• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim de perde ameliyat

Bende de aynı durum var ama doktorum gebelık sırasında düşük olursa düşükten sonra bu amelıyatı yapıp perdeyi alıyoruz rahimden dedi. Peki hiç düşük riskine girmeden gebe kalmadan bu işlemi yaptıramazmıyız bu şekilde yaptıran var mı ??

yaptırmak en iyisi ben düşük yaptım şubatta inş. amelıay olup transfer olucam

Bende de aynı durum var ama doktorum gebelık sırasında düşük olursa düşükten sonra bu amelıyatı yapıp perdeyi alıyoruz rahimden dedi. Peki hiç düşük riskine girmeden gebe kalmadan bu işlemi yaptıramazmıyız bu şekilde yaptıran var mı ??

riske atmamak en ıyısı o düşüğü Allah kımseye yasatmasın yasamaktansa tam temız gıtmek hamıle kalmak en ıyısı ben bülent tıraşa gıdıyorum tavsıyede ederım suzamana kadar aklımızda soru işaretı kalmadı inş. daim olur

Sakin korkmayin ben oldum 45 dk lik bi operasyon histeroskopi ile oldum ayni gun evime dondum bi 10 gun dinlendim calismadim ilk gebeligim dusukle sonuclandi sebep olarak bunu soyledi doktorum ve nihayetinde aradan 5-6 ay gecti hamile kaldim kuzum simdi 4 aylik acil sifakar diliyorum gecmis olsun
Ameliyati kime oldunuz ?

Back