• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim de perde ameliyat

Sena sincar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
27
5
1
Slm kizlar histeroskopi ile Rahim de perde ameliyat olan var mi bende olucam Rahim de perde olduğundan dolayı cevap bekliyorum acil yarın ameliyat olucam korkuyorum

Geçmiş olsun demek istedim sadece, umarım iyi geçer sağlığınıza kavuşursunuz.

geçmiş olsun bende de bir perde var ama şimdilik bana ameliyat demediler.
düşük filan yaptınız doktor nasıl karar verdi ameliyata

Sakin korkmayin ben oldum 45 dk lik bi operasyon histeroskopi ile oldum ayni gun evime dondum bi 10 gun dinlendim calismadim ilk gebeligim dusukle sonuclandi sebep olarak bunu soyledi doktorum ve nihayetinde aradan 5-6 ay gecti hamile kaldim kuzum simdi 4 aylik acil sifakar diliyorum gecmis olsun

Ben 1 düşük ve erken doğum yaptım bebeğim 1 ay yaşadı oldu daha önce rahim filmi çekildim rahimde perde olduğunu öğrendim

Sakin korkmayin ben oldum 45 dk lik bi operasyon histeroskopi ile oldum ayni gun evime dondum bi 10 gun dinlendim calismadim ilk gebeligim dusukle sonuclandi sebep olarak bunu soyledi doktorum ve nihayetinde aradan 5-6 ay gecti hamile kaldim kuzum simdi 4 aylik acil sifakar diliyorum gecmis olsun
Gebelik de sıkıntı yasamadiniz demi ¿

Ben de bir düşükten sonra oldum. bir sıkıntı yaşamadım. korkacak bir şey yok. ilk iki gün az ağrı oldu ama çok rahatsız edici değildi.
Ameliyattan üç ay sonra hamile idim.
Hamilelikte sıkıntı yaşamadım sadece normal doğuma sıcak bakmıyorlar ameliyattan sonra. Şimdi iki yaşında kızım.

Ben de oldum o ameliyatı, bikaç saatte çıkarsın hastaneden. Acı çok olmuyor ama bikaç gün hijyene dikkat et,biraz sakın. 1 haftada hiçbişeyciğin kalmaz:KK200:

Ben de bir düşükten sonra oldum. bir sıkıntı yaşamadım. korkacak bir şey yok. ilk iki gün az ağrı oldu ama çok rahatsız edici değildi.
Ameliyattan üç ay sonra hamile idim.
Hamilelikte sıkıntı yaşamadım sadece normal doğuma sıcak bakmıyorlar ameliyattan sonra. Şimdi iki yaşında kızım.
Normal ameliyata sıcak bakmıyorlar mı???neden ki yaaaa:( bunu ilk defa duydum

Normal ameliyata sıcak bakmıyorlar mı???neden ki yaaaa:KK43: bunu ilk defa duydum
Normal doğuma sıcak bakmıyorlar. sezaryeni tercih ediyor doktorlar. yani belki sizde aynı durum olmaz ama ben riske atmak istemedim. ameliyatın üstünden az zaman geçmişti doktor rahimde yırtılma olabilir demişt. yani sezaryenden sonra normal doğum yapmak gibi bakıyorlar.
Yine de doktorunla görüşebilirsin bunu.

Normal doğuma sıcak bakmıyorlar. sezaryeni tercih ediyor doktorlar. yani belki sizde aynı durum olmaz ama ben riske atmak istemedim. ameliyatın üstünden az zaman geçmişti doktor rahimde yırtılma olabilir demişt. yani sezaryenden sonra normal doğum yapmak gibi bakıyorlar.
Yine de doktorunla görüşebilirsin bunu.
Teşekkür ederim..benim operasyonun üzerinden 4 yul geçti ama umarım bi risk yoktur artık

slm kızlar benimde rahmim kalp şeklindeymiş perde varmış ama öyle ameliyat gerekli demediler bana 3ay önce 3aylık bebeğimi suyumun gelmesinden kaybettim korunma sürem doldu aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum:KK43:

Merhaba geçmiş olsun öncelikle hepinize. Ben de yeni oldum ameliyatı. Çok şükür iyi geçti ve ertesi gün işe devam ettim. İşin tuhafı kaç değişik doktora gittim şimdiki doktor teşhis koydu. 4 kere de düşük yaptığım halde kimse bir şey dememişti. Hayırlısı olsun inş.

slm kızlar benimde rahmim kalp şeklindeymiş perde varmış ama öyle ameliyat gerekli demediler bana 3ay önce 3aylık bebeğimi suyumun gelmesinden kaybettim korunma sürem doldu aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum:KK43:

merhaba aynı durum bendede var acaba ameliyet oldunuzmu

Bende de aynı durum var ama doktorum gebelık sırasında düşük olursa düşükten sonra bu amelıyatı yapıp perdeyi alıyoruz rahimden dedi. Peki hiç düşük riskine girmeden gebe kalmadan bu işlemi yaptıramazmıyız bu şekilde yaptıran var mı ??

Back