir ağlıyorum bir gülüyorum. çok tuhafım rabbim düşmanıma bile yaşatmasın. Kendıme gelince tekrar başlarım herhalde tedaviye doktorum pes etmek yok dedi pes etmicemde olumluda düşünemiyorum artık .
Benim negatifle sonuçlandı kızlar. Maddi manevi çok yoruldum Allah'ım sizlerin kucağını boş bırakmasın inşallah.
İnşallah canım Çok sağolun tekrardan. Dua etmekten başka çarem yok. sizlerde dualarımdasınız. Allah yardımcımız olsunCanım gözlerim doldu İnan. Benim de iki başarısız denemem var biliyorsun, insanın canı çok yanıyor biliyorum. Üzülmemeye çalış bi sonrakinde olacak Allah’ın izniyle. Konuşmak istediğinde yaz kendini yalnız hissetme, hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, sırayla anne olucaz inşallah
İnşallah canım bu tedavide zaman öyle hızlı geçiyorki anlamıyorsun bile rabbim hayırlısını versin. Çok teşekkür ederim desteğiniz içinDualarım sizinle. Ağlayıp üzülün ama çabuk toparlanın yaşınız daha 32 o kadar gençsiniz ki. Allah'ım inşallah sizinde kucağınızı boş bırakmayacak
Canım hayırlı olsun.Miniklerin inşallah tutunurlar sana. Tatlı heyecanın başlıyor gözün aydın diyelimKızlarr büyük gün bugün transferim bugün. Çok heyecanlıyım. Dua edin nolur
Allah yardımcın olsun inşallah pozitif sonucunu da alırsın canımKızlarr büyük gün bugün transferim bugün. Çok heyecanlıyım. Dua edin nolur
Canım hayırlı olsun.Miniklerin inşallah tutunurlar sana. Tatlı heyecanın başlıyor gözün aydın diyelim
Çok teşekkür ediyorum kızlar. Allah hepimize pozitifi görmeyi nasip etsin en kısa sürede. Allah hepimize anne olmayı nasip etsinAllah yardımcın olsun inşallah pozitif sonucunu da alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?