- 31 Ekim 2016
- 27
- 5
- 1
- Konu Sahibi Sena sincar
Slm kizlar histeroskopi ile Rahim de perde ameliyat olan var mi bende olucam Rahim de perde olduğundan dolayı cevap bekliyorum acil yarın ameliyat olucam korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik de sıkıntı yasamadiniz demi ¿Sakin korkmayin ben oldum 45 dk lik bi operasyon histeroskopi ile oldum ayni gun evime dondum bi 10 gun dinlendim calismadim ilk gebeligim dusukle sonuclandi sebep olarak bunu soyledi doktorum ve nihayetinde aradan 5-6 ay gecti hamile kaldim kuzum simdi 4 aylik acil sifakar diliyorum gecmis olsun
Normal ameliyata sıcak bakmıyorlar mı???neden ki yaaaa bunu ilk defa duydumBen de bir düşükten sonra oldum. bir sıkıntı yaşamadım. korkacak bir şey yok. ilk iki gün az ağrı oldu ama çok rahatsız edici değildi.
Ameliyattan üç ay sonra hamile idim.
Hamilelikte sıkıntı yaşamadım sadece normal doğuma sıcak bakmıyorlar ameliyattan sonra. Şimdi iki yaşında kızım.
Normal doğuma sıcak bakmıyorlar. sezaryeni tercih ediyor doktorlar. yani belki sizde aynı durum olmaz ama ben riske atmak istemedim. ameliyatın üstünden az zaman geçmişti doktor rahimde yırtılma olabilir demişt. yani sezaryenden sonra normal doğum yapmak gibi bakıyorlar.Normal ameliyata sıcak bakmıyorlar mı???neden ki yaaaa bunu ilk defa duydum
Teşekkür ederim..benim operasyonun üzerinden 4 yul geçti ama umarım bi risk yoktur artıkNormal doğuma sıcak bakmıyorlar. sezaryeni tercih ediyor doktorlar. yani belki sizde aynı durum olmaz ama ben riske atmak istemedim. ameliyatın üstünden az zaman geçmişti doktor rahimde yırtılma olabilir demişt. yani sezaryenden sonra normal doğum yapmak gibi bakıyorlar.
Yine de doktorunla görüşebilirsin bunu.
Doktorun biliyor mu ameliyat olduğunu?Teşekkür ederim..benim operasyonun üzerinden 4 yul geçti ama umarım bi risk yoktur artık
Bilmiyor,bahsetmedim ama. Doğuma yakın bir gündeme getiririm. Bilgim olduğu iyi oldu. Teşekkürler:)Doktorun biliyor mu ameliyat olduğunu?
Gerçi daha doğum konuşmaya var ama gidince bir sorarsınız.
slm kızlar benimde rahmim kalp şeklindeymiş perde varmış ama öyle ameliyat gerekli demediler bana 3ay önce 3aylık bebeğimi suyumun gelmesinden kaybettim korunma sürem doldu aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum