- 26 Ekim 2015
- 565
- 229
- 23
Amin inşallah canım darısı başınaInsallah Rabbim saglikla kucaginza almayi nasip eder
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım darısı başınaInsallah Rabbim saglikla kucaginza almayi nasip eder
Gecms olsn demek icin girmstm ki msjnizi gòrdm kismet deilms demekki en iyisi bu süre zarfinda biraz daha arastrma yapin siz belki ilahi bi isarettir![]()
Benim de vajinal muayne de cift rahim oldugunu söyledi doktorlar 1,5 yıllık evliyim hic gebelik gerceklesmedi nedeni bu mu acaba nasip olursa rahim filmi cekilcem bu ay bakalım ne cıkacak .
Kendiliginden olur insallah tedaviye gerek kalmazİnşallah canım.
Bu arada siz nerede yasıyordunuz rahim filmini nerede cektirdiniz?İnşallah canım.
Bu arada siz nerede yasıyordunuz rahim filmini nerede cektirdiniz?
Ben İstanbul da yaşıyorum. Rahim filmimi Şişli echomar da cektirdim. Bizim filmimiz ister istemez zor oluyor. Abartmiyorum. Gelerek çıktım oradan. :)
Bence sende düşün nerede oturuyorsun bilmiyorum ama hayırlısı olsun. Rabbim sifamizi versin.[/QUOTE
Bende İstanbul da yasıyorum sordum 500 tl dediler bir dr Besiktasta varmıs fulya emar orasi da iyimis karar veremedim
Dogrudur cok bayan orayı tavsiye ediyor oraya gidicem sanırmValla cani.m ne yalan soyliyim orası çok iyi geldi bana.
Rabbim kolaylık versin bizlere inşallah sizde ameliyat olmadan hamile oldugunuzu ögrenirsiniz :)Hakkında hayırlısı olsun. Ağrısız sizisiz inşallah. Rabbim sifamizi versin.
Şimdi adeti beklemekte zor bu sefer de sıkıntıdan olamicam sanıyorum.
Rabbim kolaylık versin bizlere inşallah sizde ameliyat olmadan hamile oldugunuzu ögrenirsiniz inşallah :)Hakkında hayırlısı olsun. Ağrısız sizisiz inşallah. Rabbim sifamizi versin.
Şimdi adeti beklemekte zor bu sefer de sıkıntıdan olamicam sanıyorum.
Bi kac dr danistim gebe kalmaya engel deil dediler ki ben zaten 2 gebelik gecirdim.erken dogum riski var sadece diyolar benim duşuk yapmami yada bebegin kalbinin durmasini bile buna baglamiyolar ama ben inatla sebebin bu oldugunu dusunuyormBenim de vajinal muayne de cift rahim oldugunu söyledi doktorlar 1,5 yıllık evliyim hic gebelik gerceklesmedi nedeni bu mu acaba nasip olursa rahim filmi cekilcem bu ay bakalım ne cıkacak .
:) belkide oyledir bekleyip gormek gerek:)Esim bile diyor belki hamilesin ondan olamadın ameliyat diyor. :) umut dünyasi. :)
Bakalım ne olacak?
Dediğin gibi ilahi bir işaret olabilir.
Allaha emanet ol.
Evet düsüklere neden oluyormus bir yerde öyle okudum bendeBi kac dr danistim gebe kalmaya engel deil dediler ki ben zaten 2 gebelik gecirdim.erken dogum riski var sadece diyolar benim duşuk yapmami yada bebegin kalbinin durmasini bile buna baglamiyolar ama ben inatla sebebin bu oldugunu dusunuyorm
:) belkide oyledir bekleyip gormek gerek:)
:) belkide oyledir bekleyip gormek gerek:)