Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Benbirdost

‍‍‍
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
6.441
7.729
Slm kızlar 6 eylülde yumurtalarım toplandı.. şuan rahim dinlendirme sürecindeyim:)) transferim 22 kasımda daha çoooookk var yani:KK43: resmen şafak sayıyorum, sanki hiç günler geçmek bilmiyor gibi..

Benim gibi transfer bekleyenler gelin birlikte bekleyelim neler yememiz gerekir onları konuşalım.. transfer sonuçlarımızı da beraber bekleriz hem sohbet ederiz hemde vakit geçmiş olur:KK66:)

hadi çıkın çıkın gelin :halay:

TRANSFER BEKLEYENLER;

tugce0640 tugce0640 22 ekim transfer
1 kasım test günü (negatif) inşallah bir sonrakinde güzel haberlerini alırız..
81870719 81870719 23 ekim transfer
2 kasım test günü (negatif) inşallah bir sonrakinde güzel haberlerini alırız..
Ikinci transfer günü 18 ocak, test günü 28 ocak HAMİLE:anneadayı:
BELİRTİLERİ VE BESLENMESİ;
Ilk gunlerde kasik ve bel agrim oldu...5. Ya da 6. Gun gece uyuyamadim acayip halsizlestim...kalcalarimda ve bacaklarimda halen agrilar var...beslenmemde ozel bir sey yapmadim herseyden yedim saglikli beslenmeye çalıştım.kabiz olmamak icin kuru kayisi incir yedim... Ilk denememde daha cok dikkat etmistim ama tutmamisti...rabbim nasip edince oluyor naparsan yap:KK66:
Melusina22 Melusina22 7 kasım transfer, 17 kasım test günü çok şükür grubumuzun ilk HAMİLESİ :anneadayı:
2-3 gündür ciddi üşümem vardı en çokta ayaklarımda belirgin, çorap patik giydiğim halde ayaklarım ısınmıyordu
kombiyi sonuna kadar açtım evdekiler sıcaktan fenalık geçiriyor artık :)
dün sabah adet olacak gibi karın ağrım başladı başkada bir belirtim yok canım
transferden beri hafif bi mide bulantım var ama o da coraspin başladığımdan beri olduğu için bu duruma bağlamadım pek
her sabah bi tane yumurta yiyorum 1 bardak süt içiyorum, gün içinde 2,5- 3 lt su içtim
gün içinde ceviz çiğ badem kuru kayısı yedim kabız olmamak için
onun dışında genelde evde pişen şeyleri yiyorum
başka ekstra yediğim bişey olmadı
işten izin aldım, ama doktorum yatma sürekli dediği için hergün 45-50 dk yürüyüş yaptım
mervesm mervesm 12 kasım transfer 23 kasım test günü (negatif) inşallah bir sonrakinde güzel haberlerini alırız.
M Marsay 22 kasım transfer test günü 7 aralık (negatif) inşallah bir sonrakinde güzel haberlerini alırız.
Benbirdost Benbirdost 26 kasım transfer test günü 5 aralık çok şükür grubumuzun ikinci HAMİLESİ:anneadayı:
5.gün akşam kasıklarımda batmalar oldu ama 10 saniye kadar sürdü belki okadar bile sürmemiştir:) sonrasında başım dönmeye başladı, yemek yerken bir an da çok halsizleştim kolum kalkmadı 5 saniye sürdü sonrasında geçti. Ama baş dönmesi 20-30 dk sürdü.....

6.gün yine baş dönmem oldu sabah ama yine 20 dk falan sürdü..

7.gün sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonrasında kan testi verdim ve 77.31 çıktı. Ve sağ yumurtalığıma ağrı girdi 5 sn kadar kısa sürdü. Sabahtan akşama kadar baş ağrısı oldu...

8.gün yine uzun süren baş ağrısı ve kısa süren baş dönmesi..

9.gün yani bugün test günümdü 230.5 çıktı.. Allahın izniyle bebeğim benimle:KK66: inşallah hep benimle olur... bugün çok fazla iştahım arttı onun dışında bugünlük hiçbir belirtim yok:)))
Allahım hamile olanlar ve ben inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız..
Ve bu duyguyu yaşamak sizlere de nasip olsun inşallah:dua:
Hergün ballı süt, yumurta, çiğ kabak çekirdeği, çiğ badem, fındık yedim. Hergün 2 elma, 2 havuç, ananas bunların suyunu sıkıp içtim. Haftada 2 gün kuru fasulye, 2 gün ilikli kemik suyu, 1 gün balık ve sebze yemeği yedim :kk77:

