Rahim Anomalisi Olanlar

Benim de vajinal muayne de cift rahim oldugunu söyledi doktorlar 1,5 yıllık evliyim hic gebelik gerceklesmedi nedeni bu mu acaba nasip olursa rahim filmi cekilcem bu ay bakalım ne cıkacak .

Gecms olsn demek icin girmstm ki msjnizi gòrdm kismet deilms demekki en iyisi bu süre zarfinda biraz daha arastrma yapin siz belki ilahi bi isarettir:KK58:

Esim bile diyor belki hamilesin ondan olamadın ameliyat diyor. :) umut dünyasi. :)
Bakalım ne olacak?
Dediğin gibi ilahi bir işaret olabilir.
Allaha emanet ol.

Benim de vajinal muayne de cift rahim oldugunu söyledi doktorlar 1,5 yıllık evliyim hic gebelik gerceklesmedi nedeni bu mu acaba nasip olursa rahim filmi cekilcem bu ay bakalım ne cıkacak .

Bende 1.5 yıllık evliyim. Bende hiç gebelik yasamadim. Belki sebebi bu olabilir. Bende öyleyim ameliyat olacağım inşallah.

Bu arada siz nerede yasıyordunuz rahim filmini nerede cektirdiniz?

Ben İstanbul da yaşıyorum. Rahim filmimi Şişli echomar da cektirdim. Bizim filmimiz ister istemez zor oluyor. Abartmiyorum. Gelerek çıktım oradan. :)
Bence sende düşün nerede oturuyorsun bilmiyorum ama hayırlısı olsun. Rabbim sifamizi versin.

Ben İstanbul da yaşıyorum. Rahim filmimi Şişli echomar da cektirdim. Bizim filmimiz ister istemez zor oluyor. Abartmiyorum. Gelerek çıktım oradan. :)
Bence sende düşün nerede oturuyorsun bilmiyorum ama hayırlısı olsun. Rabbim sifamizi versin.[/QUOTE
Bende İstanbul da yasıyorum sordum 500 tl dediler bir dr Besiktasta varmıs fulya emar orasi da iyimis karar veremedim

Hakkında hayırlısı olsun. Ağrısız sizisiz inşallah. Rabbim sifamizi versin.
Şimdi adeti beklemekte zor bu sefer de sıkıntıdan olamicam sanıyorum.

Bi kac dr danistim gebe kalmaya engel deil dediler ki ben zaten 2 gebelik gecirdim.erken dogum riski var sadece diyolar benim duşuk yapmami yada bebegin kalbinin durmasini bile buna baglamiyolar ama ben inatla sebebin bu oldugunu dusunuyorm

Bi kac dr danistim gebe kalmaya engel deil dediler ki ben zaten 2 gebelik gecirdim.erken dogum riski var sadece diyolar benim duşuk yapmami yada bebegin kalbinin durmasini bile buna baglamiyolar ama ben inatla sebebin bu oldugunu dusunuyorm
Evet düsüklere neden oluyormus bir yerde öyle okudum bende

Arkadaslar bende dun hsg ve emar cektirdim ve uterus bicornis unicollis dedi.tupler acikmis ben hic hamile kalmadim.acaba ne gibi islem yapilir korkuyorum :(

Back