B Brc48 26 kasım transfer test günü 6 aralık çok şükür grubumuzun bir diğer ikinci HAMİLESİ:anneadayı:
BELİRTİLERİ;
Kızlar merhaba.
@Videsupra ile aynı gün transfer olmuştuk.ve aynı gün test yaptık ve ogtendik. Evet kızlar bende hamileyim Allah'ın izniyle.
Hepinize nasip olsun ins.
Bende mide bulantısı başladı.agrim benim kasiklarimda çok fazla oldu kızlar.saplaniodu ağrı 15 dk snra yine oluyodu. Herkese belirti farklı oluyor yada olmuyor.
4 gün embriyosuydu.7 inci gün erken gebelik testinde çıktı.hemen doktora gittim beta 48 çıktı. Diğer gün 97 çıktı.doktorum değer artışının iyi olduğunu söyledi. Merkezim Antalya İvf Hasan bulut . Allahimin izniyle Allah'ım ol derse oluyor.
İnanın kızlar vazgecmeyin. En başından beri hissedinki bebeğinizde sizi hissetsin.

Rabbim ol der ve olur

perkur perkur 29 kasım transfer 11 aralık transfer çok şükür HAMİLE :anneadayı:
BELİRTİLERİ;
Ben belirti bulmamak için uğraştım boş yere umutlanmaktan korkuyodum çünkü ama ne kadar aramasam da illaki bişeyler oldu. 4. gün veya 5. gündü sanırım sırt agrılarım başladı kasıklarımda kesik gibi acılar oluyodu sonrasında bu karnımla kasıklarım arasında yatay bi çizgi şeklinde devam etti. başka da bi belirtim olmadı.haaa bir de 11. günün akşamında canım çok fena bi şekilde ekşi bi şeyler çekti koskoca bi limonu ısıra ısıra yedim benim için en büyük belirti buydu aslında en çok bu umutlandırdı beni çünkü dayanılmaz bi istekti (muhtemelen aşerme değil ama umut işte)... beslenmeye gelirsek te tüp bebeğe başladığımız 28 ağustostan itibaren gün aşırı yumurta yedim yumurta toplama döneminde bolca protein (kırmızı et) aldım. transfer döneminde de sabah yumurta ara öğünlerde badem, elma, mandalina, hurma, kuru kayısı, ceviz yedim haftada en az 1 kez kesin balık yedim, bolca yeşillik(koyu yeşil yapraklı sebzeler özellikle) yani böyle yazınca da ne çok yiyorum ben yaa dedim ama hepsinden azar azar yiyorum :) akşamları yarım nar yarım ayva yedim ama bunları özellikle yemedim zaten yiyordum. Rabbimin her yarattığı şifa. Allah herkesin gönlündekini ömrüne hayırlı eylesin...

Mojo44 Mojo44 1 aralık transfer (kimyasal) inşallah bir sonrakinde pozitif olucak..
mutlulukpesinde mutlulukpesinde 11 aralık transfer 20 aralık test günü çok şükür HAMİLE:anneadayı:
Canm benim belirtilerim fazla olmadı aslında adet belirtileriyle aynıydı adet sancısı 3 gündür çekiyordum gaz çok fazla ve bağırsaklarda hareketlilik her adet dönemimde olur bunlar ve yine yaşadım umudum yoktu ama Allah ın izniyle pozitif sonucu aldım Beslenme şeklime gelince kahvaltımda mutlaka organik yumurta avokado eğer kahvaltıda avokado yemezsem ara öğünde yiyordum. Ananas hergün 1 dilim yedim..yoğurt her yemekte tükettim tabiki ev yoğurdu. Haftada 2 defa balık yani bir gün balık çorbası içtim bir kaç gün sonra balık yedim,

S saskito 18 aralık transfer 27 aralık test günü (negatif) inşallah bir sonrakinde güzel haberlerini alırız..
@nesmertoglu 25 aralık transfer 3 ocak test günü
Çok şükür HAMİLE:anneadayı:

BELİRTİLERİ VR BESLENMESİ;
Transferin ikinci gününden itibaren kasık ağrısı hassasiyet kasıklarımda doluluk basınç hissi vardı ve sonraki dönemde sık idrara çıkmaya başladım. İdrar tonu ve kokusunda değişiklik farkedinde 5. Günde idrar testi pozitif çıktı zaten. Beslenme hepimize uygulanan klasik beslenmeydi. Sabah yumurta olan bi kahvaltı, öğlen ya avokado ya ananas,akşam brokoli havuç pırasa ıspanak Brüksel lahanası karnabahar sebzelerinden biri veya birkaçı, çorba bol salata ve günde iki su bardağı kefir. Çiğ kabak çekirdeği,çiğden fındık fıstık ceviz.
@sedamikail 25 aralık transfer 5 ocak test sonucu (negatif) inşallah bir sonrakinde güzel haberlerini alırız..
hilal1907 hilal1907 26 aralık transfer 5 ocak test günü çok şükür HAMİLE:anneadayı:

Canim belirtim pek yok ilk gun biraz kasiklarimda acima oldu. Bide ucuncu gun gece adet agrisi gibi ahrilarim oldu. 7.gunum baska bisey hissetmedim. Sabahlari ac karnina ananas avakado ve kivi yiyorum. İlaclarimi duzenli kullaniyorum. Keciboynuzu ozu iciyorum her gun okadar.

birumut58 birumut58 22 ocak transfer, test günü 3 şubat
@buika88 30 ocak transfer
@galadriel80 31 ocak transfer, 9 şubat test günü. (Negatif) inşallah bir sonrakinde güzel haberlerini alırız
@teacheralla şubatta transfer
@seysaysey şubatta transfer
Paramedik92 Paramedik92 şubatta transfer
Nissara Nissara transfer tarihi belli değil
S seriday989 transfer tarihi belli değil

Son düzenleme:
Slm kızlar 6 eylülde yumurtalarım toplandı.. şuan rahim dinlendirme sürecindeyim:)) transferim 20 kasımda daha çoooookk var yani:KK43: resmen şafak sayıyorum, sanki hiç günler geçmek bilmiyor gibi..

Benim gibi transfer bekleyenler gelin birlikte bekleyelim neler yememiz gerekir onları konuşalım.. transfer sonuçlarımızı da beraber bekleriz hem sohbet ederiz hemde vakit geçmiş olur:KK66:)

isimli liste de yapabiliriz:))
hadi çıkın çıkın gelin :halay:
merhaba canım hayırlı olsun topigin

20 agustosta yumurtalarim toplandi.ilk reglimi 31 agustosta oldum.ikinci reglimde gidecem tekrar..Regenesis kullaniyorum vitamin olarak..ilac almamaya dikkat ediyorum...baska da biseye dikkat etmiyorum...

20 agustosta yumurtalarim toplandi.ilk reglimi 31 agustosta oldum.ikinci reglimde gidecem tekrar..Regenesis kullaniyorum vitamin olarak..ilac almamaya dikkat ediyorum...baska da biseye dikkat etmiyorum...
Bende beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum canım..

Kuru incir, çiğ kabak çekirdeği, ballı süt, ayran, meyve, ilikli kemik suyu, kuru fasulye, yumurta bunları sürekli tüketiyorum..

Inşallah emeklerimizin karşılığını alırız..

Bende dinlendirme surecindeyim. Gecen ay transfer olmuştum, negatif sonuç aldım. 2 tane dondurulmusum kaldi, onlarin öncesinde histeroskopi yapilacak. Bu haftasonuna randevu aldim. Sonrasinda 1 ya da 2 adet surecini dinlenerek geçireceğim ve belirsiz beklemek cok zkr. Gerci negatif sonuc almak da cok zordu amaa..

Bende dinlendirme surecindeyim. Gecen ay transfer olmuştum, negatif sonuç aldım. 2 tane dondurulmusum kaldi, onlarin öncesinde histeroskopi yapilacak. Bu haftasonuna randevu aldim. Sonrasinda 1 ya da 2 adet surecini dinlenerek geçireceğim ve belirsiz beklemek cok zkr. Gerci negatif sonuc almak da cok zordu amaa..
Çok geçmiş olsun canım inşallah bu sefer pozitif olur ve bebişin seni hiç bırakmaz :dua:

Bende opu işleminde histereskopi oldum oyüzden 2 aydan fazla rahim dinlendirme verdi dr çok şükür 49 gün kaldı:))

Senide 1.sayfaya ekliyorum:KK66:

Çok geçmiş olsun canım inşallah bu sefer pozitif olur ve bebişin seni hiç bırakmaz :dua:

Bende opu işleminde histereskopi oldum oyüzden 2 aydan fazla rahim dinlendirme verdi dr çok şükür 49 gün kaldı:))

Senide 1.sayfaya ekliyorum:KK66:
Opu sırasında olabilio muymus, ay keske benim de o zama yapsalardi. O masaya bidaha yatıp anestezi alma fikri beni cok geriyor. Gerci bu ara her seye geriliyorum ama :) sonu güzel olsun da her seye raziyim artık. Hepimizin hakkinda hayirlisi

Opu sırasında olabilio muymus, ay keske benim de o zama yapsalardi. O masaya bidaha yatıp anestezi alma fikri beni cok geriyor. Gerci bu ara her seye geriliyorum ama :) sonu güzel olsun da her seye raziyim artık. Hepimizin hakkinda hayirlisi
Evet canım benim rahim filmimde rahmimin kalp şeklinde olduğunu söylemişti doktorum her muayeneye gittiğimde rahimin şeklinede bakıyordu emin olmak için. Kendini ona göre hazırla opu'da histereskopide yapıcam demişti ve yaptı:)))

Canım anestezi almak sorun olmuyorda sonrasında tansiyon düşünce kötü oluyor insan.. inşallah sorunsuz geçer..
Histereskopi olma sebebi nedir?
Yani benim gibi rahimde sorun mu var yoksa birinci negatif olduğu için ikinciye önlem amaçlı mı yapacaklar?

Ama hazırda zaten dondurulmuş embriyoların var ki yeniden yumurta gelişse ne yapacak? Ayy ben hiç bişey bilmiyorum kendimi cahil gibi hissettim:KK43:
ilaçsız natürel hazirliyor canım doktorum neden boyle yaptigini bende bilmiyorum ama bu şekilde doğal yolla gebe kalmis gibi olacaksın diyor bu arada doktorum ali osman koyuncuoglu

ilaçsız natürel hazirliyor canım doktorum neden boyle yaptigini bende bilmiyorum ama bu şekilde doğal yolla gebe kalmis gibi olacaksın diyor bu arada doktorum ali osman koyuncuoglu
Evet o doktoru duymuştum canım. Ne güzel ilaçsız tedavi ya ben şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum 13 ekimde yarım doz lucrin depot kullanıcam (geçici menepoza girmem için) sonra 25 ekimden sonra bir sürü ilaç kullanıcam :KK43: inşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz... senin de mi ilk tedavin?

Evet o doktoru duymuştum canım. Ne güzel ilaçsız tedavi ya ben şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum 13 ekimde yarım doz lucrin depot kullanıcam (geçici menepoza girmem için) sonra 25 ekimden sonra bir sürü ilaç kullanıcam :KK43: inşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz... senin de mi ilk tedavin?
hayır canım 3 tane negatif tüp bebek tedavisi ankara özel hrs hastanesinde 1 sene ara verdik hem benim toparlanmam hemde maddi acıdan sonra allahim bizi aliosman hocamla tanıştırdı ankaradan istanbula embriyomuzu taşıdık 2 tanesini genetige gonderdik 1 sağlam geldi sadece 2 aydır trasfer için en güzel zamanı bekliyoruz doktoruma çok inananiyorum guveniyorum allahiminda izniyle insalah bu sefer hayırlı sonuclar elde ederiz hepimiz

önceki tedavilerimde bense çok iğne ve ilaç kullanmistim canım bugün hatta doktoruma söyledim ilaçla tedavi çok kolay dedi ben sana igneyi hapı veririm şu gün trasfere gel derim dedi ilacsiz seni kendin hamile kalmis gibi hissettirmeye calisicaz en iyi zamanı bulup dedi benim acelem yok lütfen sizinde aceleniz olmasin dedi bu sefer sen mutlu anne olarak git evine dedi

hayır canım 3 tane negatif tüp bebek tedavisi ankara özel hrs hastanesinde 1 sene ara verdik hem benim toparlanmam hemde maddi acıdan sonra allahim bizi aliosman hocamla tanıştırdı ankaradan istanbula embriyomuzu taşıdık 2 tanesini genetige gonderdik 1 sağlam geldi sadece 2 aydır trasfer için en güzel zamanı bekliyoruz doktoruma çok inananiyorum guveniyorum allahiminda izniyle insalah bu sefer hayırlı sonuclar elde ederiz hepimiz
Inşallah bu sefer pozitif olucak canım olumsuz düşünme.. zaten hiç beklemeden transfer yapılması benimde hoşuma gitmiyor.. vücudunun iyice dinlenmesi rahimin kendini hazırlaması çok önemli..

Donmuş embriyolar genetiğe gidiyor mu?

Evet canım benim rahim filmimde rahmimin kalp şeklinde olduğunu söylemişti doktorum her muayeneye gittiğimde rahimin şeklinede bakıyordu emin olmak için. Kendini ona göre hazırla opu'da histereskopide yapıcam demişti ve yaptı:)))

Canım anestezi almak sorun olmuyorda sonrasında tansiyon düşünce kötü oluyor insan.. inşallah sorunsuz geçer..
Histereskopi olma sebebi nedir?
Yani benim gibi rahimde sorun mu var yoksa birinci negatif olduğu için ikinciye önlem amaçlı mı yapacaklar?
Yaaa iste hepimizin baska baska sebepleri var. Su sitede neler duyup öğrendim bu konularda valla.
Bi görünüp bi kaybolan polip var canim rahimde, hem ona temizleyecek hem de bi bakalim tedbir olsun dedi..

X